Tuesday, June 14, 2011

OPIS aku bergegar weih...

korunk ade rase ape2 tak gegaran daLam 10-15 minit tadi...
aku cukup rase gegaran tu dalam 3-4 saat...
[opis aku kat area Damansara Utama]

aku ingat senior opis aku ni kebetuLan buat kerje kuat sangat kot..
tapi biLer tengok frame besar atas kepala sorang staff kat sini dah bergoyang...
aku yang mase tu ngah berpandangan ngan staff lain...
terus soh bangun..
takut lak frame tu jatuh atas kepale die...
cuak dowh...

aku tanye laki aku yang kat opis area bandar sri damansara...
kate tak de puLak...cuma angin kuat macam nak ribut...
tapi kat FB die dah kecoh KL 'bergegar'....

INFO TERBARU: Gempa susulan... pagi td 8.08 gempa 5.5 kat sumatera utara (300km tenggara Klang .."


P/S :: harap2 tak de musibah lagi...


27 comments:

Farah Shamsudin said...

yer ke kat KL dah terasa gegaran? aduyaii.. sini kat kepong belom rasa.. cuaca pun hari ni mendung macam nak hujan lebat jee..

Nur Hawa Mohd Zin said...

melaka tak rasa pula kak...KL ada kot..ramai blogger bgtau tadi...insyaAllah tak da papee

.:shura shushi:. said...

huh!!
mintak-mintak tak ader ape yg berlaku
ai kat nilai nie..tak rase ape2 :)

Suchi Que said...

uikss btol upenye...my hubby bar jerk pm ai cakap opis ye bergegar gak..sampai rasa pening+nk muntah..opis ye kt ampang..ingt an dia main2...btol rupanye erkk...
mudah2 an semuanya selamat...

PinKy MoMMa said...

moga kita semua dlml indunganNya..aminnn

Ummi Alesya Sofea said...

uishhh..takut plk ble bc berita ttg gempa ni,hrp2 peristawa lama x b'ulang lg..

farahfatihah said...

a'ah kt sini pun rasa td..terus pening

ratusiput said...

ade jugak dgr kat berita pagi td..hrp takde pape la kan...doa byk2..

UyaRayza said...

tak rase ape2 tp tkut pulak rase

jihan said...

aty jihan pon rasa tadi masa tgh busy menggodek pc kt ofis ni..tetiber pc and meja ofis ni bergegar trus keluar...adoi pening2 rasanyer..ofis jihan kt area banting ni adoi...

tqahmisdar said...

rase2.. takut sgt td..huhu

saza said...

kt penang tak de rasa pape..tp, rmaila member2 dok update status gegar2 ni..ermm

Yan said...

dunia dah semakin tua n uzur.

NaniE said...

samalah, bangunan kat pj pon samer..kitorg sume kena kua bangunan 2 kali..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

moga semuanye ok...

yUmIe said...

xrse..tp mber kt site shah alm inform.but since morning mmg rse kjp2 pusing,kjp pusing.ingtkn sbb symptom ibu mengandung..huhu

Mama Gee said...

ade rs skit...tp mcm tak sure tp bila tgk keychain2 yg bergantungan bergerak2..betul lah tu,,,mmg gegar...

EZAN IDMA said...

takotnyee

ElyaElmo said...

elya tak rasa ape2 pun td.tapi folo jee semua org turun bwh..huhu

Peri PiA said...

pia xterasa,tp kena turun bwh 1/2 jam

choclairissa @ intan said...

huhhuuu risau rasa..tapi alhamdulillah office saya xrase pape.. :)

rATu kEBaYA said...

tak terasa pulak walaupun dekat.. cuma pening kepala je..

cik Lea said...

menakutkan
harap2 tak jadi pape

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mgkin ini tnda2 awal..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

T__T

Hafidzah Hafidz said...

hmmm..kesian la..tak habis-habis musibah yang negara dorang dapat..

emieysandra said...

hrap2 m'sia xditimpa malapetaka ;)