Monday, October 03, 2011

separuh JIWAKU pergi...........







dah Lamer tak pakai kasut tinggi...
bukan dari mase aku dah mengandung jer..
tapi sejak dari hari aku memang merancang tuk mengandung..... peeerrgghh....


mase raye aritu...
baju gLam bling2 macamane pon...
flat shoes kaLer pink tu jer yang aku sarung kehuLu kehilir...


kasut sesuai tuk keadaan sekarang..??
masih tak dicarik...
syndrom maLas menyopink mase mengandung masih menyerang...[nangis]
jadi ko pakai lar baju kaLer ape pon..
tak kisah baju pesyen kebaye atau kurung...
kasut Pink tu sampai buruk aku kerje kan....


name nak pakai high heels...
memang tak akan ar...
tak per... demi mu anak ibu...[cehhh]
lap air mate...




biLer hanye sepasang dipakai..
kasut yang banyak2 tu rase tetibe menyemak mate..[sampai hati]
jadi... harus simpan daLam peti...
name mahu dijuaL...
jangan nak mengharap..!!
eerr...simpan daLam stor duLu...
sampai satu hari nanti...
harus pakai baLik...!![yaeeeyyy]
konon mahu jadi ibu glam...[muwahahaha]
dengan harapan... masih muat di kaki...[uhuukkss]






p/s :: kaki yg kembang mase mengandung akan kembaLi normaL kan kan kan...??[tolooong sedapkan hati]



18 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

lepas pantang,leh pakai balik sis...
hehehehe

Fariza said...

fariza dh x larat nk pakai heels skrg. ha3. untuk kesihatan tkt melarat :)
cntik kasut itu

NM02 said...

time raya akak pakai selipar je dik.. heheheh

Anum said...

heheheh
baiknya seorang ibu
x pe lepas bersalin nanti mesti mood dtg semula
nak bergaya la , pakai kasut tumit le..
hehehe

cheq sue dieyha said...

memang flat shoes yg terbaekkk....

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

kasut su semua dah bungkus..hihi..pakai selipar org pregnant je..hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

sy ni pon dh xleh nak pakai kasut tinggi2..

bkn sbb ngandung tp keadaan kaki sudah tidak mngizinkan..

sob3..

cik fadh said...

bagi fadh pinjam dulu lah kasut2 tu . sayang plak xberpakai . hik hik hik...

~ NANA ~ said...

smlm g clinic, doc dah sound i jgn pakai heels...i ni pendek, mmg x pernah pakai flat shoes b4 ni...hahaha xpe la demi baby pakai je la selipar jepon pon...kekekeke

btw kaki kembang tu mmg normal..kna rajin urut

I.T.S.M.E nuRul said...

mcm saya...baru pas bersalin 3 bulan..ms prenen kaki mmg bengkak ala- gajah gitu..ingat lps prenen boleh pkai balik kasut lama..last2 skang dr saiz 7 naik jd saiz 9 amik ko!!!kasut lama aperlagi rezeki adiklah..huhu

aTy _faRed~ said...

ekin :: lepas pantang..campur tolak..dah setahun..mesti dah tak besh.. huhu

fariza :: yup... memang tak elok pon tuk kesihatan..tapi nak melawo sekali sekale..:)

nm0 :: heheh...sekarang pon saye macam tu..pakai selipar kehulu kehilir..:p

anum :: tak tau ar ko macamane nak gendong baby sambil pakai heels...;p

cheq sue :: buat mase ni..yup..:)

nuyui :: kalau tak boleh pakai dari awal jangan pakai...nati memudaratkan...

cik fadh :: eerr...aaaa...hurrmm..bagi pinjam ek.. huurrmm... hehehe... muat tak pakai saiz 4..?? ;p

Leonora Halim said...

Aty... dari mengandung smpi skrg.. Leo still maintain slipper putih yg sama ya... ahahahaha... pi opis pun pakai slipper! lantak sgt... sbb dah terlebey selesa... :)

p/s: yess.. yg kembang itu akan kembali kepada asal! hehe

mizzkechique said...

alorrr ciannya.. bg MK je la gitu.. hahaha

BitsBest said...

xpe sis,
xbole pakai,tapi bole dipakaikan di grill pintu.
dijadikan penyeri rumah..
hehehe

Qhaifa Nur said...

dah lama tak pakai..sesekali bila pakai rasa janggal pula..tak selesa betul..

oshinz said...

jatuh cinta dengan kasut pertama itu!!!! pinjam boleh..

.:shura shushi:. said...

kakak xm0 pkai HEELS k..i je boleh =)

Peri PiA said...

KIV,hehehe