Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday :: menyorok..??











biler si Qaleef dah start meniarap..berguling...macam ni gaye nyer sekarang..haaiihh...
pernah sekali die terus hilang bawah katil tu..!!!
panik ko tau tak...!!
sekali nampak tangan die terjulur keluar...adeeyyhh....

muler ar sekarang dah berkire2 nak alih katil tu kat bilik sebelah yang tak gune...
lepas tu nak pasang bende abc kaler2 tu penuh satu bilik macam playroom Aidi [blogger Yongnana]





bilik Qaleef...ha'ah..kalau ade yang pernah tengok bilik qaleef sebelum ni..
kali ni kedudukan dah berubah..sikit jer...nak kasi nampak luas sikit...
cume alih almari laci qaleef jer...
aku nak tunjuk gambar asal tapi post tu dah tak de...
sebab kene malware ritu terus n3 tu khas ha nyetuk bacaan makhluk asing jer..
aku delete terus...






tunggu hujung mingu bilik akan dikemas lapang..!!
sampai Qaleef dah tak ley main sorok2 bawah katil lagi....



p/s :: eerrr...wordless tak...?? heheh..



33 comments:

Anum said...

ala cutenya

nuyui a.k.a miss YUI said...

wordless juga la ni..haha..

geram la si tembam ni|!!

puding roti said...

haha! bwh katil yg disukanya. sumpah comel. geram!

Wawa said...

haha gler comel qhaliff!eh tp bagus jugak ade abc tu senang die duk golek2 bawah tu kan...nak beli gak la....

qhaliff da pandai guling2, naila malas...hahaha...haih~ikut sapa la ni...lalala...;P

Ryn said...

x berapa wordless...hehehe...cantek bilik si qaleef ni...simple tp cantek..:)

MizzTina said...

xbrape wordless kak.. hehehe..



cntiknya bilik anak bujang tu..

CikNaa said...

haha.. kelakar la qaleef ni. cantik la bilik die..ciknaa suke.....sgt! tggu dpt pindah balik johor dlu, baru boleh buat bilik razin cmni. hehe [nak jugak]

Puteri Satu said...

suka tengok umah aty.. kemas jek... sekarnag memang dah dok umah jek la ye ty..?

Wawa Yusoff said...

wordless sangattttt! *tangan didada mata keatas* hahah :D

fiza said...

Hehehe..comel...qaleef nak main sorok² ngan ibu yer.

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Wah..bestnya bilik Qaleef, macam ni bukan budak je nak duduk sini, org tua sama nak tumpang sekaki. Haha.

wordless??

ini bukan wordless ni. Ini morewords. Haha.

Ros Anis Rusli said...

cantiknya bilik qaleef!!!

Allene said...

wah... dah pandai da... ati mak! nanti dia ilang lagi nyorok bawah meja mkn pulak...

Cho Zila said...

nyorok jangan nyorok... kelakarler..
cantik nyer bilik dia.. suka.. suka...

NIA SI DRUMSTICK said...

alalala..somel nye qaleef..
nak ade baby jugakkk..eheheh

YanaUjang said...

ada katil pn still luas blk qhaleef..mcm2 brg dia dlm tu ye..huhu best best! =)



p/s: mcm terminat lak dgn lampu kt dinding tu..buat entry sket..ngee~

shizansyafik said...

praktis tu.. siap la mama dia nanti.. hehehe

Syima Syaz said...

haaa aritu baca blog yong la tetiba teringin nk ada playroom jugak sbb ada 3 bilik.tp playroom anak, abah (min ps3) n mama (blog)

fifi tiez said...

bilik qaleef lagi lawa dr bilik sy..haha.pandai ye main sorok2..wordless?haah.. Wordless la jugak kalau dibanding dgn entri akk yg biasa2..hehe

Mama Likha said...

cozy sgttt bilik qhaliff... tp pasaiper bwh katil jugakk sdap duduknyer qhaliff hihihi... samalah macam mektok malikha kecik2 dlu atie... die jenis masuk gear gostan... gostan gostan nahhh kau bawah sofa hujung sana ! huh, tk psl2 kena angkat sofa nk bwk kuarkan die. huh ! hehe mcm2 cerita tau nak tgu anak ni besar hikss

eima said...

wahhh qAleefnye bilik lawa...kalah bilik aku ....

as ♥ Leenda said...

bilik qaleff lagi cantik dr bilik saya..huhu..cm mana ni..

Gieyana said...

Cantiknyer bilik qhaliff..suka sy..ritu g ikea nk beli drawer bj cam qhaliff tue but dh x der laa..sedisss!

Rsnyer qhaliff suka main nyorok2 mcm kakak nureen kot..hihi..:-)

akilla ibrahim said...

pandai main nyorok2 dengan mama dia..hehehe..

::puan ungu:: said...

qaleef awak tau awak sangat cute...geram je tengok...

Mimy Hamid said...

woo kemas nya bilik qaleef..ko ni mmg pandai deko tau..cam ni je aku tgk dah okeh..teruja aku...bila la nak pindah umah sendiri ni...tak sabar nak buat bilik khas Fayel...

Veelara said...

kire halal la wordless tu.hahahah..
mesti panic kan tetiba qaleef ilang..comel la die men sorok2...letak penghadang la..risau lak,bhya gak tu...

~YUN~ said...

Ay!!besnya ilik qhaliff!sukelaaaaa....kalau yun join td skali dgn anak,heheheh

ciNDerella stRikEr said...

hahahaa....
comel laaaa...kalo diam2 tertido bwh katil lagi haru di buat nye. =D

Nor Suhaiza said...

cntiknyer bilik nsem boy ni...jelez..hik3...
pic yg no 5 n 6 tu nmpk comey...hik3...

mun said...

cantik bilik qaleef..suka warna dinding tue....

NuryaMohd said...

Alolo, comeynye Qaleef ni.... muuuaaahhh... baik budaknye...

PUAN THALHA : said...

aty, lama kite tak blog. comelnya bilik qaleef! suka!