Thursday, July 28, 2011

seronoknyer dah sampai TAJ MAHAL....!!


21 comments:

PinKy MoMMa said...

hiks..minggu ni dah ajak zamri pegi taj mahal juga huhu..

tak sabar! :)

puteri ain said...

terengganu kah ? hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sekali imbas nampak macam real ek....

ratusiput said...

cantik..putih..bersih n berseri :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz..tgk gmbr cam dah tau itu replika..hekhek..

toi x sis??

yUmIe said...

ok like byk x:D

aTy _faRed~ said...

Nad :: haha.. orang 'jauh' sampai dulu nih..;)

Ain :: ha'ah.. kat Terengganu jer...:)

Lady ayu :: cantik kan..tapi tak Ley masuk.. ade replika yang ley masuk..:)

ratu siput :: macam real kan..memang cantik tau akak... harap dapat gi sane bebetul satu hari nanti..:)

Nuyui :: hahaha..dah tentu ar.. nampak rantai2 bagai tu... kat ganu jer nih...:p

ciNDerella stRikEr said...

wuish best nye....
siap ada background pokok kelapa lg. classic. hehehe

Diana @ bilakukatacinta said...

replika pon replika lah aty ye? jnji dpt p..nak p taj mahal sebenar..tak tahu bila thn..ye tak?

Vna Sandhu said...

Taj Mahal tiruan nie kihkihkih

rara pinkmafia said...

wahhhhh kalau lah dpt g btol2 kan besh.hehehe

tp dpt yg ala2 pon ok lah.besh.dr rara ni tak pnh g pon.

~ NANA ~ said...

i yg duk kat trg ni pon x sampai2 lg area masjid kristal tu...hihi

Gadis said...

wahhh..teringin nk pgi ni...;-)

Cahaya said...

amboi sonokye... Ada nyanyi2 lagu hindustan x ni? hehe

Mila Ahmad said...

huhu..memg mcm taj mahal :)

kaklong said...

kak long pernah buat product update kat sana...

maklumla kami kan kne ajak pelancong mai sini kan, koje kat kem. pelancongan la pulak kan..heheheh ;)

UyaRayza said...

eh kat mane nie? same laaaaaaaaa hehe

Wanie said...

taj mahal kat ne ni?huhu
wordless lak akak hari ni ye..haha

aTy _faRed~ said...

cinderella :: hahaha..kantoi pokok kelape ek..;p

Diana :: betul...!!! amik gambo kat replika pon dah rase sonok sangat..!!

vna :: nampak sangat ek...heheh..;p

rara :: ni pon dah suker sangat rasenyer tau...;p tapi kalau dapat gi bebetul lagi besh...!!

Nana :: uhukkss...rugi ar..!! gi lar nana... besh tau..!!

Gadis :: besh..sonok dapat tengok replika yang kite tah tau nak pergi yang bebetul nyer tah tak tau biler..;)

aTy _faRed~ said...

cahaya :: hahaha..tak de maknenyer nak nyanyi lagu industan panas2 kat situ...;D

Mila :: memang sebijik dear..!!! cume kecik jer...:)

kak long :: lagi besh..!! awal2 dah pergi...:)

Uya :: haaa..ni kat Terengganu...samer kan..!!!

Wanie :: haha..bukan nak WW..tapi tak sempat nak buat n3 tadi.. hanye ley letak gambo jer dulu...ngeh ngeh ngah...

IDAZS said...

pernah pergi sekali tahun lepas, seronok :)