Monday, July 04, 2011

aku dah rase macam aku tak pakai KASUT puLak...

dah Lame dowh aku tak beLi kasut...[TIPooooooooooooooooooo...!!!!]


BUKAN..!!


aku tak abeh cakap lagi...
dah lamer aku tak beLi kasut yang tak ade heels nih....
adoyyy..jangan ar marah....


mase tengok transformers aritu..
sempat aku beli sepasang kasut baru..[weeeeee]
tetibe jew rase nak beLi kasut sarung macam ni...
cute tak...[muwahahaha]




walaupon tetiber tersukew...
tapi..biler pakai..rase janggal sikit...
siyes..dah lame aku tak pakai kasut macam ni...
selipar aku pon tebal taw....[ngeeee]
ringan giler rase kaki aku...
tak de tapak tebal macam wedges...
tak de lagi 2-3 inch or 4-5 inch heels...
tu ar rase macam tak pakai kasut...






besh memang ar besh...
tapi biler jalan ngan laki aku..
aku terase sangat mantottttt...!!! 
eee...sungguh aku rase tak seksi langsung....!! [hanye perasaan]


tapi..aku tetap rase nak beli lagi sepasang-2 lagi kasut macam  ni..
siyes..sangat selesa rasenyer....!!




p/s :: asyik terbabas niat kate nak beli heels yang lebih formal tuk pakai gi opis..!! [marah diri sendiri nih]

29 comments:

Gieyana said...

cantik kasut kamu Yang..tp seyes, kalau kamu biasa pakai yg ada heel sure rs sedikit janggal..:)

Mila Ahmad said...

mila pown baru beli kasut utk kerja tapi belum post entry lagi weee....

UyaRayza said...

chumellll hehehe

PinKy MoMMa said...

hey kamu..asyik shopping kasuttttt jer tu tau kak bedah sorang ni..

ai jeles tau..pink lagi..
kasut camni leh jalan cepat skit ty walaupun nampak mantut tomei hehe..

janji x penat ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sis!!cntiklaa..

siyes,sy suka kasut gtu..ringan aje..

cam xpakai kasut..

besh3..

Anum said...

cute kasutnya

aTy _faRed~ said...

Gieyana :: yer ar..siyes rase sangat janggal..tu ar kate rase macam tak pakai kasut jew...huhu

Mila :: nak beli kasut kerje jugak sebenarnyer...!! selalu hilang fokus tau..!! *sigh

Uya :: heheh..akak yang pakai pon terase macam comel jer..hahahaha[perasaan sendiri]

Nad :: eerr nad... tu baru sepasang... ade lagi 2 pasang ai belum publish..heheheh...tapi tak suker jadi mamtoooottttt..!!!

e k i n ♥ y u s r i said...

comel gilerlah sis
ekin x brape suke kasut heel
jd ekin byk kasut cmnie
sbb selesa
dan lg selesa pkai selipar je
huhuhu

ratusiput said...

wow!kaler dia sgt menceriakan.comel.ratu sejak ade anak mmg dah start pakai heels.tak larat dh pakai heels...keras betis...ehehe...sekali skala je kalau tetibe rasa nk feel2 seksi baru pakai tu pun takble lebih 2 jam.

misscha said...

kasut kamu sgt cute!!

jom singgah blog misscha, misscha follow u..

http://misscha-cecite.blogspot.com/

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

senang jew pakai...
sarung...
cantek2...

-oP_ida- said...

chantik.....cute,.....dan terbekenan suda..eheheheeh

yg pnting kaki selesa ..eheheheh

aTy _faRed~ said...

ekin :: dolu2 akak pon tak sukew pakai heels..tapi lelame..biler dah terbiase..makin lame semakin tinggi inch heels tu..huhu...

ratu :: tu ar..saye pon sejak2 pikir nak ngandong dalam mase terdekat ni tu rase nak slowkan pakai heels tinggi2 dah... :) lepas ni nak beli kasut macam ni jer...[dengan harapan]

meniti senja :: memang senang giler..selesa pulak tuh...huhu

Op Ida :: yup... memang paling penting selesa tu..dah lame tak rase nikmat berjalan tanpa tumit kasut yang tinggi....;)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera pun ingt nk tukr pakai kst camtulah..sakit kaki pkai heal T__T

A.N.A said...

kasut mcm nie sgt selesa..ari tu beli sampai 2 pasang kasut mcm nie..hahaha..puas hati den..kalu kuar ngn encik B x pakai kasut nie,pakai sandal je..senang..

nida-razak said...

chomel!! siap ada reben lg tu..

Fariza said...

cntik kasut.
ni yg nk g vincci ni.
hahahahaha

aTy _faRed~ said...

maera :: memang yer dear... pakai kasut tinggi lawo jer lebih..tapi sakit kaki..sendiri jer lar tanggung..hehehe

Ana :: tu ar...ni pon dah lame tak beli kasut macam ni..tu ar tetibe lepas ni rse nak beli lagi...besh..!! :)

nida :: huhu... sebab ribbon tu aryang tetibe perkenan sangat tu..;p

fariza :: haa..beli ar..ade 20% discount lagi..
ade 3 kaler... pink..hijau n biru kalau tak silap..:)

Dieba said...

tiuttttttnye kasut dia.. tomel tomel tomel sgt kasut aty.. hehe

Farah Shamsudin said...

kasut tu memang selesa kan.. sesekali pakai ok jugee.. tapi farah suka high heels dgn wedges.. tapi adela juge 2 psg kasut jenis tuu..

EedaFizZ said...

kasut oh kasut... kite pon dh ade terminat 2pasang kasut la..mslh ni...myb kena bli rak kasut baru skali kot...hihihi:p

CiK PurpLePinkyPuff said...

wow!! comelnyer kasut tuh///:) jelez arr tgk..hikhikhik

dear..bole tolong klik sini tak??>>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

wanie said...

kak aty.. so adorable... klu leh wani pown nk jugak sepasang (mmg xder langsung wedges dlm koleksi kasut.. heels n sandal je..) xpernah cuba sbb takut x comel ngan kaki....

Miss Mirror said...

Ok apa klu kita lebih kemetot dari hubby.. I likee, rasa mcm dilindungi.

Kasut flat mcm ni, I pun dh lama tak beli, tp dah bertukar pd sandal klu nk wat keja soping menyoping. Pakai high heels mmg buat kita lebih confident n bergaya kan.. tp apa nak buat, bdn I dah tak boleh terima sgt, pakai kejap je pun dh lengguh. Al maklum la dh tua...:)

iedayah said...

dear..cntik la ksut u..

Mama Gee said...

chomelnya kasut itew...
teringin gak nk pakai..
tapi sis takleh pakai kasut yg bahagian depan tu ciput je...sbb jari2 panjang...nnti buruk nampak jari2...

Nur Hawa Mohd Zin said...

alololo...comelnye kasut :)

Peri PiA said...

a cun nya

eKa said...

cantik sangaaaaaaat kasut awk