Friday, July 01, 2011

Walaweihh..gambar aku laki bini ade daLam album kawen orang tuk seumur hidup...

ko ade...??
hahahaha...bukan lar tak pernah ade kan...
tapi kali ni aku terujer lebih...


ingat lagi aku pernah attend wedding blogger :: Sue ~!Asam.Garam.Gula!..[LINK] ??
yang buat aku sonok sangat sekarang ni..
biler gambar aku laki bini..  
OP pilih tuk diabadikan dalam album kawen Sue tu okeh...
bangga..[kembang kempis idung aku nengok nyer] hahaha...






walaupon kecik..tapi aku tetap sangat suker....

jangan main ko.. gambar aku dalam album kawen orang ..dah tak ley buang tau..
kire seumur hidup ar ni....[muwahahaha]
harap jugak perkenalan ni akan terus kekal sampai biler2 yer sue...[insyaallah]
[haaa..mau ko tak hengat kan..asal bukak album kawen ade gambo kiteorang laki bini..huhu]
walaupon tu baru pertama kali jumpe mase wedding.. tapi tetap rase macam 'dekat'...[heart]




haaaa..kecik co'et jer kan...
tak per..janji ado....[ngeeeeeee]
kalau rase2 nak tengok lagi..ley gi kat SINI...
[walaweihh... ko macam feeling2 muke ala2 ratu nak soh orang tengok muke ko jer ker...]
Bukan ar..!!! aku nak soh korunk tengok album kawen Sue ni yang cantik2 gambar2nyer...
[termasuk aku....hahahahaha....hanye perasaan okeh]


ade lagi aku terlupe..!! ade lagi satu wedding blog member sarah..!!! :: DIARY OF LOVE ::
muke aku n member blogger lain terpanpang belambak dalam album kawen Sarah...
suker aku...!!! hahaha..kompem2 ar ko sara akan ingat kat aku sampai biler2 gak kan...[menghantui..] heheheh...


laki pon ade jugak hokeh...
dauble triple suker..!!! weeeeeeeee....


p/s :: sonok jika dapat membina sebuah persahabatan......... kekadang yang kite rase2 macam dah kenal lame sedangkan sebelum tu hanye kenal melaui blog jer kan.... :)

26 comments:

ratusiput said...

gelemer skejap... :) seumo idup..

mRs mysarah said...

abes album i? ingat??

hahahaha

Mrs Taufik (ain) said...

cantik cantik cantik~ =)

Miss Sunshine said...

fewit... mencelah kat album kahwin sue ye... hihi.. aty kan cantik sebabtu jadi pilihan OP sue kan.. hehe.. ^_^

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tahniah-tahniah..hihi~ glamer ar sis..org yg tgk album tu mesti cam muke sis =)

mzhany said...

waaa betol betl seumur hidup tuh....

Fariza said...

wiwit.
sukanya dia.
tahniah

アヌム ちゃん said...

secoet pun janji ada..heeee..simpanan sampai ke tua tu..hee

nawal addina said...

kenangan seumur hidup ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sokkkaaaa abes...

Mama Gee said...

lawaa lah pengantin pink....

Papa Mifz said...

biasa gak tangkap gmbr ngan pengantin ...tapi x sure la masuk ke x dalam album dorang....huhu

UyaRayza said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh best2 hehehe...pasnie nk p semua kduri hehehe..kot2 ade gmbr kite kn hehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

nnti album kte,nk ade pic akak jugak ea
hehehehe

anaztasias nora aira said...

kenangan yang besh kan ehheheh :)

Sizzling Suzai said...

hahah..insan terpilih je tu kak y le msuk album kawen nih...kire beruntung ni.. =) neway, thanks 4 d vsiting ek..following u here kak

puteri ain said...

memory remains ever.:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ambi,suke yer kak..

p/s: sweetnya akk dan asben bila dilamar..suke3..

Peri PiA said...

cantik!!

Wanie said...

hehe..seronok kan leh g wedding blogger2..

nanti sy kawin akak datang la..sy letak gambar akak dalam album sy gak..weee (tak janji..haha)

PinKy MoMMa said...

betul betul rasa mcm dh kenal lama je melalui blog ni ;)

smga persahabatan kita pun kekal ye ty..eppy weekend~!

Farah Shamsudin said...

waahh! bagus tuu.. menjadi insan yang terpilih kan..:)

M a W a D D a H said...

persahabatan itu penting..:)

iedayah said...

adehh pic kte just ad kt kenduri sarah je..jelesnye aty dpt g knduri sue ..hahaha..siap msuk album 2..jeles2

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: sis!! xmow malas2 tau..biar sy je..ahakz..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

hihiiiii...su lagi la seronok aty datang tau..cam xcaye je tau..sudi dtg..hihi..tenkiu tau..tgok album je nmpak gmbr aty tau