Tuesday, July 05, 2011

aku rase sangat PINK hari ni....

bukan hari ni pown....
hari sabtu lepas kat The Curve....
dating2 ngan laki aku..
aku kan dah seminggu tak jumpe laKi aku....
nasib baik laki aku outstation dalam melaysia jew...
hujung minggu masih boLeh baLIk meneman aku....
kalau tak mau aku buat drama bersiri..nak soh laki aku baLik lagi awal...
macam dolu2...[muwahahaha]


biler kiteorang jalan2 macam ni...
baru terase macam.. 
giler lamer ko aku tak dating masuk mall macam zaman2 cintan cintun dolu..!!!





eerr...tujuan asal cuma...
Laki aku nak carik poster Limited addition Transformers lagi kat sini...
tapi malangnyer tak dew...
aku tak tau ar dah abes ker atau memang tak de jual....
frust laki aku....




nak jugak ko kan bergambo ngan optimus prime...!! [huhu]


ko tengok laki aku.. tak dapat poster dapat keychain pon jadi ar...
laki aku suker robot jahat MEGATRON tu...[tak sesuwaii hokeh..]
kat Mr. Jack kereta die pon ade lambang megatron tu taw...
dah lame die pasang...!!

kenape ko kerat muke ko labu....??!!
eerr... sebab aku nak tunjuk aku pakai pink jer..muke aku jer tak pink...
hahaha..alasan..!! aku dah comot sangat mase nih sebenarnyer..!!! [ngeeee]




selain kasut aku jugak suker beli bag jugak...
tak kisah ar bag mahal ker murah...
besau atau kecik....
asal aku pekenan....
haa...tapi bukan bag kat atas tu yang aku beLi...
yang tu aku test jer tu... ko nampak dalam plastik atas kerusi tu...??
tu aku nyer dah siap bungkus...!! [weeeeeeeee....]
eerr...tak mahal pown hokeh....
kalau rase2 nak nengok..lain kali jer ar aku tayang ek...[huhuhu]


p/s :: laki aku geleng kepale.... tak kose agaknyer die nak melarang..sebab aku gune duit aku sendiri kalau nak bershopping tanpa had dan ikut suker aku.....[muwahahaha]

22 comments:

NM02 said...

peminat transformer sungguh hubby yu ek...

PinKy MoMMa said...

kamu sgt comel dengan pink wiiii ;)
bestnyer dating..

teringin nak dating berdua mcm zaman bercinta huhu

UyaRayza said...

wahhhhh sopink sakan eh hehehehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wah sis...atas bwh sume pink.. ;) tapi cute..


mintak jasa baek kwn-kwn komen entry nie. maera tgh join contest. mekasih.mmuahhx..

http://mid-sayang.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Anum said...

sweet couple
hehhehe

Mama Gee said...

sedondon! lawaa....
nyaris nk beli shawl yg sama
masa shopping online ari tu...hehee

♥ Kasut Pink ♥ said...

Pink sweet & menenangkan.. ececece...

cheq sue dieyha said...

cantiknya bag,sy pn ske beli bag jgk.asal bkenan jew....hehehe.

Hunny Kitty said...

pink itu lazat!

Qaseh said...

i luv pink too...hehehe...
nk tgk transformers tp tiket sold out...
padan muka..sape suh tak booking awal2...huhu..motif?? hehe sesaje bgtau... :)

neway..awk nmpk mcm bidadari..ehhh awk nmpk pink lor... :p

Farah Shamsudin said...

waa.. i like pink!!

Mila Ahmad said...

tgk mcm makin sihat jerk husband akak 2..:)..wuaaa...best er jenjalan dgn husband...kita xde pown cam 2 ;'(
encik tunang bizi medang...

~ NANA ~ said...

ouchhh pink...i loike!

nsb baik seluar pon x pink..hihi

nurul huda jumri said...

mmg pink!!

Lieya said...

Seb baik jeans x pink. ehehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pink form top to bottom...

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat seluar tak pink..heheh...awe kalu pakai baju tema warna ni..biasa baju ngan tudung je la..beg dan kasut tak da warna macam2..heheh

awe dah tgk dah transformer..awesome!

Peri PiA said...

sopinkkkkk :)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

amboi..seronoknye dia sopink

puteri ain said...

byk nya handbag :)

Wanie said...

fulamakkk, dating ngan laki tu..hehe
melepas rindu la tu, seminggu tak jumpe..:)

dah ade gaji boleh la nak beli beg setiap bulan pun..hehe
yg takde gaji ni tengok je la..huhu

iedayah said...

wow..aty!!u look pin dear..ihihi..bestnye husbnd outstion dlm mesia je..blh jmp lpas sminggu..i 3bln br jmp lor laling..