Monday, July 11, 2011

biLer hari ISNIN yang sepatutnye FORMAL tapi akulangsung tak formaL


biase nye hari isni aku pakai kemeja suit yang lebih formal...
atau berbaju kurung kemas...
tapi hari ni... kiteorang laki bini terlewat bangun..!!!
baju ni tak payah gosok ponnnn....


harap tak de bos aku tetibe soh aku gi meeting last minit ker MPS... 
atau tetibe ker AGRObank...
tak kisah la mane2 pown...
tak mo pergi...
bukan ar tak boLeh..
tapi rase meriah sangat ar nak masuk meeting macam ni..!!!
*sigh...




p/s :: tak sempat nak gosok baju kemeja..tapi masih sempat bergambar...[weeeeeeeeeee]

16 comments:

ratusiput said...

nasib ratu keje site...kalau lambat bangun pun leh ampun lg sbb mmg g keje pakai jeans n tshirt je :)

Farah Shamsudin said...

la.. terbangun lambat memangla gitu jadinya.. tapi msih sempat snap ekk?memang gigam ni..

iedayah said...

alololo...tomeiny..doa byk2 dgn hrpn bos xd arah g ke mn2 ea dear..hihihi

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe kalu kerja mmg jarang pakai suar..baju kurung jerk..hehe

~ NANA ~ said...

i pegi keje pon slalu pakai camtu...keje sendiri so tak kesah la nk pkai cmne pon...hihi

farahfatihah said...

la siap snap pic lagi yer kata dah lewat huhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bergambar itu penting...

PinKy MoMMa said...

comelnyer jacket kamu hehe ^_^
mokcik wat apa la main tadi ni hahahaha

yuyueyuliana said...

birunye jacket dye. :) heee

EedaFizZ said...

kak ty terlambat pon still bole brgaya cntek!!
klu org dh jd gaya makcik2 le jwbnye..myb makcik cleaner lbh brgaya dr org kot..hahaha

aTy _faRed~ said...

ratu siput :: same ngan asben kite ar..gi keje selamber besh pakai jeans n t shirt ari2..huhu

farah :: terlambat bangun..tak sempat nak gosok baju.. tapi harus sempat amik gambo sebelom gi kerje...heheh

iedayah :: tu ar.. die bukan tentu2 mase nak soh pegi.. lagi 5 minit nak gerak..soh kite standby ikut die gi miting..*sigh...

hawa :: akak tengok mud ar.. kalau rajin ari2 akak pakai baju kurung... baju kurung ni kene gosok lebih..tu yang malas tu..[ngeeee]

nana :: beshnyer keje sendiri..!!! eerr..ade keje kosong tak..heheheh..

farah :: eeerr...snap picture tak lame pon.. bukan nak pose ala2 model pon kan..[lalala]

ceroi :: harus lar kan...[muwahahaha]

Nad :: eerr... tidor awal..!! tapi memang biase senin malas nak bangun gi kerje..ngeh ngeh ngeh..

yuyu :: terbiru sangat tu lar teragak nak bawak gi miting tu.. terang sangat..!!!huhu

ieda :: eerr..tu kalau elok ropernyer snap masuk blog.. kalau tak selalu malas pakai bedak pon tak de mud..[macam dolu2 tuh..] heheh

Peri PiA said...

hihii,posing itu musti!!!

bby t kat dlm tu nmpk kurang fomal skit

zOeY zAu YaH said...

msh smpat snap? haha..comel je.saya x dpt carik 'follower' blogger problem rasanya =.="

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I kalau dah terlambat, alamat la bersolek pun dlm keta dah mcm Mr. Bean.. haha..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2 kak..

dh ghupe akk jd bos lau gini kan..

ngeh2..
p/s: thnx akk utk pesanan penaja itu..heheh..

anaztasias nora aira said...

sis saya pun bangun lewat ahahhaha monday blues :P