Monday, October 24, 2011

PINK..adakah masih dihati..??



sebeLum baLik n start coti deepavali esok..[aku lak yang lebih2 kan] huhu
hapdet lar sikit...
rase macam tak besh jer puLak harini tak hapdet bLog..
aku bizi ko tau tak..
disebab kan nak coti tu..
ko hengat aku pon ley senang lenang duduk2 saje feeling2 macam aku lak nak sambut raye..??
jangan ko nak mengharap... [huhu]
masuk2 khamis nanti..
account harus nak close dah..[pening]


luperkan...
rehat sekejap...
lame tak cerite pasaL kaLer2 idaman hati kan...
eerr...aku sendiri sebenarnyer tak pasti samaada aku masih setia ngan kaLer PInk atau tak...
hahaha.boLeh ker macam tu..
tapi..pink comel kan....!!!!
susah aku nak nafikan.......




haaa.. aku baru jer tukar sarung hp..
nak jugak letak gambo setepek...
tu ko cakap tak suker PINK tu..??!!!
ciisss...tak masuk akaL...


tapi siyes...aku rase macam warne tu semakin jauh dari aku..[hahaha]
suker wat drama tau ko ni...
tapi betul..
baru2 ni rase nak tukar langsir pink kesayangan aku ngan langsir kaLer putih..!!
betul ker aku ni..
n pLan pulak nak cat dinding biLik ke-2 kaLer ala2 hijau biru gelap....
lagi sekali...aku dah kompius...
kenape aku tak nak piLih kaLer pink ek...


eleeeyy..tu pon kan peLik..
kecoh ar ko ni..
wuhuhu..nangis kene sound...


terus lupe yang satu mase dulu aku pecinta tegar kaLer pink...
segale2 mahu Pink..
walaupon hanye sarung pemadam getah jer pon...hahaha


adakah sebab pembawakan baby...??!!
oohh.....tidak...terlalu awal tuk ko ramalkan tuk aku ok...
jangan ko kate tetibe kau tak suke pink sebab aku ngandung anak lelaki pulak..[ngeee]
jangan koooo....[huhu]


tapi ape salah nyer kite tukar2 kaLer kan..
Pink memang cute..
tapi kaler2 lain pon tak semestinyer tak cantik...betul..


cerite panjang2...
aku sebenarnyer mencarik idea warne untuk baby stuff n deko biLik baby...
aku suker n tak sabar...!!!
putih sangat sesuai ngan baby kan...
tapi...putih semua pon boring jugak..
jadi harus main ngan warna untuk tumbesaran kanak2...


hurrmm...ade idea..??




p/s :: laki aku kate tegar ngan kaLer HIJAU...tapi kenape aku tengok barang2 die n baju die kebanyakkan nyer HITAM ek...?? huhu




laki aku nyer hp masih setia kaler hijau..sebab kaLau nak letak sarung hitam kompem tak beza ngan Hp yg kaLer hitam jugak kan








:: entry tanpa motif..nak jugak hapdet blog harini..tak kire...





16 comments:

PinKy MoMMa said...

uhuhuhu tak pe..tak pe..ai setia dengan kaler pink..walaupun secoet je kaler tu..pasti kan ada di mana mana..baru sedap mata nak pandang ;p

aTy _faRed~ said...

awak ketare sangat pecinta pink tu..:)

♥ Wina ♥ said...

hikhikhikkk comel jer post nie

ai pun start suke pink sejak lahir my dotter @ Kira...semua benda nak pink especially untuk dia

cikbedahlaser said...

hdup hjau.. hahaah
aritu kan ade hati nk kaler kan umh dgn kaler itam ijau putih...
selalu menidakkan pink.. sbb rasa x macho.. tp.. sejak kawin.. selalu kata ya kpd pink.. bile pikir blk... suke je pik sbnr nye.. sbb rasa tak macho tu la lupakan pink.. hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ai color apa pow layan
But dah beli cover iPhone 4s color pink from eBay ngeee apa kes???? Rona roni cantek gak ngeee
Casing dh beli iPhone order dah 2 minggu x dpt2 lagik ni
Sigh...ehhh bila deepavali ni???

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kiter suka pink utk baju & tudung..tp bila snap gambo guna kaler tu muka jd pudar, kusam, gulap.. cemana tu ya?

laskar pelangi said...

pink memang menarik dan terbaik:) sejuk mata memandang pink..selembut perempuan =) suka pink jugak..hehe
akak, kalau bilik baby warna hijau muda comel gak..warna hijau epal..lembut jer kan =)
ceria sikit daripada warna putih :)
pastu hias dengan dekorasi kat dinding..fuh! menawan =)


follow blog akak comel:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehem2..pink tetap di hati!! yeehaaa..

Peri PiA said...

nge,pink dihati ku

tp mesti ade kaler lain selain pink :)

.:shura shushi:. said...

merah..!! hihihi

O'gosh said...

ha....nak dapat baby boy lettew sama ai....nak tgk idea bilik baby..ai slalu browse sini...

http://www.chiccheapnursery.com/

http://www.shelterness.com/search/nursery/

Happy browsing!!

Mila Ahmad said...

mila xdan nak buat entry sebab xde idea..bizi jerk cuma sempat komen entry jerk hehe...i like hijau...

aTy _faRed~ said...

wina :: barang2 baby gurl memang cantik n cute kan warne pink..siyes ai geram sangat..!! ;p

cik bedah :: heheh..same ar...selalu konon2 nak tukau kaler lain..n menidakkan kaler pink...walau hakikatnyer pink tu mesih dekat kat hati..:)

lady ayu :: heheh..asal kan mate pandang cantik..tak kisah ar kan kaler ape pon..;p deepavali esok ar..:)

miss mirror :: perasaan jer kot.. kekadang kite rase macam tu..tapi orang yg pandang menarik...:)

laskar pelangi :: plan nak warne2 macam tu lar..tapi nak sikit perbezaan mahu pilih kaler lebih gelap..combine ngan akseseri berwarne warni..:)

nuyui :: heheh..anak dara comel pakai pink..:)

Peri :: yer ar..kalaer segale pink tak cantik jugak kot,,:)

shura :: merah itu seksi..!! suker jugak...eeehh...tetibe..heheh

Zana Adieyza said...

pink tu mmg nmpk cute & comel.. mix & match warna utk bilik baby pun ok.. putih pink ke, putih biru ke, putih hijau ke..

laskar pelangi said...

ye..aksesori warna warni kasi ceria lagi si baby:)

♥ Elin ♥ said...

comel lah kaler pink..soft jer..

try carik dekat home docor pun ada..
atau tempat2 jual craf,