Friday, July 15, 2011

Aku mahukan ENVELOPE BAG ni... boleh tunjuk 'JALAN' tak..??


pagi2 biler bukak blog mamaGee's pagi tadi.. 
teringat yang aku dah Lame nak carik bag nih...
eerr..tak ar carik sangat pon..huhu..
tapi aku memang mahukan bag nie...Lame dah..!!
cume sebab asyik beLi kasut n sLing bag...
jadi terlupe pasal envalope bag macam nie..
biLer ade jemputan majLis..
kenduri ker.. baru tepikir nak carik bag nih..
sekarang orang dah kurang pakai clutch bag..
nak compare bag macam ni ngan cLutch..
seLain lebih trendy.. bag ni lebih besar...!!
aku suker tuh...!!!




so kawan2..
kaLau tau mane2 on9 blogshop yang juaL bag ni.. 
TOLONG BAGITAU eh......
nak carik kat mall atau kat kedai2...
emamng maLas n kekurangan mase sekarang..
setiap minggu dah penuh ngan hal lain yang dah pLan awal...
jadi mengharap dapat jumpe bag yang pekenan dihati dengan care mudah...


n kaLau ade jugak sesape tau kedai dekat2 diantara area shah aLam Kl..damasara...
tolong bagitau exactly kedai kat aku ek...
Ley terus terjah.....tolong yer......


p/s :: esok ade jemputan..arini baru terhegeh2 teringat... tapi nak jugak..!!!

13 comments:

Mama Gee said...

heheheh yg pink tu lawooo leee....geram...
sis lum jumpa lg kat mana2...maklumlah bukan selalu sgt berjalan..

nnti kalo ade jumpa kt mana2.sis bgtau k..

PinKy MoMMa said...

cantik dan smart :)
tapi tak pasti la ty..ermm kalau terjumpa kt FB online shop..kite roger ya..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mber plak xder jual cmni kat fb die..

-oP_ida- said...

serius chantikk...
alamak bekenan jugak lah...ehehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

seyes cantik...
nak jugak
huhuhu

cik nana said...

akak, envelope bag bleh tgk kat cni http://www.calaqisya.com/..tapi macam da sold out. cer akk try tnye kot2 la dia restock ;)

Anum said...

cantiknya bag nie

notti netti said...

kat jezmine old blossom box store ada jual envelope bag nie.....tapi kena cari entry dia la.......

http://jezmineblossom.blogspot.com

ratusiput said...

cantik gak.and baru tau gak nama dia envelope bag...ehehe...

farahfatihah said...

a'ah comel tp xsesuai utk fara sbb jenis pelupa kang ada yg tertinggal kalau pakai yg cam ni hehe

A.s.t.i.n.a said...

cantik bole letak iPAD...

si cantikkk.. bole bagi emel...
ke dygastina@gmail.com

nak invite ke blog

aTy _faRed~ said...

mama gee :: ni akak nyer pos ar ni..terus rase nak gi beli.. huhu..nanti kalau ade bagi tau ek.. :)

Nad :: haaa..tu yang nak dengar tu.. tolong ek nad..kot2 ade kat ganu ker...nek wik ley gi beli..;p

Nusha :: awak nyer member jual bag ek..cantik2 tak..?? akak suker ar nak tengok...;)

Op ida :: cantik ar.. ngan trend..beli ar gak..hahaha

ekin :: eerr..awak ti lepas kawen baru ley shopping macam akak dolu2..sekarang fokus sikit pasal kawen..[heheh]

cik nana :: dah tanye dah..tapi tak de stock..die kate lambat lagi

Anum :: cantik tau..tu yang pekenan sangat dah ni...:)

notti netti :: dah carik dah..tapi tak de ar...:(

ratusiput :: eerr...saye pon baru2 ni jer tahu..hahaha

farah :: haa..kalau dahh pelupe tu bag jenis pegang2 ni memang tak leh..tapi kan fara..bag ni ade jugak yang jenis ade tali pendek sangkut kat pergelangan sambil pegang...:)

astina :: eerr..tapi tak de ipad ar..;p haa..dah email dah..nanti saye masuk join kelan ek..;)

reen said...

kalau sunway pyramid..byk beg ala2 korea..yg style envelope ni xsure ade ke tak..br g mgu lps dh lupe..hehe..try la usha kt sunway pyramid kt part yg korean..dr hjug rmbut smpi hjug kaki nk ala2 korea tu..ape err nama die..ASIAN AVENUE