Friday, July 08, 2011

aku pon nak hadiah FREE jugak....[GiveAway : AnisUmbrella Boutique]

haaaa....ko ingat aku ni malas sangat ker nak joint kontes....
aku pown ade mase rajin gak tau... 
lelagi kaLau kate nak bagi adiah free besh..!![muwahaha]


[aku bajet konpiden macam dapat..][ngeh ngeh ngeh...]


mesti nyesaL si AIN ni tag aku kan....[hahahaha]


pagi2 gi jalan2 bLog orang dulu sebelum start wat kerje..
heeaaiip... dapat sekejap pown jadiLar...


kalau aku jadi fulltime blogger mesti dah melambak adiah aku dapat kan..
sebab kompem aku rajin giler n banyak mase nak join kontes yang ngah melambak2 orang tag kat aku...
[cissss.... aku bajet lagi macam konpiden kompem akan menang] huhu


ape ko merepek pagi2 ni mak bedah..!!
hokeh hokeh.... aku nak ceriter aku kene Tag tuk joint kontes dari blog Ain ni..
tetibe aku pown macam Ain yang sawan nak kan FLOWERY VINTAGE NECKLACE tu..
sedangkan hadiah 1st prize lagi besh..!! 
errrr.... aku nak hadiah LACE SHAWL tu jugak..!![tamak]
hahaha...tak per2... 2nd prize tu tuk 2 orang pemenang...
cukup ar aku satu Ain satu kan...
walaweihhh...aku bajet lagi sekali macam kompem menang weihh.....[muwahahaha]
eerrr....konpiden tu harus hokeh...







contest ni dianjurkan oleh Cik Anis...
tak susah pown... hanye klik2 LIKE jer kat fan page die...:: AnisUmbrella Boutique
siyes ko..skirt kat butik ni cantik2..!!!
haaa....jom ramai2 joint blog die nih.....
[ko promote lebih2 dengan harapan ko ley menang ker weih... heheheh]
tak ar... aku cume promote sesuatu yang aku rase memang cantik dan berbaloi2 tuk dimiliki..[ikhlas nih weiihh] 
cecube ko gi blog die kat SINI






eerrr... Cik Anis soh tag kat 2 orang...
tu sebab Ain tag kat aku gak...
tapi..ley tak aku tak mo dah tag kat orang......
kang kalau ramai join kang aku susah arnak dapat hadiah free kan kang...[muwahahahaha]
[ni siyes aku dah kuar tanduk buat muke keji pegang tongkat mate 3...]
bukan ar..!!!! aku cume tak nak tag kat 2 orang jer...
aku nak tag kat semua kawan2 blog...
mey ramai2 kite sergah blog n Link fan page die hokeh...
[harus buat baik pada hari jumaat nih..][ngeh ngeh ngeh]


p/s :: tetibe aku rase nak beli skirt on9 tu ngan cik Anis nih...jatuh chentaaaaaaa.......

14 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kalau dpt,bg sy yer..ngeh2...

aTy _faRed~ said...

eerr..... tengok ar kalau akak tetibe baik hati..heheh

Anum said...

hAI SIS
SAYA DAH TAG SIS
JOIN EK

http://satanicsoap.blogspot.com/2011/07/1st-give-away-lucky-draw-dsweetchoc.html

UyaRayza said...

wahhh nie kerambangan mata nie heheheh

Mama Gee said...

mmg lawo2 le...sis pun suke dgn skirt2 dia..tp.budget takde..huhuh

~~Ticer Wann~~ said...

cun la skirt tu

nida-razak said...

gudluck aty.. =)

Nur Hawa Mohd Zin said...

komen pertama : suka tgk orang pakai skirt tapi awe macam tak sesuai sebab pendek kot..hehe

komen kedua : insyaAllah akan ada rezeki akak...mimpi bahagia adalah bukan mimpi dari syaitan. Tapi pasal anak hilang dalam perut..mak sedara awe sendiri alami

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cantek2...

AIN NAZRI said...

hehehe good luck.. semoga menang tau.. pastu leh post gambo kat blog bergaya ngan adiah kemenangan..

aTy _faRed~ said...

Anum :: kene tag lagi ek.. mekasih..nanti sis jejak hokeh..:)

uya :: hahah.. kan dah kate..banyak yang cantik2 kan..:)

mama gee :: heheh..tak per...tunggu awal bulan nanti...:)

Ticer :: memang cun..!! banyak giler pilihan cantik2 kan..:)

nida :: mekaseh..

hawa :: akak pon tak suker sebenarnye pakai skirt..rase straight je 'cutting' kaki..huhu

ceroi :: cantik...?? orangnyer ker skirt nyer..hahaha...:)

ain :: kalau menang ley ar post gambo muke senyum sampai telinga... kalau kalau.. nak post gak gambo muker sensurut..hahaha..:)

kaklong said...

GOOD LUCK yer sayang

Anis izyan Abd Rahman said...

aty !!! wwoo , maaf anis lambat dtg , hehe ,
thanks dear
gud luck k !! mari kite doa ramai2 supaye aty dpt necklace tuh , same2 dgn ain tomei , hehe , TQ dear !

Peri PiA said...

all the best,cun :)