Saturday, June 02, 2012

ketawa pertama untuk mama...

ketawa pertama pon tetap aku nak ingat...
tetap aku nak abadikan sebagai antara moment terindah dari si anak..
lepas ni biler dah kerje..mesti banyak moment 'yang pertama' aku akan terlepas...
sayu rase hati...[sob sob]

ok tak mo sedih2...ngan buat power pumping ni...[ngeeee]

nak mengepam kene tengok muke si anak..
baru tenang...
tapi si anak ngah lena tidor kat bilik...[mase n3 ni di buat]
jadi aku tepek gambar die dan tenung lame2..[ngeeee]




hahah..kenape Qaleef buat muker macam ni...!! 



Qaleef Eeman @ 37 hari
 cukup menyenangkan.........


p/s :: alaaaa..lagi 2 minggu jer nak masuk kerja..tak besh nak tinggal kan Qaleef nanti....[sob sob]

17 comments:

amal said...

hee saya pun suka snap gambar muka shaheem. mcm2 mimik dia buat. semuanya menghiburkan hati..

Mummy GreenyHouse said...

pandainya die gelak! :)
sgt comel la anak aty ni..geramnye!

ambil cuti bersalin 2 bulan je ea?

SarahSyafiq said...

sis, comel sgt Qaleef:)

SarahSyafiq said...

cantiknya kasut tu :)

Adylia Qarissa said...

alamak...dah botak...bukan main suka lagi kan..tembamnya pipi..

makcik rokiah said...

Comel!

**kami~nak~tawen** said...

comey!!!!anak anis skg suka senyum2 tyme tido...baru 16 ari,,xsbr nk tgu die ketawa cam qaleef lak..

mRs mysarah said...

Hafiy pandai gelak masa hari ke-35. lebih kurang lah! ;)

cikpingu said...

aloh comelnye qaleef...

eh dhia pun ade baju cmtu... gmbo singa2..hihihi...
tp xleh pki lg.. besarrrr..

e k i n ♥ y u s r i said...

kejap je akak cuti bersalin ea...

Cikpuan rara said...

dh ada tempat nk hantar ke?

Sya Sakura said...

Wahh Qaleef dah sebulan lebih dh... pandai senyum plak tu.. clever baby!!!! :)

.:Mama Dhia:. said...

alalala..sweetnyer tengok muke die gelak..sejuk ati... tak sabar plak nak tengok baby kite plak..

Mimy Hamid said...

37 hari dah senyum...bagus nyaaaaaaaaaaa......murah senyuman ni...Fayel 2 bulan baru senyum lol..itu budak mmg muka kerek sikit

Fainie said...

comelnye qaleef buat muka..

YanaMIB said...

best kn tgk ank balas senyum kita..nnt dia dh pandai nk berborak sok letih woo nk melyn..haha ^__^

Peri PiA said...

oh manis nya manis nya senyuman dia :)