Saturday, May 19, 2012

Bengkung dan sarung tungku Herba UNTUK DI JUAL







sticky post :: sila scroll ke bawah untuk entry terbaru






SARUNG TUNGKU HERBA [Mumdreams] untuk dijual






belum pernah diguna
sebab dijual :: beranak secara operation [c-zer] jadi tak guna tungku dan sarung herba ni


[tungku tidak di jual-hanya contoh untuk tunjuk saiz sarung]

sarung ni dah siap herba..tinggal masukkan tungku yang dah dipanaskan jer kat dalam sarung ni..[mudah]




harga asal di beli kat Mumdreams Boutique :: RM 40.00
harga jual -lebih murah dan boleh dibincang..!!! [hubungi email untuk harga]

reference::mumdreams.com.my


SOLD OUT



BENGKUNG TRADISIONAL2 TALI [Mumdreams] UNTUK DIJUAL [Pink]



sumber gambar :: mumdreams


beli di Mumdreams Boutique 
belum pernah diguna
sebab dijual :: beranak secara operation [c-zer] jadi tak guna bengkung tradisional






harga asal di beli kat Mumdreams Boutique :: RM 55.00
harga jual -lebih murah dan boleh dibincang..!!! [hubungi email untuk harga]






kepada sesiapa yang berminat
SILA EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com UNTUK PERTANYAAN LANJUT..
terima kasih





7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehem2..yui xleh ni.hihih

SYANI said...

Aty, kenapa nak jual??? Benda ni boleh pakai nanti. Akak pun beranak c-zer dulu tapi lepas luka baik, akak pakai bengkung & tungku ni. [Tapi lepas 5-6 bulan dari bersalin le]

♥ Wina ♥ said...

paling suke gambar yang Qaleef tengok kamera tu..comel sgt!!

bertuah Qaleef ye dalam pantang dah dapat berjalan hehehehee

p/s; wina pun sama..Syakil 2 minggu dah bawak gi Carrefour eeerrkk!

Mimy Hamid said...

boleh guna la beb..lepas 3 bulan czer...tp terpulang pada ko la...maybe nak pakai korset ke kan

Diana @ BKKC said...

D lom lagi kot.. tunggu-tunggu lom ada rezeki lg.. Doakan ye??

izwahasnan said...

Betul 2 kata akk... wa pun czer juga... tunggu hari2 guna start hari ke 10... tunggu diluar sahaja tak pe...

bengkong pun wa guna juga... tapi tak ikat kuat... batter pakai sebb nak ampu perut bile nak gelak, bersin dan batuk...

srikandi jepara said...

Kami menawarkan katalog produk furniture jepara produk unik mewah mebel jepara ini banyak di minati konsumen Indonesia seperti:
almari hias
almari pakaian
box bayi
buffet
cermin hias
kamar set
kursi tamu
kursi teras
meja makan
meja rias
nakas
sofa
tempat tidur