Thursday, October 20, 2011

cari idea untuk MATERNITY PHOTOSHOOT...





MaLam2 macam ni...
tetibe rase nak imbau nostalgia..
aku suker tengok gambar2 lama..lelebih lagi aLbum kawen..!!
rase Lomantik jer  hati..[tetibe]
heheh....


dah setahun lebih kawen baru nak cerite pasaL album kawen..
eeehh.. bukan tuk ko..
untuk aku dan kami2 sahaja...[huhu]


album kawen aku ni bukan lepas kawen terus dapat tau..
ko nak tau biLer aku dapat..??
buLan 7 aritu ko  tau tak..??!!
dah nak dekat setahun kawen...
baru merase nak feeling2 tengok gambo kawen...[sadis]


aku buat di MEDIA UNGU kat klang area..
so far..semua nyer ok..semua aku puas hati..
KECUALI..part dapat album lambat ni ar...


tapi sebab bende pon dah berlalu..
dan biLer tengok semua hasiL kerje En Adam [owner]
sejuk baLik hati aku ni...[ceh]


tapi jangan tanyer tentang harge package..
sebab dah setahun lebih...
aku sungguh dah tak hengat..
tapi agak  berbaLoi..dan berpuas hati ngan hasil kerje tangan dia.. 





ni saLah satu alBum kawen aku..
kelas kan..letak daLam bag nie..
eeerr...aku saje nak tambah..
tak masuk pon daLam package..[huhu]
daLam ni ade satu album keras [tak hengat nak panggiL ape album ni]
dan aku letak cd2 gambar kawen aritu...

mase kawen hari tu...
aku ade 4000 keping gambar kawen..!!!
memang juLing bijik mata mase nak piLih...


 isshhkkk...sibuk... memang suke kacau...


cover depan isi dalam bag


huhu..tenang lar sangat mase ni..
Fared kate..mase  ni Lar yang paLing neves sepanjang hidup die..



oowwhhh...rindu moment ni....


isi kandungan dan pemiLihan gambar tidak menghampakan

ni sticky album.. daLam ni tak siLap aku die letak 300 keping kot..
depan n beLakang album print gambar kiteorang..

sebab ade beribu gambar.. jadi aLbum nikah kawen aku ade 8 album besar..
dan berat..!!
siyes..tak ley nak angkat semuanyer serentak...
kaLau orang kampung or family soh bawak baLik album kawen..
memang penat aku berulang aLik bawak masuk daLam kereta...
lepas tu nak kemas lagi puLak.. huhu

kaLau ade yang berminat.. aku boLeh katekan..
perkhidmatan yang puas hati..
senang nak bekerje sama..bertolak ansur dan tak berkire..
eerr...tapi tak hengat alamat n no tipon ar..
kene bukak buku lame baLik...[huhu]

aku ingat..maternity photoshoot nanti pon nak buat kat media ungu ni jugak...[insyaallah]
tunggu die buat offer kasi murah.. 


p/s :: ngah carik idea untuk maternity photoshoot....



12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..cntik2 gmbr dia amik..

tibe2 rasa syokla..heeh..

ratusiput said...

zaman ratu dulu takde tau photoshoot2 sme ni.gambar pun cuci roll.sob..sob...

Wanie said...

banyaknye gambar kawen..huhuhu..sume tu photographer yg same amik eh..

akak nk buat tema ape photoshoot nanti?hehe..tak sabar nak tengok..

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,byknye

Adylia Qarissa said...

menarik tu...

memang penat nak tengok semua gambar..yang pasti setiap gambat jadi kenangan terindah..

Mila Ahmad said...

kak aty byk nye gambar memg boleh juling..kalau tgk gambar2 tu semua confirm bole senyum sorang2 kan?

fiQ'Ra said...

nampak klasik je semua...cantik gila snap :)

♥ Wina ♥ said...

x pernah buat maternity photoshoot sebab terasa diri ini begitu hodoh & gemuk masa pregnant hahahahhh!

Peri PiA said...

tersilap komen,hihi ;P

cik fadh said...

wuishhh bnyaknyer smpai 8 album kak . ni package riban riban ni . haha

laskar pelangi said...

lama gak tu dapat album gambar kawen...fuhhhh! beribu riban keping gambar..mesti macam2 gaya ni..he3:)
sweetlah akak nie..

BeauTiFuLGirL said...

:) dear...jom join hospital bersalin dalam fb..byk info utk ibu2 mengandung...berkongsi info :)

http://beautifulgirlshop84.blogspot.com/