Friday, August 05, 2011

Kenape TOYOL tak curik duit kat BANK jer..??

hokeh.. mungkin soklan aku bangang...
tapi ko ley toLong bagi tau tak sebabnyer...


kenape nak curik kat umah2 orang jer..
kan kat bank kompem2 ar banyak duit juta2 kan...
hah.. kaLau soh toyol curik dari bank.. 
kompem tak yah dah curik kat umah2 orang...
untung tak banyak dowhh...
logik tak..???


aku terpikir2 dari dulu..
ni aku dah tak ley pikir.. aku tanye ko pulak...
kenape tuan toyoL tak soh TOYOL tu curik duit kat BANK jer..??


sumber :: google




p/s :: aku terhengat pernah nampak toyoL masuk umah aku doLu2...

20 comments:

cik fadh said...

ee ape rupe toyol tu kak ?

Finaz Jaafar said...

soalan yang bagus..terpikir jugak..

Miss Sunshine said...

eh, bukan ade perjanjian ke.. bahawa toyol tak boleh curik duit kat bank...

hahahaha... tipu je .. tak surelah, kene tanye pembela toyol sendirilah cmni..

MiSS NaDieYA said...

a'a kan?napela tuan toyol tak pk suh toyol curik duit kat bank je??kan sonang!!!

~ NANA ~ said...

a'ah kn...knp dia x curi kat bank ek? hehe

no_answer said...

sebab kat bank ade security yang ketat .
toyol tak pandai nak elak elak laser .
hahaha .

kang kantoi , kompem dye bgtahu sae tuan dye .. ty tuan dye kene tangkapp ..betul ta ??

Wanie said...

hehe..nak kena tanye tuan toyol tu ni..
mungkin toyol x reti care nak curi duit dekat bank?haha

Mila Ahmad said...

toyol kan botak xde rmbut huhu....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

soklan tue hanya tuan toyol jer taw jawapannyer kan...ngeee

Farah Shamsudin said...

macamana rupe toyol tu? waa! seramm..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

susah nak jawab persoalan ko...
hahaha...

kaklong said...

sbb die x pandai...hahaha

LuN@_aiDi said...

sebab kat bank ader sensor nnt kne detect masuk lokap lak..hihihi

wanie said...

wanie x minat betul org jenis PEMALAS dan gunakan ilmu hitam utk senang.... kita nie berhempas pulas mencari rezeki... alih tgk dlm beg dr RM 100 ada RM 50 jer.. puas pk g mana RM 50 2...

zulhilmi.tempoyak said...

bank kan ad juruwang. prosedur pon lmbt kn..hihi

iduraz said...

heheh, aah ek..tak pernah terfikir pon..padahal kt bank lagi byk duit kan..lalala

ZaNa aDieyZa said...

soalan yg bagus jugak tu.. tp zana xde jawapan.. hahahahha..

chekpid said...

sebab kt bank ada security guard..tak reti cakap melayu plak tu..benda ijo ni kan sinonim ngan org kita jek...ahakkksssss

Cinoi said...

Sebab biasanya tuan toyol ni x educated jd xtahu sistem bank cmne. Sbb tu dia ada toyol, sebab kurang educated

Anonymous said...

pakcik saya kata sbb setiap bank da ada 'baca-baca'utk elak toyol...and ada jugak bank yg tanam tulang 'pig' sbb toyol mmg takut tulang tu...ni betul2 punya kisah ni saya citer semula je apa pakcik saya ckp...hehehe