Monday, March 12, 2012

Bau baby kat aku sangat kuat sekarang...!!-Pertanda ker..??







baru jer aku rase pergi wedding Sue tahun lepas..
tetibe sekarang aku datang lagi umah die tuk ziarah Sue...
kali ni sebab Sue dah bersalin..!!!
terase pantas mase berlalu...


koleksi gambar tahun 2011



alhamdulillah...Sue dah selamat melahirkan baby gurl yang cute pada 24 February 2012 aritu..
nama baby indah -Mumtaz Aqilah...Tahniah Sue...


aku memang suker bau baby  baru lahir...
jadi aku suker ziarah orang yang baru bersalin..lebih2 lagi sahabat dan kenalan..
baru2 ni..aku gi ziarah Sue kat umah kuarge dia kat cheras...
dari awal tak sabar nak tengok n cium baby mumtaz yang comel sangat..!!


mase sampai petang tu..baby Mumtaz Aqilah ngah merengek nak menyusu..
lepas menyusu..kenyang..tidor ar die..
aku yang sibuk2 cuit die soh senyum nak tengok lesung pipit die...


macam aku lak nak nyusukan Mumtaz Aqilah...[heheh]
disebab kan ade lagi sorang baby kat dalam pewot aku tu..
jadi kene dukung Mumtaz tinggi sikit kat atas pewot...

haaaaa...kan dah bangun budak tecit ni....
merengek tengok bukan ummi die yang dukung die...

bagi kat ummi die balik..[heheh]
tak lame sangat pon kat umah Sue..
sebab nak solat Asar dan lagi baby Mumtaz dah sampai mase nak mandi..


apepon...doakan Mumtaz Aqilah membesar menjadi anak yang solehah dan taat pada Allah sekaligus pada kedua ibu bapanye...amin..
mekaseh sebab sudi terime kedatangan kami laki bini..
dan tahniah lagi sekali kat Miss Sue [Asam.Garam.Gula]
harap ikatan ukhuwah akan terus berkekalan...insyaallah..


sampai balik tu..bau baby sangat kuat kat baju n aku sendiri..
rase sayang nak mandi..rase macam ade baby bersama aku...[suker]



p/s :: laki aku suker rambut Mumtaz Aqilah yang lebat sangat..!!!






15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel bby tu..ni wat tak sbr nk tgk bby sis pulak.. =)

Liyana said...

bestnye dpt pegang bb aqilah yg comel...
ni la bb yg suke mkn nasik minyak dulu ni, hehe

Ms and Mr Red Ribbon said...

setuju, comey je mumtaj tu ye... rambut lebat... harap2 my baby pon rambut lebat camtu gak :)

CikNaa said...

fuh! nampak baby aqilah penuh je atas pangkuan aty.. so sweet! =)

FieZaLieSa said...

comey mumtaz aqilah..
bau baby mmg best!
sabar ye sis..=)

LiErOSe~QiEmi said...

comel je pregnant ek.. tak naik mana pun badan.. senang nak dapat badan asal balik camni hihihi

Anum said...

comelnya

cik enul said...

geram tgok rambut mumtaz!!!!

@ deqla manjew said...

wahh.. pas ni aty pulak.. bestnye korang.. sy jew lom rezeki lg..huhu... due date aty bila ?

ILA SYAMILA ♥♥ said...

happynye dpt jd ibu. hihi umur kite baru 20 dah ckp cenggini. tahniah kak. semoga dpt keluarga yg baik :)

Mimy Hamid said...

baby aqilah nampak dah big kan dalam gambar..ko pun alalal maintain jek..cumell

PUAN SUE said...

hehe..terima kasih aty sebab sudi dtg jenguk aqilah..nanti aqilah pi melawat aty pulak..tak sabar nak engok baby aty pulak..

sorry tau sampai lupa nak bagi karipap frozen kat aty ptg ari tu..

shark said...

salam perkenalan dari saya :)

Diyana Didie said...

comelnya baby mumtaz and agree with ur hubby. suka rambut dia. ;) tak lama lagi dah nak bau baby sendiri pulak ;) mesti dok cium cium je dia kan...

ekabukanmakcikkau. said...

ihhh comelnya macam mak dia lah