Monday, July 04, 2011

saper kate tak BESH tue..??!! meh aku nak sekeh2 sikit...

betul...!! ade orang cakap cerite Transfomers 3 ni tak besh....
tapi aku tak mo percaye....
bagi kipas susah mati cerite Transfomers  macam aku ni...
memang tak ley nak terime ar...
Jumaat lepas aku dah tengok ngan laki aku...
memang aku rase macam nak sekeh2 jer orang yang kate Transformers 3 ni tak besh..!!!
bagi aku...cerite ni jauh lebih baik dari yang 1st n yang 2nd..!!
kalau kate soh bagi berape bintang dari 10 bintang...
aku bagi lebih dari tu okeh...[huhu]


nak aku review kew..??!!! [muwahahahaha]
tak per lar... kang korunk tak nak bace pulak..
[macam aku tak suker bace review orang lain kalau aku tak dapat tengok agi satu2 cerite tu...]



haa... ko tengok...
sepanjang aku tengok wayang..
belum pernah aku nak bawak paling bekas pop corn sampai ke umah....
tapi... kali koteorang bawak balik sebab memang sajer laki aku beli nn bayar lebih semate2 sebab bekas ni print cover bumblebee...!!
mahal ko tau tak...!!
tapi kan..bekas air tu..bukan cawan kertas macam biase tu...
bekas plastik tebal..!!
tak sia2 ar laki aku beLi...
siap berebut ngan aku..sebab aku yang memang suke bawak bekal air ke opis..
tapi laki aku tak kasi..!!![ciissss..]

muke penat orang baru baLik dari outstation terus amik aku kat opis semate2 nak tengok Transformers ni malam tu jugak....

untuk aku....
Transformers 3 ni lagi gempak...!!
cume kureng nyer aku rase...biLer watak Megan Fox ditukar...
siyes..gerpren baru Sam tu same giler seksinyer ngan megan Fox...
mule2 start dah tayang montot ko...!!
sungguh tak sonoh..sebab ramai kanak2 yang nonton same waktu tu tau...

2 setngah jam..campur iklan jadi 3 jam...
tak de sorang pon berganjak atau pon extra gerak..
keras jer memasing sebab cerite tu dari muler start dah kene fokus..
aku rase tak de pon scene yang slow2 ala2 lomantik...


ceritenyer memang berat n siyes...
kalau tak fokus dari awal memang tak paham n ley terbabas ar..
tu ar may be orang cakap tak besh kowt...[huhu]

tapi aku nengok panggung tu sampai ke seat paling bawah penuh..!!!
budak2 pon ramai...aku tak tau ar derang paham ker tak...[ngeh ngeh ngeh]



p/s :: kiteorang rase nak gi tengok lagi..[muwahahaha]


16 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,bila sy leh tgk..

msti full aje kan..

PinKy MoMMa said...

owh saya jeles! siap bawak balik bekas transformer lagi huhu..

bila boleh tgk wayang ni..adehhh

e k i n ♥ y u s r i said...

nak tgk jugak

.:shura shushi:. said...

tak tg0k ag..s0 n0 komen..hihihi

InaAchik said...

sila sekeh aku sebab aku rasa transformers 2 lg best dr 3! yg ni agak berat utk aku!!!
bluwekkkk~ hahahhaaaa

_ToMaToMeI_ said...

dah tgk..betul2 best...tulah sampaikan nak g toilet pon tahan tau..takut terlepas aksi2 best.....

aTy _faRed~ said...

nusha :: memang full jer..gi booking tiket awal2 tuk nex wik nyer...[macam kiteorang] :)

Nad :: eerr...awak tu ngah mabuk..!! tak ley masuk wayang dah..hahah..nanti ai datang saner cerite kat awok jer yer..[ngeeee]

ekin :: hurrmm...awak sibuk ngan sukan..pindahh umah lagi..n hal kawen kan... :) akak dolu2 nak kawen setahun tak tengok wayang tau...hehehe...

shura :: gi lar tengok..kalau orang minat memang suker ar cerite ni...:)

inaAchik :: kalo ko kasi aku sekeh ko meh dekat sikit sini...[hahahahaha]... yes..cerite kali ni memang berat..kalau tak fokus memang terbabas ar...tu ar sebab orang kate tak besh kowt...:)

~ NANA ~ said...

byk jugak baca kat status fb yg ckp x besh sampai i terpengaruh x jadi tgk...hukhuk

tqahmisdar said...

best kan? hehe... tapi 30minutes awal tu bosan sikit..tp overall, puas ati jugakla.. =)

UyaRayza said...

fully booked everytime nk beli :(

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile aku mahu tonton wayang nieh...

Farah Shamsudin said...

huk! sape cakap tak best.. hep! nak kena babap ni.. best je bagi farah.. tapi tuela.. kena fokus..

aTy _faRed~ said...

tomatomei :: besh kan...!!! samer ar saye pon... !! tak de maknenyer nak kuar gi toilet waktu2 tu..heheh

Nana :: may be kalau orang tak minat atau tak tengok bebetul akan rase tak besh ar... tapi peminat susah mati macam ai..memang tak mo percaye ar..hahahaha

tqahmisdar :: yup.... memuler memang die membebel jer kan..tp mase tu ar kene paham...kalau tak sampai ke sudah tak paham nanti..huhu

uyarayza :: memang ar Uya..!! ni plan nak tengok agi..tak tau biler ley dapat tiket..

aTy _faRed~ said...

meniti senja :: gi ar tengok...kene beli tiket cepat..kalau tak kene dok depan2 screen....

farah :: haaa...meh kite babab same2..besh kan kan kan....;p

EZAN IDMA said...

i love flat ")

Peri PiA said...

jeles hokey :P