Monday, August 22, 2011

amik BERKAT baby HaikaL





sabtu Lepas...
gi anto sarung kusyen pink yang aku publish nak juaL aritu...
alhamdulillah...terjual jugak...
[susah hati aku tengok sarung tu kaLau disimpan jer]
sebab tak jauh.. jadi aku hantar jer lar sendiri kat orang tu...
caj pon sikit jer..
lagi mahaL kaLau pos kot...
haaa..untung sape beli ngan aku kan.. [ngeh ngeh ngeh]


dan kebetuLan dah dekat..
aku ngan lelaki aku singgah sekaLi umah Asna
seronok mahu tengok baby Haikal..!!!


tengok muke cerdik Haikal.... tengok pipi die..!!! rase cam nak gigit2 jer..!!!

dah jadi ibu pon..asna tetap maintain comeL..!! 
siyes.. dari aku jumpe die mase wedding aku tahun lepas..
sampai lar dah beranak sorang ni.. tak berubah...[jeles sebenarnyer] heheh..



mase aku datang... 
mungkin agak lewat dari mase yang dijanji [sori dear]
baby Haikal dah merengek nak menyusu kot...
jadi kaLau aku dukung pon...
hanye dapat sekejap2...pas tu nanti die merengek...

sonok dapat nyembang ngan baby nie..!!!
aku suker bercakap bahase baby...[konon2 comel] ahakkss
paLing besh... Haikal pandai menyembang tau..!!
cerdik dan sangat comeL....!!!! [aku geram]



ngah pujuk baby HaikaL pandang camera



alololololo...pandainyer die amik gamba.... 
tengok.. muke gangster pandang camera... :)


dapat lepas kan geram tengok baby...
tak lame...dalam 20-30 minit kot...

Asna pon nak kuar jugak...
gi shopping barang2 baby Haikal...


so..kiteorang pon tak berniat nak lepak lame2...
banyak aktiviti nak dibuat...
eerrr....tak baLik pon....
kiteorang gi shopping dulu..!!!yaeyyyy...



apepon... waLau pon sekejap...
sonok dapat jumpe cium2 baby ni..wangiiiiiiiiiiiiiiiii................!!!
aku suker....
eeerrr...amik berkat... ;p


p/s :: sepanjang 2 hari ni..aku asyik dukung baby jer... [suka]

13 comments:

Fariza said...

insyaAllah termakbul.
pandainya haikal sembang.
comel sgt.
asna pun maintain comel. suka

~ NANA ~ said...

nk amek berkat baby jugak la nnti...kekekeke

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rindu gak nak pengang baby nie...
bau baby...greammmmm

Anum said...

comelnya...

ZanaNordin said...

comel nyer haikal...
sedap kan bau baby.....

rara pinkmafia said...

owh dh boleh dh tu.hehehe

AdaNaz87 said...

bestnye dapat pasang pelita. kalau duk apartment takleh lah pasang. ni yang nak balik kampung main bunga api ni. ;p

Farah Shamsudin said...

ouch.. sangat suka dengan baby ni.

O'gosh said...

meh amek berkat ai skali meh...hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

insyaAllah lepas ni turn akak pula...

asna cute said...

Thankyou for coming. Nanti asna nk copy paste gmbar nie ya. Guna iphne ni xreti nk copy paste gmbr hehe. Kot akak rajin bleh send tru email asna cukas22@gmail.com ;)

Obat alami migrain said...

ade nya sangat lucu banget nie gan,,,,,

Obat tradisional diabetes mellitus said...

bayi yang sangat manis nie ,,,
salam kenal aja ,,,,,,,,