Tuesday, September 27, 2011

kot boLeh jadi umah kucing aku nanti.......[blurrrrr]




bosan...




kerje... errr..banyak....
banyak sangat rasenyer...


tapi tak larat nak hadap dah....



dah menghitung jam nak baLik makan Mc D petang ni Laki aku nak belikan...




lambat lagi.....
kenape waktu rehat sejam rase sekejap sangat2..
tapi waktu kerje sejam rase sangat Lame...!!
*sigh







mari jalan2 cuci mata...





jumpe gambar rumah kiut nie...
bajet macam nak buat tuk anak pompuan aku nanti...
[manyak cantek..!! mak ayah nyer sekarang ni membeli umah pon tengah lap peLuh memikirkan duit yang nak dikeluarkan nanti]


eerr...mane tau rezki lain satu hari nanti...
[baik menyimpan untuk pelajaran die kendian hari]
sedar diri...



rumah hello kitty...
eerrmm..bunyik macam tak teruja...
okeh.. haaaa...rumah HELLO KITTY kaler PINK yang comel...!!!

dah teruje..??
tak boLeh nak lempang aku sebab di alam maya...[aku suka]


ape aku merepek ni....*sigh


terlampau laMe mengadap nombor...
macam ni lar gamaknyer jadi....



cute... tapi tak pernah lak aku terase nak buat umah cute2 macam ni...
dolu2 mase mude remaja baru nak naik[konon2]
ade jugak ar suke2 idea2 macam ni...
sekarang..
idea seiring usia...[ceehhh]



cantik...pink tak 'tebal' sangat...[ayat apekah]
aku suka...
buat biLik anak aku nanti...
tu pon kaLau ade bajet lebih ar nak beLi katiL hello kitty macam tu..[membazir hokeh..]
tapi tetap suka...



ribbon2 kat sofa...
sungguh gurlish... geli2...
laki aku kompem tak sudi nak duduk nanti...
berangan macam aku akan beLi satu hari nanti...
eerr...dinning table rasenyer ni...
kaLau aku ade anak pompuan...
aku sediakan tempat comeL2 macam ni..
kaLau die tak nak makan jugak...
tak tau nak cakap ape ar...
[maknenyer... bukan saLah tempat makan..tapi saLahkan ibunye yang tak pandai masak]
gullpp...




sekian..edisi boring saye hari ni...
otak tepu...biLer idea keluar..
akan berselang seli ngan nombor2 akaun...
lupakan..
nak tutup system...
nak kemas meja...

jalan2 sikit2...
harap tak jumpe nombor banyak kat n3 orang lain...





12 comments:

malynd_anggun said...

bedroom comeiiii

Mila Ahmad said...

kak asalkan ade duit semua bole...tapi mila suka tgk dekorasi rumah akak cun sey...

e k i n ♥ y u s r i said...

comel2

Qhaifa Nur said...

kreatifnya...mmg hello kitty betul

cheq sue dieyha said...

tbe2 terasa lucu plak baca en3 aty hari ni..

Lee-Yan-Naa said...

alololo..kalo rumah camni sayang plak rasa nak duk kan..:D

anaztasias nora aira said...

cantiknya !!!! hhehehe aty dah cuba milo supreme mc D.. sedapppppppp !!

missina said...

takde duit nk beli nih,,huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aloo...
comel nye umah...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ni mesti yg dlm perut tu pompuan kannn? ;)

irmafittaputri said...

heee..ni pembawakan gegirl dlm peyut yee mama!! auntie dulu ms preggy pon siap beg pi hospital beli hello kitty...sekarang anak aunti dh setahun lebih...dok asyik gelek2 pala mcm hello kitty kt ceria tu ngee~~ngee~~

Peri PiA said...

mmg la blk nk dating 1 jam lagi mmg rse lame hihi

jgn stress tau aty,t.care

comel sgh umah kucin tu :P