Wednesday, July 27, 2011

Tak dapat ENVELOPE BAG... shopping SLING BAG pon boLeh...[weeeeeeeeaa]

ingat Lagi tak aku pernah tanyer pasaL Envelope Bag 2 minggu Lepas...
yang kecoh2 nak beLi tu...
sampai ke sudah aku tak jumper...!!!
ade gak kawan2 bagi on9 kedai yang juaL...
tapi..tetap tak de jual... dah habes atau tak de stock...[sedih]


so.. last week sebeLum gi Terengganu..
jejaLan ker SUMMIT usj...
ingat nak carik seLuar aladdin cotton tu...
kat situ banyak piLihan n warna2 cantik....


tapi Lain yang nak dibeLi.. Lain pulak yang aku beLi..!!! [haha]
aku TER beli SLING BAG...[again..!!]







tu jer kaLer yang ade...
tapi sebab aku nak jugak...
jadi aku beLi jer...[huhu]

bag ni kaLau nak bawak gi kerje...
ok jugak...tapi kecik..!!!
masuk wallet n hp aku dah penuh...

jadinye aku hanye gune tuk pakai gi kenduri dan majLis...
masih cantik..!!
simpan taLi..Ley pegang jer...

harge :: hanye Rm 25 hengget....tak boLeh kurang...
[tokei kedai kedekut]
Lepas ni nak gi yang POLKA DOTS PINK COLOUR LAK... 
aku dah target...[muwahahaha]






p/s :: mase gi Terengganu aku hangkut kesemua Sling bag aku... tapi pakainyer hanye satu...!!! [kene marah ngan Fared] ngeh ngeh ngeh...

20 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

suke beg cm2...

Diana @ bilakukatacinta said...

menambah koleksi ye Pn Aty..heeh

PinKy MoMMa said...

uihhhhh sopping bag lagiiii..apakah?
hahaha kan dah cakap..nasib baik jauh..kang tak pasal2 terjebak skali beli beg ngehhh~

smart! menanti pink tu pulak hehe..
hanya perempuan yg memahami kehendak perempuan kan huhu..

Wanie said...

terBELI ye kak???
haha..kalau rm25 je tak pe la terbeli pun..hehe
lain yg dicari lain yg jumpe kan..

cik fadh said...

mmg gitu kalo setting pale otak . len nk beli, len plak berkenan . haha da namenyer pompuan kan kak..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

biler jejln jauh ai suka pakai sling bag sebab senang ....now mmg trend gini

Cik Ezy said...

eh semalam adik cik ezy ade beli beg jnis beg sampul surat tu la..
huhuu..
tp kecik je..
lawa gak..

Mama Gee said...

iskk ni yg rs nk pi summit je nih.........murah2 ek kat sana?

Mila Ahmad said...

smart sling bag 2..murah kowt tp nampk elegant

aTy _faRed~ said...

ekin :: akak ngah giler bag macam ni sekarng.. asal carik bag jer..mesti terbeli bag macam ni..huhu

Diana :: eerr..tak de niat pon nak tambah koleksi..huhu..tapi dah tersuker n terbeli...;p

Nad :: hahaha..saje nak buat saye rase bersalah ek...;p tah ar nad..susah ar nak control.. haa...kalau dekat memang rajin ar kite mengajak awak...:)

Wanie :: hahaha..macam biase ar...selalu terlebih bajet.. tak per ek kalau tak mahal sangat kan...;p

aTy _faRed~ said...

cik fadh :: hahaha..macam biase kan... lain kali kalau nak beli ape2 kene lebih fokus..:)

lady :: senang pakai bag macam ni dari bag tali pendek2 tu...:p [alasan nak beli lagi]

cik ezy :: adik beli kat maner..???!!! nak jugak..!!! tolong ar tanyer kan....

mama gee :: kat sane memang besh shopping..barang2 tak de jename..tapi murah2 n cantik2...banyak pilihan pulak tu..!!! gi ar kak..kain2 skirt yang akak suker banyak kat sane tau..:)

Mila :: kire murah ar tu.. selalu tengok jual on9 harge rm59 keatas...beli kat summit memang murah2...:)

Pen Biru said...

eh..cantik la beg ni..simple.akak pun suka yg simple2 cmni.senang nak bwk g mana n event apa pun

ciNDerella stRikEr said...

tiba2 mcm dh terpengaruh dgn sling bag lps baca byk n3 pasal bag2 ni. harus dpt kn 1 ni. hehehee....

aTy _faRed~ said...

Pen Biru :: yeah.. memang simple n ringan sangat...tapi kalau boleh nak carik macam ni besar sikit..yang ni tak muat nak isi banyak2 barang... :)

cinderella :: beli ar nad sementara ngah in ni...:) banyak jual n tak mahal sangat pon...:)

puteri ain said...

hehe. suke betul dgn sling bag ni . hehe

.:shura shushi:. said...

cantik!
tp envelope bag nice kn..

Farah Shamsudin said...

menambahkan koleksii ekk.. bestkann... napalah bawak sampai banyak2 tu ke ganu? kalau farah bawak satu je pn.. hehehe..

ZaNa aDieyZa said...

sling bag mmg best!! murah & nmpk bergaya jugak kalau kena gayanya..

cik nur said...

komain lagi banyak sling bag dia nak satu bole cantik plak tuh ehehehe

SachiMieko said...

hi,if u want to buy envelope clutch bag,come visit my blog

http://sachimieko.blogspot.com

i have 8 colours for u to choose^^