Monday, March 19, 2012

berkalung2 TAHNIAH untuk blogger Mysarah-Diary of L.O.V.E




Alhamdulillah..seorang lagi sahabat blog dah selamat melahirkan baby lelaki
seberat 3.17kg pada 17 March 2012 [6.35 ptg] 
TAHNIAH kepada Mysarah - blog Diary of L.O.V.E 

yang penting perkabaran ibu dan anak selamat..
Sarah sepatutnyer bersalin pada 18hb March 2012
tapi tah macamane..die kate edd bertambah 10  hari lagi..
jadi Edd baru sepatutnya pada 28hb March 2012
Namun kuasa Allah..baby tak sabar nak jumpe ibu ayahnya..
Sarah bersalin sehari awal dari tarikh Edd asalnya...alhamdulillah

tak sabar nak menziarah Sarah pulak n kiss baby banyak2...
umah die hanye sekangkang jer dari umah family aku..
tapi tunggu Sarah betul2 sihat dan ok..baru kiteorang laki bini datang nanti..
kalau ikutkan aku..sabtu kemarin Sarah beranak..
ahad pagi2 aku dah nak gi dah...
tapi mengenangkan keadaan die yang pasti sangat penat dan masih memerlukan ruang..jadi aku lupekan niat murni aku tu..

apepon..tak sabar nak share pengalaman sarah...
tak sabar nak jumpe baby jugak...



p/s :: nebes biler sorang lagi sahabat dah 'lepas'

5 comments:

yUmIe said...

nt kim salam kt sarah eh:)

erin said...

sarah dah selamat..alhamdulillah, makin berdebar pulak

fatihiah said...

Ahhh!!! deboo gak!!

Anum said...

tahniah2 sarah
x lama kamu pula :)

Gadis said...

tahniah to sarah...

berdebor untuk kamoo jgk..
x sbr rasenyer..
moga semuanyer selamat..aminnn