Tuesday, November 29, 2011

Cerite TICKER dan Blog







ko perasan tak..
kebanyakan blog mesti ade ticker2 yang cute2 kan...
[jarang aku tengok tak de]


eerrr... aku nyer blog pon ade jugak..
bertukau2..


ticker dan blog macam akseseri kan...
bukan setakat nak cantik kan blog jer..
tapi bermakner jugak..!!


selalu nyer ticker2 yang popular seperti ticker pasangan bercinta dan berkahwin...
ticker relationship..


puas lar ticker tu kire berape lame dah ko kawan...ko kenal..bercinta..sampai ar ko dah beranak pinak...




kalau tak de pasangan lagi..


nak jugak letak ticker kan..
bagi cantik kate ko...
letak ar ticker dah berape lame ko ade blog..
dah berape lame ko berblogging..
[aku pon tak hengat..!!]


biler tang tak hengat tu ar bergunenyer ticker ko kan..


"weeiihh.. aku tak ade blog 15 tahun..!! " [contoh]


ade gak aku biase jumpe..
ticker letak besday mak pak nyer...
7 orang beradik..7-7 ar ko letak..
bagus kan..ley ingat besday semua orang yang penting..!!


Ticker :: [Klik SINI]

Ticker :: [Klik SINI]

dolu2..mase bujang...
ko ngah bercinta mesti ade ticker ko dah kapeL berape lame...


lepas tu.. ko dah nak bertunang..
countdown berape hari lagi nak jadi tunangan orang...


tak habes kat situ..
ko sambung pulak dari lepas bertunang sampai ko nak jadik binik orang..
[nebes ok biler dok tengok hari makin kurang..!!]


lepas dah kawen..
sementara baby nak jadi..
ko kire puLak berape lame dah ko kawen..
nak tunggu anniversary ko yang pertama..
ade ticker kire hari.. ade kire minit.. ade kire dah berape saat ko berkahwen..!!!
walaweiihh...gigih ticker tu...!!


ticker [klik sini]

Ticker :: [Klik SINI]






biler dah mengandung pulak..
kompem ar ko teruje menghitung hari biler ko nak bersalin..
setiap detik bagitau..
ko dah masuk trimester berape dan berape..
[aku lar tu..ngeh ngeh ngeh]




ticker :: [klik SINI]

Ticker :: [Klik SINI]



dah beranak sorang..
ko letak pulak tuk besday anak ko tu..
anak ko sekarang dah berape bulan...
tu belum campur coundown tuk besday ko..
besday laki ko...






tu baru beranak sorang..
nanti2 tambah lagi 2-3 orang...
tambah lagi ticker ko kan...




hah..berape banyak ko letak ticker kat blog ko..??




ape yang bestnyer pasal ticker kat blog ni..??
cantik..!! yeah dah semestinyer..!!
ticker tu kire kan untuk kite bende2 yang tak mampu kite kire setiap hari..


jadi berterime kasih lah pade ticker tersebut...[ngeeee]




kat blog ko ade ticker ape..??




















18 comments:

whiteapple said...

Blog saya xde ticker. mungkin akan difikirkan, hehe.

Asfiza said...

as ada....!!! hehe...nanti dah khwin letak ticker anniversary lak...kekeke

erin said...

aty lahir tahun 82 eh, sebaya la kite..hehe, tahun depan kite bersalin dah 30, lepas tu nak speed baby no. 2 pulak..haha

e k i n ♥ y u s r i said...

kat blog ade ticker baby dan brape lame kawin je
sbb tue yg lebih penting

Tina Othman said...

hihi takde ticker apa pun

~ NANA ~ said...

dlu sblm kawen ada ticker...skrg dh takde sbb tak teringat dh pasal ticker ni...kekekeke...lps ni nk letak balik la :p

Natasha Farina Arifin said...

ADE TICKER BABY JER..SEBAB MALAS NAK KIRA BERAPA HARI ALGI NAK BERSALIN HEHEHEHE!

Adylia Qarissa said...

kat blog dkna tak ada ticker :)

Pen Biru said...

blog sy pun takde ticker tu..huhuh

Zana Adieyza said...

ticker ni sebagai alarm kat kita.. leh alert lebih cikit ttg tarikh2 penting..

cikpingu said...

kak.. klu bole nk buh sume..hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada1 je kot..hikhik..

afiewithayie said...

same cam ekin..yang ada anvsary n baby jerk..byk2 nnt semak plak..hehe..

PUAN SUE said...

hehe..su mase tunang baru letak ..

InaAchik said...

ade 1! -> 'kami nikah atas sijil HALAL dari JAIS selama:'
ngehehehheee...

Lieya said...

Heheheh mmg bagusssss ade ticker ni, and tq to ticker pasal kirekan hari utk K.Lieya. ehehehhe just klik klik dah nampak bape tahun, bape bulan bagaikan... sangatlah sonang... K.lieya ade 1 ticker je setakat ni. hehehee

toko baju muslim said...

wow great post thanks

Gieyana said...

hehe..nice entry..dulu da letak..but then dh remove dh..:)