Tuesday, December 27, 2011

saat Berdua tetap sangat indah...


namun ber-3 nanti akan lebih sempurna [insyaallah]




aku sangat sibuk hari ni...
tapi mahu jugak update satu n3..
tak sabar2 mahu hapdet trip kami mase cuti Christmas aritu..
aku mengidam air laut..!!!




14 comments:

puansazusarin said...

nnt jln2 bertiga lagi best kan =)

ciksuen said...

alalalalala..shuweetnye~ hehe :)

Fariza said...

:) sweet. insyaAllah ber-3 akan menyusul

Liyana said...

x sbr nk bertiga kan :)

Qhaifa Nur said...

ngidam air laut, akak mandi laut...habis muka huk3..

e k i n ♥ y u s r i said...

x sbr nak be3 jugak
hehehehehe

cik fadh said...

short n very sweet...;)

LisaLisut said...

true.so i tgh try enjoy moment berdua.hukhukhuk.ngidam air laut? kakakakkaa.1st time dgr.hehe

Peri PiA said...

terindah ;)

Cik Bhulat said...

ngidam air laut??? pe2 pon moga kandungan sihat selalu..take care.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Elok la tunaikan apa saja yg diidamkan sebelum "org ketiga" tu lahir, karang meleleh plak air liur baby tak dpt mandi laut.

eKa said...

ya bertiga lebih sempurna.perfect.lengkap 1 famili.apakah? ngidam air laut?

Mila Ahmad said...

hehe..mesti bestkan kak bercuti betiga, ada manusia dlm tummy tu hihi...

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka gmbr camni~