Friday, July 29, 2011

dah Lame aku tak naik BAS.... tapi biLer tengok bas nih...tetiber rase macam nak naik BAS..!!



mase kat Terengganu...
aku jumpe banyak bende yang aku rase menarik tuk aku jakun..!!


salah satunyer...





BAS kat Bandar Kuala Terengganu nih...
[eelleeyyy..tu pon ko nak jakun]...ngeh ngeh ngeh
siyes... aku teruje giLer tengok bas yang cute nih..!!!
dari depan aku tak dapat amik...
ni kebetuLan aku jumper mase ngah tunggu Nad..
ngah parking...panas2 malas pulak aku nak kuar...
ingatkan bas persiaran... rupernyer bas penumpang..!!!
waaaahhh..!!! [kagum] 



p/s :: dah lamer tak naik bas... 

12 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh maybe bus ni yang another blogger ckp mcm bus disney yang but n3 hary tue kot....

link ni: http://ladychenta.blogspot.com/2011/07/disney-resort-cruiser.html

Cik Ezy said...

ni bas kayu cik ezy panggil..
kehkehkeh

puteri ain said...

fuyoo . lawa giler bas ni :)

fiefa mohd ali said...

mmg comei pun basnyer..hehehe..

Yan said...

YA ALLAH..tq for sharing. Kawan akak di Kashmir siap cerita pasal bus ni di K Tganu. Akak yang tak tau..

Dia perrnah ke Terengganu. Akak pun pernah, tapi tak ada lak ternampak or terjumpa...

Anum said...

kalau tgk bus macam nie, memang anum pun nak naik

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bukan u je yg jakun.. I pun dah terjakun sama ni.. mmg unik bas tu. ;D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..cun nya bas ni..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Wahhhhh cunnnn bas ni.. mak pun tak tahu wujudnya bas mcm ni di negara kita hehe

abah khalisha said...

cantik betul bas dekat terengganu

Dieba said...

dulu mse g Ganu, npk bas ni kt tepi2 jalan pekan tu.. rsa mcm nak naik, tpi dsbbkan wktu tu ikut rombong cik kiah ofis.. adeh.. tpksala menghalang niat suci murni nak nek bas ni.. haha
sebab dia lawa sangat.. haha

aTy _faRed~ said...

Lady ayu :: waaahh..yer kot.. ni pon cantik..!!!

cik ezy :: haha..samer ar... ingatkan kayu memule...;p

Ain :: memang lawo giler..!!!

Fiefa :: comel sangat tu yang tetibe rase nak naik tuh..;)

kak Yan :: ni pon tak sengaje terjumpe mase tunggu kawan.. merase gak ar tengok...:)

Anum :: hahaha..samer ar kite...:)

Miss Mirror :: heheh..may be sebab design die kot...kat sini maner pernah jumpe kan...

Nuyui :: haaa..tau tak per..:) tu yang ter jakun tuh..;p

Mak Dara :: haha..samer ar..pes time sampai tengganu nih baru tau ade bas mcam ni gak..:p

abah khalisa :: tuk tarikan pelancong tu..:)

Dieba :: bas ni bas tambang biase..bukan bas persiaran.. kalau bas persiaran mesti naik gak nih mase tu..:)