Tuesday, September 18, 2012

untuk sesiapa yang bertaya tentang TIKAR EVAMATIC



ramai gak yang tanye pasal tikar evamatic yang aku beli tuk Qaleef kat n3 INI eh...
aku lambat update comment..sebab aku ker shah alam hari jumaat ritu...
malam baru bukak blog..hamek ko...ramai yang tanyer...
sori ar korang aku lambat jawap...




contact number orang tu :: 014-2297918 [Kak Norra]
link kat mudah.my tu aku tak dapat carik balik ar..
sebab bodband aku ni slow giler yang memang blh buat aku sawan..!!!
jadi ko contact jer akak tu deal ek...
harge aku beli Rm40 hengget dan cod kat Giant Kelana Jaya...
ade yang kate ley dapat lagi murah...
tak per lah..dah beli pon...lagi pon mudah urusannyer...
dan cepat dapat nyer since aku ni bukan ar jenis suker nak tunggu lame2...huhu
deal pagi tu..ade stock..tak sampai 3 jam laki aku dah gi amik...


so...harap membantu yer....
ker...ko nak aku tolong belikan...?? tapi kasi can ar aku amik untung sikit hokeh...muwahahahaha...
[kompem ko tak nak kan] ngeh ngeh ngeh...





19 comments:

Anum said...

cantik kan

Mummy GreenyHouse said...

suke sgt budak tomey ni menyelit..huhu
hmm..ingat nk beli tikar camni. tp lebih suka yg abc puzzle2 tu punya texture sbb lembut kan. mmg gigih la nk cuci.haha.. ni pun asik dok angkut dr bilik ke hall. (org dtg umah sy ritu ckp umah dah colourful mcm nursery..errk!)

Gadis said...

bagus jugak tikar ni..
lame dh dok usha..
hihihi

Mommy_Cha said...

elok jer si Qaleef tergolek ataih tu..errr rompers dak tecik nih sama ngan rompers abe mikha :) hewhewhew!

MizzTina said...

last week sy ada nampak sorang kakak ni beli tikar cenggitu kat kompleks warta, bangi..

Mimy Hamid said...

aku pun ada jumpa harga murah dari ni tapi tu la RM@% tak termasuk postage..dari sabah lak tu cer kira...sama je la...baik beli yg ko promote ni

Mr n Mrs Zaidi said...

ok2..tq for info sis..

eima said...

tak beli lagi la ...sbb cam tak de ruang seswai nk letak ....hmmmm

fifi tiez said...

Kak..entri akk mlm td tu takleh buka la..yg bersyukur takde anak tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus2..berguna bg yg nak beli tu.

CikLia said...

geramnye tu baby Qaleef ni..eeeee..

Tina Othman said...

hihi yg kita nampak qaleef nak masuk bawah kabinet tu

comelnya, kat fb pun ramai yg jual kan tikar ni, tapi rasa agak murah lah yang aty beli, sebab haritu tgk time Jusco members sale, beratus reganya, mungkin kualiti tak sama kot

O'gosh Iskandar said...

tu ap ke halnya sampai nak terselit bawah meja tv tu....Qaleef..Qaleef...

Adha dan Farizal said...

Salam,

Saya ada jual tikar evamatik, harga RM40. Boleh COD sekitar Putrajaya, Puchong, Bangi dan Bandar Tun Razak, Cheras.

H/P no. sy: 012-6370396 (Farizal)

evamatic said...

boleh layari facebook saya evamatic af. Kami menjual dengan rm 38 include postage. Ready stock sekarang kami mengadakn promotion dgn rm 35 termasuk post. Beli 3 harga rm 105. Beli 10 harga 290. Tq.

evamaticcarpet said...

boleh layari facebook saya evamatic af. Kami menjual dengan rm 38 include postage. Ready stock sekarang kami mengadakn promotion dgn rm 35 termasuk post. Beli 3 harga rm 105. Beli 10 harga 290. Tq.

evamaticcarpet said...

boleh layari facebook saya evamatic af. Kami menjual dengan rm 38 include postage. Ready stock sekarang kami mengadakn promotion dgn rm 35 termasuk post. Beli 3 harga rm 105. Beli 10 harga 290. Tq.

evamaticcarpet said...

boleh layari facebook saya evamatic af. Kami menjual dengan rm 38 include postage. Ready stock sekarang kami mengadakn promotion dgn rm 35 termasuk post. Beli 3 harga rm 105. Beli 10 harga 290. Tq.

Rias Soleha said...

Assalamualaikum, nak tanya, harga satu keping tikar evamatic berapa?