Thursday, July 07, 2011

aku sibuk jugak nak ker PAMERAN PENGANTIN kat PWTC nak buat ape..??

haaaa...tu ar ko tak tau...
walaupon aku dah kawen...
tapi tetap same meriah nak ker pameran pengantin....
aku gi sini hari Ahad aritu...











sebenarnyer aku nak gi satu booth ni.. MEDIA UNGU
derang ni adalah OP aku mase wedding aku dolu2..[cehh..macam lame sangat]
ade urusan yang perlu dieselesaikan sikit ngan En Adam...
bunyik macam siyes jer ko kan....
hahaha..tak lar.... 
saje2 nak nengok muker kiteorang laki bini yang belambak terpampang kat booth derang nih..!!!
[aku bajet macam model dah nih..] muwahahaha...



haaa...gambar2 kawen kiteorang bersepah kat sini..
eerr.... kat dalam album n frame ar sebenarnyer....[huhu]


biler tengok baLIk gambar2 kawen kiteorang nih..
teringat pulak kenangan2 mase waktu2 akad nikah tu dolu2..
[bajet macam dah kawen 10 tahun ko..!!]
mase kawen ni dulu... OP amik gambar kiteorang n majLis... 4000 keping..!!!
haaa..ko jangan main2 hokeh...
aku yang bajet jer lebih macam modeL kayu nih..
OP amik gambar melambak2....
mahu juling mate aku nengok nak piLih gambar tuk dicuci....!!

sajer bikin penuh kat booth orang...huhu

tak lamer pown kiteorng kat situ...
tak sempat nak pusing2 sangat pown...
sebab nak gi jumpe mak abah mertua yang baru sampai KL mase tu...

p/s :: biler gi pameran pengantin macam nih teringat dolu2 susah payah nak nguruskan majLis kawen sendiri...[berbaloi2]....

saje nak tayang gambar yang aku suker sangat ni...
cuber ko tengok saper sesaited lompat paling tinggi..??!! 

update :: kalau ade sesaper yang berminat ley klik kat MEDIA UNGU SINI

11 comments:

PinKy MoMMa said...

eh comel la gbr bawah tu..tinggi nyer dia lompat ;)

Mama Gee said...

aty ~ derang ada website tak...nak tgk package derang...ni pengantin basi ni verangan nk pi amek gambar...haha kesian..masa nikah dulu tak sempat nk bergambar2 sakan..

cik nana said...

bes nye. tak saba nak kawin jugak! haha gatal. ;p

siti kektus said...

cantek la gambar lompat2 tu kak,

terkangkang sampai, hehe ;)

UyaRayza said...

hheheheh cntik gmbr2 u hehehe..suke tgk

anisyafrina said...

wah! bestnye.. bnyk leh dpt idea ni..

om joint contest yg sy buat kat www.akusyafrina.blogspot.com

~ NANA ~ said...

wahhhh...tiba2 i teringin nk naik pelamin skali lagi! hehehe

Farah Shamsudin said...

ke sana juga ke yang? tak inform.. kalau tak boleh jumpa kan..saya kesitu jugaa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile la nak g benda mcm nieh yew...
hehehe...

aTy _faRed~ said...

Nad :: setiap gambar melompat macam ni memang die paling tinggi lompat tau..:)

mama gee :: ade dah saye bagi tu..baru jer hapdet..terlupe lak nak letak..:)

cik nana :: hehehe..insyaallah..satu hari nanti... biler nak kawen nanti kompem ar tempat2 cam ni akan jadi tempat pilihan tuk dating...heheh

siti kektus :: hahaha..tekangkang tu laki akak... yang laki memang OP soh buat macam tu.. kalau pompuan pon kene buat macam tu memang 'masak' ar..heheh

Uya :: mekaseh.. :)

anisyafrina :: ha..hokeh2..nanti saye jejak..:)

Nana :: saye selalu kate macam tu kat asben tau..tapi kene marah..heheh..nak naik pelamin lagi tapi tetap ngan asben jugak..;)

Farah :: last minit plan..tu pon sekejap sangat2..awak pergi ek..?? pukul baper..??

Ceroi :: hurrmm...aminnnn..insyaallah satuu hari nanti key.. calon dah ade kan.. aku tunggu mase jer ni nak dapat kad jemputan ko..:)

Peri PiA said...

kawen pia gmbr biase2 je,xtau ape2 mase tu