Monday, August 15, 2011

rezki di buLan RAMADAN yang tidak terniLai...



Ya Allah,
Sesungguhnya aku sangat bersyukur dengan rezki Mu yang sangat tak terniLai di buLan Ramadan yang penuh barakah ini..
semoga Kau terus limpahkan rahmat Rezki kepada kami...
dan berpanjangan kegembiran dan rezki ini sampai bile2..
aminnn



p/s :: banyak berdoa di buLan Ramadan.. insyaallah doa yang ikhlas akan dikabulkan

26 comments:

farahfatihah said...

atiey..rezeki pe tu? =D

Anum said...

sama-sama la kita ya

malynd_anggun said...

alhamdulillah...insyaAllah..pasti doa di makbulkan sekiranya kita ikhlas dan tawadhuk.. :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

rezeki apa sis dpt ni..

alhamdulillah...

PinKy MoMMa said...

aper tu? hehehe ada gud news ke u?

NM02 said...

mmmm

rezeki ape tu ye?

share la laling ^_"

iduraz said...

amin@..share la kat sini apa rezekinya tuh

kaklong said...

ye la cik puan aty, kak long pun teruja nak baca entry ni...tp mcm tak de jawapan lak...

nak tahu jugak...kongsi la...kan kongsi raya ni...heheheh ;)

e k i n ♥ y u s r i said...

alhamdulillah
rezeki ape sis?
sharelah

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Dpt bonus? Ataupun.......

misz sheyla said...

rezeki???gud news kah??? semoga bertambah2 rezeki di bulan mulia ni..amin

mizzkechique said...

ehem2..berita baek ke?? alhamdulillah..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

yeay!! rezki ape tu sis? baby or bonus? hihi~

~ NANA ~ said...

mind to share? bunyi mcm berita gembira je tu...hehe

Sfarlina said...

alhamdulillah :)

Pen Biru said...

alhamdulillah..tak kira apa juga yg kita terima, anggaplah itu rezki Allah..syukur..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alahmdulliah....bersyukur ngan nikmat yg d beri...ehemmmmm2

NaniE said...

haa...ni misti biter yg aty tunggu2kan slama ni kan..?
rasa mcm dapat teke je..hihi..
nak cakap tahniah dulula..hehe..

e k i n ♥ y u s r i said...

kak,kte confius nak bg kad utk org2 opis nie...
nak bg sebulan sebelum or lepas raya ea?
skrg nie pon dah kira sebulan sebelum nie...
nak mintak pendapat akak

ZaNa aDieyZa said...

atty pregnant ke? sbb label atty ada 'baby's & permata pertama'.. if betul, tahniah my dear..

semoga terus dimurahkan rezeki..

Wanie said...

akak, mommy to be??

tahniah ye LAU APE PUN REZEKI TU..:)

Peri PiA said...

kalau btl la,itu rezeki yg tak mmg ternilai.terindah
tahniah in advance :')

Cahaya said...

alhamdulillah..
Allah akan sentiasa mendengar permintaan umatnya:-)

♥S@R@♥ said...

just to say TAHNIAH & ALHAMDULILLAH..Take care ea..

walaupun xtau rezeki apa sebenarnye tapi mcm boleh agak la..hehe ;)

Anonymous said...

rezki baby yer..

Farah Shamsudin said...

pregnant? tahniahh..