Wednesday, January 11, 2012

wordless wednesday :: Hero aku...


laki ku Power Rangers ku


kungfu Panda aku..
[eerrr... memang serupa..]


Bat man aku...

Iron Man aku jugak...

eerrr...shrek aku.. oohh..bantal peluk aku...[ngeeee]




Fared..segalenya untuk aku...
minggu di Fared gi out station site ke Ipoh sampai Jumaat..
harus lah rindu... boring biler die tak de..... 
jadi seminggu ni aku berulang dari Shah alam umah family aku..
ni jap gi die on9 bace..aku nak bagitau die kat sini..
"baby dalam pewot rindu kat papa"
[sedangkan orang yang rindu sangat dah ni...ngeh ngeh ngeh]


biler Fared out station aku suker tanyer "biler nak balik?"
sedangkan aku memang tau biler die akan balik..
aku tau Fared tak suker...!!!
die kate nanti die rase tak senang...rse nak balik cepat jer..
haaaa...tu sebab aku lagi suker nak tanyer..
"sayang..biler nak balik??"
muwahahaha...


p/s :: gambar2 ni semua mase gi Toy Museum kat Penang..aku kagum sebab sape lah yang begitu gigih mengumpul koleksi katun yang banyak giler tu..!!







24 comments:

ciksuen said...

alahai~ shuweetnye mommy aty ni. windu hubby ye :)

e k i n ♥ y u s r i said...

x lame lg ade tambah hero sorg lglah....
hehehehehe

Anum said...

kakakakkak
terbaik

farhana shamsuddin said...

sempoi btl hsben awak..

~ NANA ~ said...

hehe mmg boring kalo hubby outstation...xpe, ni la time utk kita enjoy sorg2....hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ipoh?? lau akk mai kat besh..hihi..

lawak la laki akk ni..

Mimy Hamid said...

ini entry rindu ibu mengandung ni...hihi dengan harapan...cepatla balik sang suami..kannnnnn...suami takde take care beb jangan melasak

Mila Ahmad said...

adik beradik ke kak hihihi...ada gaya larh...

Diana @ bilakukatacinta said...

takpe..ade parents penean sunyi semasa hero takdak...

Nini D.. said...

toy museum kat penang eh?..boleh pegi nanti :)

Nini D.. said...

toy museum kat penang eh?..boleh pegi nanti :)

Tina Othman said...

hihi yg dgn Poo Kungfu panda tu comel =)

Hayati A.G said...

so sweet entry ni..mesti hero aty terharu dan nak balik cepat2 hik3..:-)

cik fadh said...

huhu so sweet..;)

best dpt husband giler2 mcm ni..hihi

laskar pelangi said...

wahhhh~ bergaya si hubby akak posing ngan katun tu semua...hik2;)

ni kes windu la ni sampai tampal gmbar hubby byk2;) ngeee~~=)



sweet btol =)

O'gosh said...

dah agak dah kat toy museum...jgn la rush dia..sian dia nanti susah nak wat keje..huhu

Liyana said...

tgk2 esok suami nye pun blk... hihihi

mizzkechique said...

waaa, beshnya.. nk kawen gak la cenggini.. hahaha

Cho Zila said...

ala bestnyer kalau ada perasaan windu mewinduni... perasaantulah menghidupkan perasaan sayang.... best yerk muziumtu, akak tak nah sampai... tapi sblm dia buat muzium kat penang dia ada buat kat summit usj.. banyak gak collection dia masa tu tapi sekarang lagiler banyakkkan..

QueeN TerataI said...

sekali sekala berjauhan.. itulah penguat kasih syg... syg isteri tinggal-tinggalkan.. hehehe

PUAN SUE said...

ni kat toy meseum kan.su duk hotel dekat gak muzium ni tp xmasuk pun..su duk kat tg.bungah hotel ari tu..tido kat hotel masa malam new year.

fatihiah said...

sama sama lah kt jadi 'anak dara' seminggu ni kan aty kan? hihihiiiii

LynN LoLa~~ said...

awesomeness! part power rangers tu paling same kot. besnyeee g muzium ni kakak!!

lame tak jenguk sini. congratz on ur pregnancy ye kakak. may Allah ease everything for u :')

p/s: tudung bawal murah2 and cantik2 di htpp://lolascarflet.blogspot.com. meh tengok! ;D

Rtp Farra Arisha said...

hehe, sounds sweet you both ;))