Tuesday, June 26, 2012

aku boleh bace blog ko.. aku kompem bukan robot...





mintak maaf ar awal2..
aku ni bukan ar nak tegur sangat pon..
tu blog ko..kire sukati ko lar kan..
tapi kekadng sebab mendalah ni ar buat aku malas tol nak tinggalkan komen..[ciss..alasan]
tapi siyes ni...bende ni bukan ar susah sangat pon...
tapi..kekadang macam leceh jer aku rase setiap kali lepas komen..
aku kene gigih masukkan code pulak...adeeyyhh..
[tapi sebab selalu terlebey sayang kan korang..aku kental kan gak ar diri masukkan code tu..]
mesti ko cakap "alaaaa..bukan susah pon kan.."
hah..memang ar tak susah mane pon..tapi kalau tak de mendalah tu kan lagi senang...ngeh ngeh ngeh...

aku dolu pon..lepas2 blog tukar interface baru..
tetibe jer ade mendalah ni..aku memang ar tak perasan..
sebab aku tak pernah komen n3 aku sendiri...[ngeeee]
tapi mekaseh ar kat cik anon yang tegur...[siyes aku ikhlas ni berterime kasih]
cik anon kate macam leceh jer biler ade bendalah tu..
memang pon...!!! jadi aku cecepat tukar setting..
eeerrrr....setting nyer...alaaa...ko godek2 ar kat dalam ko nyer setting tu..senang jer...

haa ko..ape lagi..sape2 yang rase2 ade bende tu..
kalau ko feeling2 -ade aku kisah-
tak per..sebab may be ko pon tak kisah pon kan sape2 yang masuk n bace n3 ko tuh rase susah n tak besh...
tapi kalau ko rase tak susah nak buat..tukar je ar setting mendalah tu...
sikit jer susah nyer..senang tuk blog ko dan peminat2 ko jugak kan...ngeh ngeh ngeh....

eerrr..sori ek...kalau ade yang sentap..
ni  hal kecik jer kan...
sebab aku suker sangat kat blog2 ko ar dan selalu bace n3 ko tu ar aku tau pasal mendalah ni..tande keperihatinan aku kat ko...
kalau tak..sumpah aku mesti tak pedulik...


34 comments:

fifi tiez said...

erk...sy memang benci betul kalau kena buat gitu tp rupa2nya blog sendiri pun ada.adoilah..tak tau pulak selama ni.baru tadi check.haha..

Mrs Ledibet said...

kte pun kureng kalau ada menatang nih..fikir positip dia tak reti edit settings kot hehhe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

a'a.. tak suke jugak ade mende alah tu sebab leceh...mule2 semangat nak komen...pastu terus tekan x...sebab rase cam lambat..hahaha

blog nieza ade tak eh? rase takde kot setakat ni... ;)

Anum said...

ye la kan :)

LisaLisut said...

haha actually i pn rs begitu. blog i ade ke benda tu?rs mcm xde sbb i pn xsuka nk lecehkan org haha.

Fainie said...

mmg, spoil d mood btul bnda alah tu..skang ni lg la, dh siap nombor n hurup..jenuh la nk mengecik2 kn mata baca hurup2 tu..

izla said...

sesapa tolong cek blog saya ada tak menatang alah nih?

Liyana said...

same la... x suke btl nk komen klu ade bendalah tu.. klu slh tu kang lg la hangin je.. haha

blog sy xde robot2 rasenye.. ahaks

Liyana said...

same la... x suke btl nk komen klu ade bendalah tu.. klu slh tu kang lg la hangin je.. haha

blog sy xde robot2 rasenye.. ahaks

Deqla manjew said...

itu la psl...xkan la robot berblogging pulak..haha..

Cik Ayu said...

mmg da disable masa mula2 belajar berblogging ni.. lecehkan nk code2 bagai

terus check kt blog sendiri kot2 ade plak..hihihiiii

Shakina Farhan said...

xsuke gak..kl sekali isi terus ok xpe..ni yg asyik slh..mmg tekan X terus la..

Miss Sunshine said...

aty... blog kite ade benda alah ni tak? dulu rasenya dah tkr setting, dah buang benda2 ni... kalo ade, bgtau kat chatbox tu ye..

Mimy Hamid said...

yer ar aku pun tak suka..semak...bagus ar ko bersuara...aku wakilkan ko eh...

Riny said...

aah kan..riny pon x tau blog riny de benda tu ke tak....hik3....tak rasenye....tp mmg leceh pon..bak kate kina...kalau salah jd mls lak nk cube lg..:P

CINTA UNTUK KITA said...

tau tak apa.. mmg hangin je kalau kotak gedik tu keluar.. hehe dah sedap2 komen entry terus tak ada mood nak publish.. then last2 pangkah je merah atas tu.. huhu kan da rugi pengomen..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pon xbrape kenan..tp bila org tu sudi mai komen, apa slhnya kt amik masa skit komen dia kan..hihi.

YanaMIB said...

ai penah gak wat entry gini..siap wat tutorial lg utk setting tau..huhu~ slalunya mmg dorg xpasan pn blog dorg ada code2 tuh..so mmg patot pn kita tego..sbb kita pn rs annoying gilerr nk komen bila ada code2 gitu..lg satu klu komen box dorg x wat pop-up window..adeyy letih tggu loading =.=

kakngah said...

frust tau.. bila dah taip komen panjang2 kene verification. sekali tu.. sangkut la pulak..

Bazilah (^0^) said...

entry ni kelakar tapi very very true hehehe. salam kenal :)

ciDa said...

tq for sharing sis....kalo x xtau pon...huhuhu...br je update setting...xtau la dh ok ke x column komen tu...

CINTA UNTUK KITA said...

nk cash / topup RM30? jom join contest!!

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

Rosalia said...

mmg x suke kdg2. tp biasa la semua nk protect blog masing2 so sabar je :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

blog I takde kan? kan? kan?
jadi dtg selalu ok. kalau takde entry baru, pegi baca entry lama. HAHA

Nurul Aziz said...

Tadi tengok kat setting word vertification : yes. Haha~ Maksudnya selama ni ada la benda alah ni kat my blog. Kalau aty tak cakap pasal ni, serius tak perasan. Haha... Dulu tak suka kot dengan benda alah ni, sekali eh sendiri pun ada sama. Muahahaha~~

mia-ina said...

realnya code tu utk protect..tp mcm mia pun...amat fhm slh 1 sbb org mls nk drop comment kat kte nye blog sbb..ada benda alah tue la..mia ni pun pemalas nk enter code..aduhai..aduhai..klu boleh, setting jgn bg tulis kod..klu ada, selalunya mia msk blog tu baca je...tp ikut hati gak la..nk tgl kan komen..bgs gak peringatan aty ni..hehe

jgn ada blogger yg kecik hati sudah...hahaha

mia-ina said...

semuanya boleh dibetulkan pd setting..tp kdg2x mia piki gak..agaknya blogger tu x belajar setting kot @ dia x sdr...so, nk sedarkan entry mcm aty buat nie la..sdikit sebanyak bg kejutan..haha..mia suke..mia suke..nk tegur..kang tkt ada trasa ati..

Gieyana said...

mmg x suka...tp terpaksa pasrah kalau betui2 suka terjah blog seseorg tue..ekekeke..:-)

~YUN~ said...

Samala aty!klu ader bende ni liat sikit yun nk mengomen,huhuhu

laskar pelangi said...

Ha'a kak.Kita pun rasa camtu.First and last singgah blog yg cam gitu. Menyusahkannn nak siap2 masukkan nombor bagai -____-

Diyana Didie said...

eh me pon tak tahu ade ke tidak benda nie...nnt me try godeks. benda ni mmg agak leceh pon...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

skrng trend nak boh words tue blh buat karangan...stress

Adylia Qarissa said...

betul2 memang leceh tapi kene gak tinggal jejak kan so taip jer la walaupon ambik sedikit masa.

akak, blog dkna macam nie gak ke? kalau macam nie tolong gtau k.

Anonymous said...

aty pn kne setting gak......ruang coment letaklah kt bwh.senang ckit.lps baca n3 panjang2 pastu kne scroll naik ke atas baru leh mengomen.payah.....:-(