Thursday, March 08, 2012

aku dah jadi nenek...???!!! eerrrkkk....







waaaaah ko...... sonok ek panggil aku nenek...!!!
sedang bukan anak aku pon yang beranak...ngeh ngeh ngeh...
tak per...aku redho....nenek hot...ciissss....!!






anak2 Rezqi..!!! 3 budak hitam...!!!
haritu aku hapdet 2 ekor jer kan anak Rezqi...
hah..ko..pukul 8 lebih pagi tu...mase aku on the way gi KK untuk check-up..
adik bongsu aku tipon kate Rezqi baru jer beranak lagi sekor..!!!
walaweeeiihh.... 4 jam die amik tuk kuar kan anak die yang bogsu tu...
kagum gak aku..sebab tak pernah tau pon kucen nak kuarkan sekor2 anak tu amik jarak mase yg agak lame...


aku tengok bulu anak kucen ni...sah..kompem aku tau saper bapak nyer...
naseb baik bapak nyer encem-comel dan gebu..
cume terhitam lebih jer...
pegang bulu anak rezqi ni lebat dan tebal..
macam bulu mak paknyer...
muker pulak lebar2 macam rezqi mase kecik..!! kompem comel..!!!


name tak decide lagi..jantina tak berapa nampak...
tapi mak aku kate mungkin 2 jantan dan sekor betina...


harini masuk hari ke-2-mate pon tak bukak lagi...
aku dah tak sabar nak tunggu baby kucen ni besar..!!!
comel nanti main kejar2...!! 


apepon..pade semua yang ucap tahniah tuk aku yang dah jadi nenek ni..mekaseh banyak ar...
sentap hati mak nak...heheheh....




p/s :: sebab teman rezqi beranak malam tu..aku tak cukup tidor dan pening mase gi check-up kat KK...

8 comments:

maszull said...

assalamualaikum...tahniah dpt baby kucen tu mesti comeiii nanti....:)

oshinz said...

alololo.. so cute. nak satu boleh? hehehe.

MommyRazim@Aula said...

Rajin nya you dengan kucing hehe. Btw cantik your kucing:)
Selamat menjadi nenek hehe:)

Baiduri said...

cutenyeeee...... geram nak ngomel2...hehe.... mesti meriah umah nenek nti =)

ReYNa said...

bapak anak rezqi tu hencem?waahh..mestiii comelll bila besar sket nnti.bestnyaa

e k i n ♥ y u s r i said...

alaaaa...
comelnyee

Fizah said...

bestnya... bila last boleh redeem.. kita dah 3 bulan anak ke3 tapi tak start minum susu lagi... mengandung sblm2 ni mmg minum anmum.. sedap... nak p beli satlagi lah...

Fizah said...

ni nak tumpang promote... he he hehe....

Hi... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..