Thursday, August 04, 2011

kesian aku tengok muke ko nie... macam ko puLak yang POSE...



sian kan ko tengok muker die....
mengaLahkan orang yang pose..!!![ngeh ngeh ngeh]
setiap kaLi aku nengok daLam kereta laki aku..
aku mesti rase nak senyum...


penyu ni aku beLi sebagai cenderehati kenangan dari Pasar Payang Tengganu..
Laki aku yang nak...
rege Rm 14 hengget lepas kurang...kurang sehengget jer hokeh..
ciss..kedekut kakak jual tu tau...
langsung tak nak kurang lebih sikit..!!
mentang2 lar aku tak pandai cakap Ganu....[sob sob]








ko tau Laki aku letak name ape..??
YATt..!!! grrrrrrrrr.......




p/s :: aku pon peLik kenape aku beLi satu tuk kereta laki aku jer...kereta aku tak de..!!



33 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

sy tgk pon sy nak tergelak dgn muka die.. kesian sgt. Ni klu boleh dimasak ni, nak masak pon pikir pat ploh pat kali sebab kesian x sampai hati..hehe

Gadis said...

comel giler patung penyu ni...hihihi...

mmg mcm dier yang pose...

hahaha..^_^

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pergh!! cntik sis..

ala,lau beli lbh leh kasi sy kan..heheh..

muka tak malu ni..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: eh sis,leh aje sy men ni..

adakah kerana sy guna mozila,br dpt men..heheh..

ader kaitanke??hhihih..

SURIA AMANDA said...

comelnya....

NaniE said...

hihi..saya pon ada sekor..org bagi..comey..letak kat meja opis..

cik fadh said...

hohooo ! ksian abis kalo tgok dak kecik buat muke cm ni time poser ;)

Diana @ bilakukatacinta said...

dia kepanasan lah tu..setiap hari dijemur bwh matahari...

Mila Ahmad said...

cumel kan??mila pown ade..ade tiga ekor kecik cikit dari akak punya..
harga beli rm6.90 sekor..t bila da make up kete baru mila tukar theme menatang 2..xtahan tgk mata dia..mila penah jumpa bapak dia..besar sgt harga ia rm49.90..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku g terengganu tgh bulan nieh...
so aku nak beli gak satu...

e.t.t.y said...

a'ah wey....muka betul macam dipuasakan..tu tak fikir kucing kt rumah, melepet macam dorang puasa jugak, padahal ada je makanan. propa lebih * asal tetiba cakap pasal kucing ni?

aTy _faRed~ said...

kasut pink :: hahahaha... memang betul ar..memang sadis sedih jer nengok muke die ni...;p

Gadis :: huhu..tu ar pasal cakap macam die pulak yang tak larat benor pose...;p

Nuyui :: eerr..akak pon ade satu jer..!!! terlupe nak beli sendiri punyer...grrrrr

Suria :: comel kan...;)

Nanie :: tu ar..dah balik baru terpikir nape tak beli lebih ley letak kat meja opis..tengok hari2 pon ley senyu..:)

cik fadh :: hahaha..memang betul.. dak kecik suker wat macam ni...!!;)

Diana :: eeerrr...yer la kot.. alololo...sian die...:)

Mila :: haaa...haritu pon kat Pasar Payang ade jumpe gak yang besar giler..bapak die..hahaha

ceroi :: besh giler gi ganu.. jangan lupe jalan2 kat Taman Tamadun Islam gak tau..:)

e.t.t.y :: kucing pose..?? hahahah..comel... terpikir gak nak posekan si rezQi kat umah tu..melepet macam ni jugak agaknyer..;p

GreenJade said...

alelala penat pose ye Yatt..klh muak org posa hahaha

hehehe glemer cun tu nama hihihihi

sis..i dh kasi resepi bubur sum2 kt blog I tau. kt bagian komen tu yer..slmt mencoba :)

Farah Shamsudin said...

alololo.. cumil! terus teringat CJ7.. hahaha..

chique-jah said...

hahaha lawak tul..mmg mcm org pose pon tgk.
kalah kita yg pose ni..hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

kte pon ade kura2 nie...
tp kecik skit...

letak kat kete en.tunang jugak

ZaNa aDieyZa said...

comelnya Yatt tu!!! penat berpose eh Yatt? hihihi

Rtp Farra Arisha said...

hello yatt (macam lah patung tu boleh dengar kan) hhe.

HaNa Hani said...

chomei jeee patong tuh
^_^

Wanie said...

huhu..nape sedih sangat muka die ni..kena buat mulut smile bg nampak ceria sikit..hehe

MiSS NaDieYA said...

Klakar la tengok muke die..haha

Lee-Yan-Naa said...

hahahaha..comel gile,tak pernah lagi jumpe penyu camni

rai said...

haha kite yg tgok pon kesian . tapi comelll! huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel je. muka kesian bak org lapar plak..kuikuii...dia turut berpuasa...

Liza Razak said...

alololo cutenye belikan kat husband..tp serious comel!! siap ade nama lagi tuh :)

farahfatihah said...

atiey, nak g mini gath blogger x? baca details kat blog fara k

ciNDerella stRikEr said...

mata kuyu tu yg menawan hati. hehehe...

nurul huda jumri said...

haha..chomel!!!
tp knp name yatt???

Mamachia said...

comel penyu tu..macam sdh 1 bulan posa ni..
comel juga nama dia hehheeee.

selamat bepuasa aTy...

aleen aiden said...

amboih,glemernye name.hu3

~ NANA ~ said...

eh i ada penyu ni...beli kat sabah hr tu...hihi

tp comel kn? mcm hidup je...hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

memula ingakan katak rupanyer kura2 ngeeee

Ardini Humaira said...

ololooo siannye... penat kut tu kena jemur tengah panas dalam kete hehe... cer belikan dia payung mesti dia senyum :D