Wednesday, September 05, 2012

dah separuh raye baru dapat...

kad raye baru sampai..!!dapat gak ar kan dari takde..heheh..
aku pon dah ujung2 pose ritu baru nak kecoh2..
haa..ade gak ar yang baik hati melayan aku..ngeee..
walau dah nak 2 minggu baru dapat..
tapi tetap rase terharu sangat2..!! 
[eleeyy..tu pon sebab ko mintak kankan kan...kalau tak..mimpi ar ko nak dapat kad raye]..ngeeee
kalau ko wat muke tak malu mintak2 kat orag..
kompem ko tak merase kad raye taun i...[sob sob]-baiklah
alaaa...sonok2..simpan buat kenagan...[kot satu ari dah tak berblog lagi]

pade yang sudi bagi kad raye kat aku tu..mekaseh sangat2 ek....
nak balas tahun ni tak dapat ar kot..
insyaallah tahun depan ek....[eerrrkkk]






dari yui yang comel...!!
ni minggu lepas baru dapat..aku rase posmen nyer cuti lamer ar..






ni pon saat2 akhir baru nak bagi alamat...heheh...



kad dari Lin...[tak sempat nak email die kate kad dah sampai]
Lin ni...eerrr....peminat aku...hahahaha...feeling ko retis ker aty...puuiii...
die kate die silent reader blog aku nih..
dah ikut cerite aku dari sebelum kawen sampai ni dah ade anak sorang..!!
waaahhh...terharu aku...
aku ingat laki aku jer pembace paling tegar bog aku...teettttt....[heheh]
neway...mekase sangat Lin...ade rezki kite jumpe ek...insyaallah


okeh...tu er 'peminat' yang ade..sob sob..sadis aku...



kad ni dari office..
dalam kate gaduh2 ngan bos hujung2 nak abes pose tu pasal cuti raye.
dapat gak ar kad ni dari die..siap duit raya..!!!! heh..
dengan harapan aku cancel cuti raye ar tu..jangan harap..!!!
cuti tetap aku cuti..tak de maknenyer dapat duit raye tetibe ko nak baik hati masuk opis time raye tu...
ngeh ngeh ngeh..


haih..tu jer...??
tak per...taun depan aku tekad nak gigih hantar kad raye kat orang lain...[eerrrrr....] -insyaallah
kan aku cakap nak letak pantun sekali..[pecah kaca pecah gelas..sudah bace harap balas]...muwahahaha





p/s :: mintak laki sendiri kad raye...die buat dono jer..ape..hengat orang main2 ker mintak ritu tu...??





16 comments:

Allene said...

OK LA janji ada... dr kite.. :( habuk...

Nor Suhaiza said...

hik3..okey la dr xda.org skping pon xdpt.kwan2 sume sms n post x pesbok..xfelling lgsung nk raya xda org bg kad...

puan.mila said...

sonok kalau dpt kad raya..tp taun ni 1 pun xdpt..haha..asben plak xde feeling nak main kad2 raya nih..huhh

Ryn said...

btol2...mintak kat asben dy buat dono jer...sebelum kawen je siap ade bunyi bagai...da kawen...nan ado.....hahahaha

Deqla manjew said...

ok la tu.. raya kan sebulan... :)

cik fadh said...

wahhhh bnyak la jugak tu kak dpt kad raya..cik fadh dpt sekeping je..huhu

eima said...

aku tgk Arrahnu dah tau sape ...hehehe

fiza said...

Bestkan dapat kad raya. Saya dpt 2 jer...jadi lah.

Mila Ahmad said...

thn depan mila hantar ya ?

Wawa said...

sy pun mntak kad raya kat hb, die respon...tp tnggu pnye tnggu smpai skang tak dapat...grrrr!

Saleha said...

kita peminat tegar akak gak, tp tak terpikir nak hantar kad raya. pasal kita tak rajin bg kad raya tp kita rajin buat muka tak malu mintak org bg kad raya:P

zulhilmi tempoyak said...

amboih... byk nya.. jeles den.. :D

Ema Minami said...

waa....untonggglaaa dapat jugak kad raya!! heee...sy langsung tarak..sob3

Peri PiA said...

jeles,heheh
kita dpt 1 je tapi
nak tahu?
jmpt dtg bace kat blog
ngeh2

Cik Puan Rara said...

byk gak dpt.rara x dpt2 pon,hehehe

YanaUjang said...

ai pn dpt 1 je kad raya..blogger jugak yg bg..hihi