Thursday, July 07, 2011

MIMPI INDAH ker ni NAMENYER.........??

ni bukan edisi luahan perasaan...
hanye sekadar nak kongsi mimpi aku...






ade satu malam tu aku ber mimpi...
aku mengandung....
dan TENGAH SANGAT SARAT TUNGGU MASA nak bersalin sehari dua nye lagi...
tapi dalam mase tengah tunggu hari..
AKU MASIH TAK BUAT APE2 PERSIAPAN pon tuk baby n mummy...!!
sehelai napkin pon tak der...
dalam mimpi tu.. 
aku sangat susah hati memikirkan ape yang anak aku nak pakai biler dah bersalin nanti...
[rase sayu dan sedih mase tu..]


dalam mase aku berpikir2 nak kuar gi beli keperluan tuk baby...
aku pon terjaga....
aku terus bangun terduduk...
tewos raba2 pewot aku sendiri...
tetibe rase cuak sangat biler pewot aku kempis...!!
terpikir2 mane pergi baby aku dalam pewot tu..???!!!!
aku terbawak2 dari dalam mimpi....


termenung sekejap...
teringat2 sampai ker satu hari.............


tak tau ape patut aku rase n pikir...
cume perasaan nyer macam real...!!
sangat terkesan dihati....sangat2....!!!


mimpi indah atau hanye harapan.........................................
atau sesuatu yang lebih menakutkan...??????


p/s :: aku lebih gembire kalau aku yang sedang menunggu hari tapi masih tak dapat bershopping tuk baby daripada aku tersedar dari tidor..upernyer pewot aku tak muncit baby ponnn sebenarnyer...

13 comments:

PinKy MoMMa said...

aty..insyaAllah ku doakan kamu dimurahkan rzeki ye..

mudah mudahan ianya jadi kenyataan ;)

kaklong said...

insyallah cik puan yg comey...
semoga mimpi jadi kenyataan..amin.

kita jgn sombong pada Allah untuk bykkan berdoa, Insyallah diperkenankan olehNya...amin

e k i n ♥ y u s r i said...

xpe sis....
semoga jd kenyataan....
semoga allah murahkan rezeki akak dan suami...amin

Bila Ku Kata Cinta... said...

dear...aty..semuga dpercepatkan rezki...samelah kite .....

UyaRayza said...

maksudnye mungkin tak lama lagi kak aty nak dapat baby hehehe..yeay!!!..dtg wedding uya dgn perut buncit k hehehe..uya doakan k ;)

wanie said...

kak aty.. insyaALLAh rezeki kak aty nk sampai ...

Peri PiA said...

aty InsyAllah, :)

Amin

Wanie said...

akak dah buat medical check up?hehe

mungkin petanda tu,
tunggu je la ye kak..

semoga mimpi jd kenyataan..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

insyaAllah one day...
doakan same2...

iduraz said...

ala takper, mimpi tu petanda kamu nak dapat babay kot tak lama lagi..jangan sedih2 k

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

aty...
sy penah mimpi mcm ni minggu lepas....
seyes sy mimpi sy mengandung...
dalam mimpi tu sy rasa hepi sangat2....
tp tiba2 sy terjaga... masa sy terjaga dari tdo tu pun, sy teraba-raba perot sy... sedih sbb tak kembong mcm ada baby pun...

tapi perasaan hepi dalam mimpi tu terbawak-bawak smpai sy kat opis.... apakah makna mimpi tu?????

Mama Gee said...

pernah gak mimpi mengandung..dan leh rs yg real dlm mimpi tu....huhuhu...

AIN NAZRI said...

mimpi tu mainan tido.. nak nak kalu kita syik dok pikirkan ajerk mendenya.. sabar ye.. insyaAllah ada yang terbaik sedang menuju nie