Friday, July 13, 2012

beli botol storage Autumz dapat cookies..ko hado..??




haaaa....ko jangan pulak gi kedai nak beli botol storage tu..ko gi mintak cookies kat orang tu ek...ngeh ngeh ngeh...

aku dapat cookies tu biler aku beli botol storage kat Wawa..



wawa kate die tak suker pakai botol biler simpan storage...
die suker pakai plastik jer....[terbalik ngan aku yang tak suker pakai plastik]
jadi aku soh die jual botol2 tu kat aku...

selalu orang yang jual letak harge kan...
ni sekarng..die soh aku pulak pikir nak beli berapa...
haaaa..ko...kalau ko tanyer aku kompem ar nak murah kan...[muwahahaha]
tapi tak baik ar ko...orang tu beli pakai duit jugak..

satu kotak tu kalau kat OneBabyWorld lebih kurang Rm 38 hengget..
sekarang dapat discount Rm33 hengget..
tapi wawa yang sungguh baik hati jual kat aku..Rm 15 hengget jer..!!!
haaa..bukan 10 bijik botol tau...tapi 14 bijik..!!!
mane ko nak dapat..
mekaseh sangat2 wawa...!!!siyes suker giler...

tu pon die kate mahal...[gosok2 dagu]

siap bagi cookies lagi kat dalam tu...[heheh-comel jer aku rase]


alhamdulillah..rezki aku dah anak...
biler ade banyak2 storage macam ni..konon2 lagi gigh ar nak mengepam.. [konon2 jer ar]


buat mase ni botol storage dah cukup...
tak ar aku hari2 macam kais pagi makan pagi...[boleh gune gak kan]
yer ar..pagi2 hantar 4-5 botol kat baby sitter..
petang2 aku akan amik balik cecepat tuk gune esoknyer pulak..adeeyyhh...
kalau ar kot2 hari tu hati aku gembire ade orang hadiahkan gelang emas 1000gram[walawaeihh..!!!]
pump2 dapat sampai 50oz sehari..hah..mane ko nak letak susu ko yang terlimpah ruah tu...[hahahahar..berangan ko tak hengat]
errrr...mane ar tau kan...[aminnnnnnnnnnnnnnnn]


ape pon...mekaseh ar kat wawa sebab baik hati sangat jual murah giler macam tu kat aku...
mane ko nak dapat kan...Rm 15 untuk 14 botol


hah ko..jangan pulak ko gi mintak kat wawa tu soh jual lagi kat ko..
kalau ade pon lagi..aku soh die jual kat aku jer..[gelak jahat]


p/s :: aku tukar ngan plastik yang aku tak suker gune tu ngan dia...nak pos tanyer alamat..wawa kate tak hengat alamat umah sendiri...hahaha...


23 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah rezeki ! murah tuuuuu..
cantik plak ..nasib baik Yana belum ada baby kalau tak paksa kak Wawa jual kat Yana harga tu jugak. hahaha

fifi tiez said...

murahnya!!! memang untung la boleh dapat harga tu..sy rasa plastik macam lagi best jer dari botol..

Cik Puan Rara said...

hahahahha untung nya.dh lah murah.moga bertambah koleksi EBM! puasa minggu depan!

Lara is Veelara said...

murahnye..siap percume biskut lg..hahahaa

amin utk 50oz tu...cmtu kene g beli gelang mas cecepat la..hahaahaha.tp klu dihadiahkn,msti cpat je pump dpt 500z tu.hehehee.

Noli@Ibu Wafa said...

haha..comey entry nih...kem slm kat wawa tuh..hehe..

Qaseh Suhaida said...

berbaloi-baloi sangat...sedap tak cookie tuuu

Alin Marlini said...

rezeki tu..cantik botol2 tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,untung sgt tu kak..

Gadis said...

murah rezeki tu kak...
Alhamdullillah...

tapi Gadis tak tengok botol tu..
Gadis dok tengok je cookies tu...
hihihih...
mesti sedap kan...=)

laskar pelangi said...

wahhh:)
ada rezeki lew tu ;)
salam ramadhan kak.dah tak lama nak puasa^^

mia-ina said...

aty...pe beza guna plastik dgn botol..mia ni x berapa fhm..mia mcm merasakan guna botol lbh mudah nk warmer kot...tp dr segi simpanan..ada org ckp..klu peti box deep frezer besar..ok la nk guna botol byk2x wat stok.mgkn diaorg guna plastik..jimatkan ruang peti ais kot..huhu..byk kot je..x tau lg psl bf

ieza said...

الحمدلله rezeki anak... Kite slalu jgk tgk entry blog ni.. Best ar...

ieza said...

الحمدلله rezeki anak... Kite slalu jgk tgk entry blog ni.. Best ar...

ieza said...

Best3x....

ieza said...

الحمدلله rezeki anak... Kite slalu jgk tgk entry blog ni.. Best ar...

ieza said...

الحمدلله rezeki anak... Kite slalu jgk tgk entry blog ni.. Best ar...

ieza said...

الحمدلله rezeki anak... Kite slalu jgk tgk entry blog ni.. Best ar...

ieza said...

الحمدلله rezeki anak... Kite slalu jgk tgk entry blog ni.. Best ar...

Wawa said...

wink2....malu i...lalalala...:p *motip..??*

farah keifli said...

dear,selamat mengepam..kumpul banyak2 ebm sementara susu melimpah ruah..kdg2 production main cikucak..

i teringin nak kumpul ebm walaupun tak kerja..tapiiii,umar reject botol...nak tetek mak dia jugak

Diyana Didie said...

me pon suka guna botol jugak. senang. tp my mom request letak dlm plastik senang dia panaskan then buang terus. jadi me gigihla taruk dlm plastik utk frozen kan balek...nnt kesian plak kat my mom kan. dah la dia willing nak jaga cucu ;)

Adylia Qarissa said...

bertuah laaa ;p

Mimy Hamid said...

aku dulu suka plastik..pastu dha habis aku pakai botol ngeeeeee.lg pun susu aku tak banyak le macam ko...satuahri guna 4-5 botol then basuh balik...tak yah kot beli banyak..ko mmg bertuha..nak sikit cookies