Monday, August 01, 2011

ade tak ruper macam budak baru lepas amik RESULT PMR..??


seLamber tak aku pakai baju tido gi beLi KFC kat Restoran jejantas Sg buLoh..?? 
baju ni ade katon2 tikus siap ekor bulu2..ngeh ngah ngeh..

aku nak baLik kampung Johor Jumaat maLam aritu...
sebab dah maLam...
aku bajet sampai terus nak tidor jer...
jadi.. pakai baju tido terus lagi seLesa...
alaaa..bukan baju tido satin2 seksi tu pon...
hanye baju cotton lengan n suor panjang...


tapi sebab kelaparan tak sempat nak masak duLu lepas baLik kerja..
singgah ar dulu bungkus KFc...
selalu tak ramai..
maLam tu ramai giLer ko..!!!
nasib baik aku tak pakai baju tido seksi2...[ahakkss]
tak de maknenyer..!!! 

p/s :: 1st day pose hari ni...aku demam...!!! 

17 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

comey jer....wahhh nampak sedap air itew....hikhik...dulu ai selalu gak buat keja gini...malas nk tukar baju tidur ai kuar gitew jer beli burger ngeeeee....nasib baek x seksi mcm u kata tue la ahaks~

Dieba said...

adla jugak... sbb cute sgt pakai cmtu.. xnpk slebet pun.. comel jerk.. hehe

Leonora Halim said...

agak laaa.... ekkekee... demam ke Aty? huhu... take care.... mlm nanti minum air byk2 tau...

rara pinkmafia said...

alaaaaaa cite sal kfc bulan puasa ni.rase sodap lak.

PinKy MoMMa said...

kihkihkih comelnyer kawanku ni :)

tapi memang ramai org balik kg huhu..
ganu jammmm ooo..

slmt berpuasa ty..kesian dia demam..get well soon ya dear..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz!! comei aje sis oi..

slmt berpose yer!!

cik enul said...

eh..nampak okay jew baju tuh..kalu nak g mid valley pun boleh lagi nih...hehehe

Farah Shamsudin said...

weehuuu! cumil nih! ala, tak kisahla pakai baju tdo pn.. tak nampak pun macam baju tdo..:)

Anum said...

ada gaya
hehehhe
selamat berpuasa

Gadis said...

haah lah...come je dier..
hihihi...

kalau tngok skali mmg percaya mcm gadis baru amik result pmr..

cute je..hihihi..

selamat berpuase yer...^_^

Mommy Aisy said...

salam ziarah dan berpuasa! first attempt ke blog pn bukan bidadari.

hehe...ada gaya la. mmg cm budk pas amik result pmr. comey...nmpk muda..

NaniE said...

aty, ape entry tunjuk air ni..sob sob sob..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau demam xleh suruh makan ubat...
rehat jew la...

O'gosh said...

huhu..baju konon x stylo..tapi tudung tetap maintain..

Wanie said...

hahahah..akak sangat comel la..ape la pakai baju tido..malu ceq tgk..:P

mesti org ngat lepas SPM..hihihi

Liyana Aziz said...

hahahaahah... memang macam budak baru lepas PMR... eheheheheheh...

yana selalu kalau balik jb ala2 nak sampai malam, memang pakai selebet je... heheheheh

~ THALHA ~ said...

dear, u memang cute and babyface lah..!;)