Wednesday, January 25, 2012

wordless wednesday :: bersepah ngan barang baby..!!

berlambak..?? bersepah..??
ini bukan contest cari barang tersembunyi ek...
haaa..tu ar keje kiteorang laki bini cuti CNY aritu..
keluarkan barang2 dari bawah katil dalam lemari semua..
untuk di cuci..di sterilizer..di jemur 
dan dihangkut bawak balik umah family aku kat shah alam...
awal nyer hangkut barang??
dah namenyer tak de wat pe mase cuti panjang...
ape salahnyer buat awal2 kan..aku pon akan pantang kat sane nanti... 
kat umah family aku pon..aku ade bilik sendiri..
jadi kemas jer ar siap2 letak elok2 dalam bilik aku tu...
tu pon banyak agi barang tak hangkut sekali..
kalau ikut kan.. nak hangkut bilik ni jugak..boleh...?? [miahahaha]





p/s :: lepas 4 hari cuti..lemau giler opis aku hari ni...sunyi...

28 comments:

S.n.Fariza said...

wah. byknya. suka tgk brg baby. comel2. selamat mengemas. cntik2 tau. :D

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,complete semuanye
bagus2

untung baby...hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..penuh..hihi

.:shura shushi:. said...

Mak ai..! Anak sulung..Opssss :)

iduraz said...

hamboii, banyak nyer..kiter yg terlebih excited nih..hehehe

iizla said...

wahh banyaknye barang bby!!!

p/s: kucing tu pon hangkut sekali ke??

QueeN TerataI said...

kucing tu pun nak angkut gak ker? hehehehe

Mimy Hamid said...

sepah pun sepah la...suka aku nengok nya...weeeeeeee...dan terselit la sekor kucing ...tolong kemas sekali ke tu...hihih

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

excited nak jadi mummy ekk
ai pow sama but x der rezeki lagik untuk yg ke 2 ni :(

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

wah macam2 ade..hehehe banyaknyer brg baby..

Erina Asmawani said...

wahhh! bestnye tgk brg baby2 ni..semua dah complete. Selamat mengemas Aty ;)

tu si rifqi pun nak join balik shah alam jugak la tu..hehe

Reensyarinie said...

whoaaa..byknya aty..larat ke kemas tu?hehe

cik fadh said...

wahhh banyaknyer..teruja fadh tgok..

FiraHamzah said...

babe,

leh buka kedai gamaknyer nih..hehe :P

Tina Othman said...

wah complete dah barang baby, suka tgk

jaja_norliza said...

best2...mesti excited kan??? geram nengok brg baby byk2...completed!

Adylia Qarissa said...

banyaknya barang bb..hehee..

silap hari bulan letak bb kat sini pon dah tak nampak..tersembunyi disebalik barang2 bb :)

nurulfarehah said...

gle byknye!! syok kn susun brg baby~~

O'gosh said...

amboi..banyaknya...

cik enul said...

amboi...
byk nyer barang2 baby..
geram plak sy tgok..

Diyana Didie said...

dalam byk byk brg..me spot ur cats!!! owh nmpk sungguh comel. byknya brg ur baby. lucky baby! ;) me baru nak pulun membeli. serius. skrg tak tahu nak start yg mana nak beli. rasa kelam kabut pulak. ada yg me beli rasa mcm tak pelu lagi...toiletries baby pon belum lengkap. helppp *padan muka tak prepare awal awal*

Rosniena said...

banyak giler barang..kalau twins lg taktau camner

amal said...

wahhh banyaknye!! suka tengok :)

Liyana Aziz said...

banyak nyaaaa! yana harus fikir, baik berhabis duit untuk baby dari wedding sendiri nanti... kuikui

lepas kawen lagi banyak nak guna duit especially untuk sambut bundle of joy kan? happy for you, kak...

erk, kat shah alam? nanti boleh dtg tengok x? yana stay seksyen 20

cikpingu said...

syiok ye tgk :)

ReYNa said...

ni mmg kire complete dah ni.semua adoo!hihi.oh ur kucing kaler bulu dia comel aaa

puansazusarin said...

syoknyerr tgk..penuh ngan brg baby =)

laskar pelangi said...

seronoknyaaaa tgk barang baby:)