Tuesday, August 09, 2011

kene tinggaL 2 minggu lagi..!!!





tak kose nak meraung dah....
dah memang tu keje laki aku kan...
kene gi site.. selalu gi out station...
dari dulu pon memang dah sedia tahu n terima..
jadi tak payah ar ko nak jadi drama queen meroyan lebih2 sangat..


biler gi site..
kekadang dekat2... boLeh baLik hari...
kekadang jauh2 tapi sekejap... tak sempat nak meroyan kerinduan...
kekadang tak berape jauh..tapi lame... tak besh gak..
tapi biler kekadang gi jauh2..dan lame puLak tu.....
haaa...yang tu aku rase paLing tak besh....!!


dah ar buLan pose lak tu..!!! 
tinggal lar aku due orang eh ekor..eehh..orang..
eerrr..mane2 ar.. ngan si RezQi macam biasa....sob sob...


2 minggu ni harus aku bersahur n berbuka pose sorang2...sob sob..


eerrrr......


huh..!! tak de maknenyer aku nak bukak pose sorang2 kat rumah..!!
kompem jugak sahur aku tak akan bangun...[ngeh ngeh ngeh]
pagi tadi..aku dah siap2 pack barang....
petang nie aku akan terus ke umah family aku kat shah alam.....[yaeeyyy..!!!]
berbuka n bersahur disana...
jugak berkampung semula dirumah kuarge aku...
so...tuk 2 minggu laki aku tak de nih...
aku akan berulang dari shah alam - Damansara..
mungkin jugak sesekali akan baLik ke Rawang...




waahhhh...kerinduan sudah nih....
baru satu hari kowt....[huhu]


tak per... ku merelakan permergian mu sayang..
berjuang demi tanggungjawap dan mencari rezki...[ceeehh]


eerrr.... site lebih..out station lebih...
allowance harus lebih jugak kan....!! weeeeeeeee...
[dengan harapan tahun ni dapat shopping raye lebih...] muwahahaa..




p/s :: sabtu ni pLan shopping raye ngan adik aku...[howyee..!!]

27 comments:

PinKy MoMMa said...

tak pe sayang kan isteri tinggal2 kan :)
dia pegi mencari rezeki..sabar nox..

wahh sopping..mari ajakku skali..suka ni jimba2 hehe

NaniE said...

turun site?
laki aty keje apa..?
engineer juga ke..?

NM02 said...

takpe la...

dugaan ramadhan

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lamanyer out stations kat local or obesea dear...alah now time bermanja ngan family plak bukan selalu ahaks....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alalala.kena tggl jap je kak..

agaknya lau jdoh sy ngn shapit,cmnila caranya sy nanti..waaa...

Vna Sandhu said...

alahai ciannye...xpe think positive 4 him

whatever, family tetap ade kan? :-)

Anum said...

x pe sis
yang penting dia pergi mencari rezeki untuk sis shopping raya
hehhehhe

♥ Kasut Pink ♥ said...

2 minggu lame tu. Kalau dpt blk seskali dlm mase 2 minggu tu ok jgk. Mau buka n sahur sorg2..sayu le ha..

cheq sue dieyha said...

ske part2 shopping raya ni.heeee....

kaklong said...

ye la, boring kan duk sorang!...nasib kak long belum 'tawin' lg...

klo tak meraung gak...ahaks! ;)

aTy _faRed~ said...

nad :: sabar ar ni.. huhu..kalau tak sabar memang ikut sekali dah...;p

Nani :: ha'ah...:)

Nmo2 :: tak per.. dah biase dah..:)

Lady ayu :: tak.. kat meysia jer...tapi jauh...lame lak tu..!! menci...

Nuyui :: 2 minggu tu lame ar bagi akak..!!! haa...nanti dah kawen awak akan tau jugak..:)

Vna :: hurrmm.. tu ar..nasib baik family dekat jengkal jer...huhu

aTy _faRed~ said...

anum :: haha.. tu yang besh dengar tu..;p


Kasut Pink :: die dah kate..tak balik hujung minggu ni.. die nak setel cepat sebelum raye... sob sob...

cheq sue :: hahaha...part tu sejuk sikit hati rase..;p


kak long :: sebelum kawen n lepas kawen lain tau rasenyer... lepas kawen memang meroyan lebih.. huhu

~ NANA ~ said...

ciannye...tp i tiap2 minggu kn tinggalkn...hehe

GreenJade said...

xpe 2 mggu pejam celiks pejams celiks jap jek yayank uits..

akak pong x sabor tggu incek abe blk dr al-fadang fasir al-Dubai nun..dh 4 bln x jupe..winduuu Oooooo...pas raye kna tggal lg..sob sob sob...

Mila Ahmad said...

sabar kak yg penting bonus utk kita ada yeay~~~~

chekpid said...

amboi...cerita pasal shopping terus hati berbunga2 eh. ha2

LuN@_aiDi said...

tak per yunk, nnt leh pow dwet raya banyak2 cket..hihihi ^___^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

"Separuh nyawaku pergi" kan kalau cik abang tak ada.. pastu kerja asik mengira hari.. haha.. I dah biasa dah dgn pengalaman tu Aty.

nurul huda jumri said...

allowance lebih tu, duit raya pon leh la u mintak lebih dear...hihihi...

aTy _faRed~ said...

nana :: eerrkkk... ha'ah kan... lagi sedih...:(

Green Jade :: 4 bulan tak jumpe..??!! walaweiihh... lagi teruk rasenyer...tak sanggup ar..

Mila :: yaaaeyy... bonus dari asben..[senyum sampai telinge..];p

chekpid :: harus lar.. shopping kan terapi tuk wanita.. bleh hilangkan segale kesedihan..;p

Luna :: duit raye tu harus..!! weeeeaaaa....

Miss mirror :: haaa..betul lar.. ni baru satu hari.. ade 13 hari lagi.. harap habes keje cepat sikit...:)

Huda :: hahaha..part lebih tu yang buat ai rela..!! ;D

Cinoi said...

ok la tu bleh balik rumah family pon.
daripada husband n wife yg mmg duk jaoh skali skala je jumpa.

Finaz Jaafar said...

sweet ape..de ms berindu2 bagai ni =)

cik fadh said...

nasib xbape jauh duk ngan parents . kalo jauh tu lg meraung xberlagu nnt . hehe

.:shura shushi:. said...

siannye die!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpe...
dah itu kerja nye...
:)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

su pulak 2 minggu tido sesorang malam2..hasben shift malam...huarrrrgghhhh

Farah Shamsudin said...

tak bestnya kena tinggal..
kalau farah, mmg farah je slalu tinggalkan hubby.. baru sehari pn dah rasa tak rindu!