Tuesday, December 13, 2011

Rezki untuk BABY atau rezki untuk mak paknye...





anak2 memang bawak rezki..
memang betul..!!!
rezki tu pulak datang dalam macam2 bentuk..
mungkin pada mak pak nyer..
mungkin jugak direct pade baby tu..tapi tempias seronok tu harus lah mak pak yang rase jugak kan...




Jumaat lepas..
aku dapat set toiletries Avon untuk baby dari kawan opis aku...!!
Terime kasih kawan [walaupon dia tak bace blog aku]


set2 ni sangat comel..!!
aku memang ade bace dalam majalah Pa&Ma..
ade hati gak nak cube beli since kawan aku tu pon dealer produk Avon ni..
tetibe terus dapat dari kawan aku tu..!!!!
Alhamdulillah..
rezki ibu mengandung..dan baby daLam perut...






botol2 nyer gemok2 pendek dan cute..
memang sesuai tuk give pack...
set for 3..shampoo..water cologne dan lotion...
harga sebenar aku tak hengat sebenarnyer...[pernah tengok aritu dalam catalog]
laki aku awal2 dah pakai cologne baby tu..!!!
sebab die kate wangi..die suker..!!




giler ko tak seronok dapat hadiah...
bertambah koleksi barang baby..
set ni sesuai bawak travelling balik kampung ker kan...








p/s :: lepas ni aku nak cakap "aku nak baby car seat"..ade sape2 nak bagi tak..?? [muwahaha] 



17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

murahnya rezeki sis ni..alhmdulillah..

cik fadh said...

rakan blogger : meh kumpul duit beli car seat tuk kak aty . hehehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
kat opis nnti,ekin nak mintak car seat jugak
hehehe

Mila Ahmad said...

rezki baby la...^________^

Mommy_Cha said...

nak verangan mintak stroller ferrari lah pasni hiks!

Anum said...

alhamdullilah
rezeki baby

Nurul Husna Abidin said...

bestnye....

~ NANA ~ said...

alhamdulillah :)

rezeki mak ngan baby la tu...hehe

ainnazari said...

alhamdulillah, rezeki family la lagi senang...hehehe

Liyana said...

sy pun dh beli siap2 cologne tu utk diri sendiri before prgnant lg, sbb wangiiii, hehehe

Tina Othman said...

alhamdulilah, murah rezeki =)

Cikpuan rara said...

WOW BESHNYAAAAA =)

CikNaa said...

best nye..baru je tgk catalog avon smlm.. Year End Sale.. nak beli jgak! hehe. wangi ehh.. uhh syok nye =)

Mimy Hamid said...

bau wangi takkk....memang masa preggy ni murah rezeki..rezeki baby yang dikandung katanya

Farah Shamsudin said...

waahh.. rezeki baby skali mak pak nye laa tuu.. hehehe..

Diyana Didie said...

alhamdullilah. rezeki kan. DD pernah bau avon baby nie. wangi jugak..

Peri PiA said...

rezeki :)