Tuesday, July 12, 2011

aku Lemah lembut...???!!!!!!.. [ade rase macam nak pijak tak..??]

kaLau aku tanye Laki aku..
kompem jawapannyer :: TAK LANGSUNG.....!! [sampai hati..]

tapi kat opis baru aku nih...
semua staff dok kate aku ni lemah lembut sangat....
sangat polite n soft spoken...
aku :: eeeeeeerrrrrrrrr......................................

sumpah aku tak tau tang mane derang Leh kate aku ni lemah lembut..

aku jugak tak lar berpure2 pon kat opis nih...

hurrmmm..[berpikir2]
may be sebab aku ni jarang bercakap kot...
so...tak berape nak mesra....
gile ko aku nak beborak macam orang tak de banyak keje...

errr... baik aku membebeL daLam blog ni jer kan..[muwahahaha]

kene ar paham kan...
aku ni baru jer tukau opis...
kawan2 pon masih baru...
kang kalau aku buat perangai aku kang..
tekujat pulak masing2....[huhu]

aku kurang bercakap...
selalu nyer memang aku tak berborak ngan semua orang...
kaLau bukan haL2 kerje...
kaLau ade nak lepak2 borak pon.. hanye sesekaLi....
aku tak suka terlalu rapat ngan orang [mengikut pengalaman]
aku bukan nak jadi sombong..
aku masih bertegur sapa ngan semua orang..
aku masih boLeh bergurau...

dan kalau aku tak carik pasaL...
tak de sebab orang pon nak buat pasal ngan aku...

tapi.. tu Lar...
masih mencarik2 sebab dari mane punce aku di kategorikan oLeh dak2 opis aku ni sebagai LEMAH LEMBUT............[sori ar kaLau korang rase macam nak pijak jer aku ngan statement nih][muwahahaaha]


tak per.. aku tetap terime dengan sangat senang hati...[ngeh ngeh ngeh]


p/s :: tapi... aku tak lemah lembut ker..?? [konpius]

15 comments:

EedaFizZ said...

Same la kite..Ida g mne2 pon org ckp lemah lembut.Tp bile tnye En.Apiz dia ckp xlemah lembut lgsg..huhu
kak ty ni kdg2 je lemah lembut..ade time kot..hehehe [pendapat peribadi]

Farah Shamsudin said...

raut wajah kot yang nampak aty lemah lembut..

PinKy MoMMa said...

alahai jahat tau pokcik kata mokcik tak lemah lembut..kak bedah tgk lembut je ;)

very feminin uols...

me? lembut la sangat hahahaha
gelak dah tau lembut ke tak kahkahkah

A.s.t.i.n.a said...

lembut tae yunk.. jgn lemah..

meh bak mail emel edres ke dygastina@gmail.com

nak invite ke blog (blog itu hanya utuk yg cukup umo jer wkakakak)

Wanie said...

orang yg dekat ngan kite mesti la lagi kenal kite kan..
sy pun penah cop lemah lembut..haha
tapi sebenarnye tak pun..:)

ainthegorgeous said...

muke akk nmpk cam seorg yg lembut jeww.. huhu

UyaRayza said...

muke mcm lemah lembut hehehe

yUmIe said...

err tp i pn rse cm dorg..aty ckp soft jek.hihi.tp ble bce blog,xde r rse cm lembut sgt.hehe;)

aTy _faRed~ said...

ieda :: awak memang nampak lembutnyer.. akak ni tah celah mane lemah lembut pon tak tau ar..huhu..

farah :: raut wajah..??!! urrmm..[pikir jap].. tapi ade orang kate nampak sombong...hurmm..

Nad :: huhu..tak per..dah biase dah dengar die kutuk ai..hahah...

astina :: betul lar tu... :) hokeh2..nanti saye email ek..:)

wanie :: yer ar... kalau tak kenal memang ar ley kate macam2 kan.. biler dah kenal..haaa..tau lar nyesal..ngeh ngeh ngeh..

ain :: nampak jer.. tapi belum tentu lembut tau..huhu

uya :: eeee...kompius nie... lepas ni nak belajo wat muke kerek sikit ar..hahaha

puteri ain said...

lembut sjuk mata memandang :)

Peri PiA said...

suka sgt entry ni,setuju2

pia rase kita same la :)

EZAN IDMA said...

cara perckpn sis kot?

Nur Hawa Mohd Zin said...

orang selalu cakap awe garang..hahah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pandang jew kot lembut....

aTy _faRed~ said...

yumie :: hahaha.. pelik kan.. cube gak polite biler tulis blog..tapi rase macam boring jer..;p

puteri ain :: sejuk..??!! eerrkk.. saye ni 'panas' ar..!!;D

Pia :: Pia memang nampak sangat muke lembutnyer...:)

Ezan Idma :: care percakapan ek...hurrmm..may be lar kot..sebab saye jarang bercakap kat opis nih..huhu

Hawa :: heheh.. akak pon same..tapi selalu dengar adik2 jer cakap akak garang....

ceroi :: pandang jer..kalau dah bercakap kompem tak jadi lembut..huhu