Wednesday, July 06, 2011

ko ingat kite jer nak ade bLog..AIR pon nak ade BLOG sendiri gak taw..

fes time aku gi sini...
bukan jauh pown...
kat econsave area umah famiLy aku jew...

memang sedap dowh...
paling penting harge siyes murah...

patut lar asal aku baLik umah family aku jew..
adik aku dok mintak aku 3 hengget..
die kate nak beli ais blended yogurt Strawbery...
peLik gak aku nape murah sangat kan...
tapi tak tipu...
bagi aku memang murah...
sedap giler lak tu....!!

ni ape amik gambar motot nih...[marah kat laki aku]


jeles ar kedai ko PINK..!!!


ggrr...dengki ar tu..aku ngan kedai dah same kaler kan.. tu sajer amik gambar candid sajer bagi goyang2 tuh kan...[marah lagi kat laki aku..] haha


cube ko tengok rege air kat situ...
murah kan....[boleh ar..]

haaa..ko tengok.. bukan aku taw amik ais cool strawberry yogurt PINK nih...
laki aku yang nak.. jambu tak..??!! muwahaha...

aku tak tau ade kat mane lagi..
yang ni pon kebetulan aku jumpe mase nak baLik umah family aku arituh..
sebab mase tu kat Luar dah panas ya hamat...
haus memanjang tekak laki aku tuh...
carik mende2 macam ni ar terbaek kan waktu tu kan....

ni nak2 dekat pose nih...
kalau teringin sekarang..baik gi cube test...[weeeeeeeeee]

p/s :: orang tu kate letak 'bubble' tu yang jadi makin sedap... tambah rege 60 sen jew...

15 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

murah la sis lau hrga gtu!!

kat ipoh ni xder la plk..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

segalanye pink...
:)

UyaRayza said...

pnah gk minum air yg ade bubble tue hehe..sedappppp...mungkin air yg same kot heheh

e k i n ♥ y u s r i said...

suke jugak

ratusiput said...

dh lama gak cool blog ni.ratu ske chocolate blog.tp tak ske letak pearl sbb tak makan pearl2 atau jelly2 ni.tp ade org kate pearl tu tak halal.tak pasti la sbb tak check lg.tp mmg murah kan.puas minum.

Anum said...

murah
kena cuba nie

mRs mysarah said...

i pown pernah try jugak ari tu sekali. n rasa nak lagi. lebih2 lg ari ni pose. haiyaaa!

comel kan kedai dia? i ngan hubby tak abes2 duk puji kata kedai dia comel. siap pk nak buat cawangan lagi. hahaha

p/s: baru ingat nak post kat blog. u dh post dulu :D

-oP_ida- said...

best.....ha'ah kaler pin sangt chantik

penang ada tak arrR?

Farah Shamsudin said...

ade kat Kepong jugee.. selalu g situ.. hehehe..

A.N.A said...

best2..penah try gak kt penang,lala ngn encik B try blueberry punye..sedap2..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

aty...tu fevret su ngan hasben..su selalu beli yg abc blog..klu xde buble tu yg tak best..klu ada buble br beli

PinKy MoMMa said...

kt care4 cheras pun ada ;)
tak boleh lalu sini..mesti abg long nakkkk hahaha..

puteri ain said...

cool blog ! my fav ! :)

Peri PiA said...

yummy!!suke bangat pearl dia

tu yg xthn pink!!hokey

siti kektus said...

kat johor dah berlambak2, hehe ;)

mmg sedap~