Wednesday, October 03, 2012

BLOG lagi satu.....



aku ingat nak buat lagi satu blog ar...
since aku pon nak pindah...
aku nak buat blog pasal rumah tu jer..
dari memula sampai ar siap dekorasi...

okeh tak ko rase...??








satu blog ni pon meng-gigih aku nak hapdet...
tak payah ar ko kate nak buat blog lagi satu....puuiihh....


luperkan.....


kat blog ni pon ko ley cerite semua..walau beribu post sekali pon...ape kesah...
unlimited kannnnnnnnnn......ko nak letak 10 ribu n3 pon tak de sape nak marah...[eerrrrr..boleh kan??]



tapi macam serabut jer...


tak per lah...aku jer pon yang serabut nyer..
ade ko kesah pulak kan.....










23 comments:

Anum said...

setuju2

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha, buatlah kak..mana tau ada yg nak jdkan inspirasi pasal rumah =)

Ryn said...

satu ke due...ttp akan bace....hehehe...tp satu je la...sng nak bace dr awal sampai abes aty...:)

MizzTina said...

xpe kak..buat je.. xde peraturan pun yg mengatakan xleh buat blog lebih dari satu.. :)

Halimaton Hanafee said...

tp aty rajin menulis apa salahnya wujudkan 1 lg blog kan....kita ni hehari memujuk diri menulis blog..walaupun pd hakikatnya 15 minit pun dh bleh siap mengarang kan...tp vitamin M acek nak mendekati je..hehe

Nur Zulya said...

bt label RUMAH BARU je..snang readers nk klik kt situ :)
tak sabar nk tgu deko umh bru..

::puan ungu:: said...

Aty ~ xyah la blog byk2...cite sume kat sini pon dh ok...xserabut pon...suka bc...hehe=)

fifi tiez said...

haha,tapi betullah kak..satu blog pun tak larat nak update..nak letak gambar lg,watermark lagi..adeh..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

takyah lah buat blog lain. wat kat sini je tapi label under RUMAH :)
lagipun nanti bila time rumah dah siap, takkan hari2 pon akak nak update pasal deko rumah kan? hehe.. sekadar pandangan

Wawa Yusoff said...

rajin nau nak maintain sampai 2 blog. tp no worry, wawa gigih je nak baca blog2 akak. hehe :)

Allene said...

klu lin, lin suka 1 je... :D senang nak ekses... :D

Baiduri said...

i sokong =)...coz aty rajin hapdet blog...hehe...

azeanty anuar said...

cadangan disokong.. hehehe

YanaUjang said...

letak dlm 1 blog je..tu gunanya letak label..so orang senang nak mencarik entry psl rumah =)

iietamalek said...

wah menarik tu..buat la awk..boleh share..saya pun nanti insyallah akan pundah rumah..no idea lagi nak deco umh..hurmmm...

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,bestnye nak pindah rumah sendiri....
mesti cntik rumah baru akak tue
x sbr nk tgk

izwahasnan said...

betul aty tak yah buat banyak2... saya suka bace walaupun serabut...

banyak2 blog lagi nnti payah kite orang nak simpan link yeyeyee... yayayyaa

geram ngan qaleef

♥ Elin ♥ said...

rasalagi best kot seperate blog untuk rumah!!!
sebb ramai yg org akan baca blog yg berkonsep atau khas untuk decorasi rumah sahaja :)

elin pun suke klik yg link "DEKORASI :: ......... :))

Mila Ahmad said...

mila setuju kak aty buat blog lagi satu tuk rumah jerk. takdelah pening nak stalker huhu...

Siti Haslinda Sadiken said...

dear..buat je page kt blog nie..hehehe

cikpingu said...

xpyh la... kt sni je...

Gadis said...

ok jugak kak..
ain setuju sangat kalau akk bukak blog lagi satu pasal dekorasi umah..
ain pun lepas pantang ni baru giat nak menghias umah plak ni..
semangat dah dtg membuak2 dh ni..

kalau akk bukak blog pasal dekorasi tu boleh jadikan panduan n inspirasi..
mmg best sesangat..
setuju sangat...=)

AIN NAZRI said...

kalau buat blog lagi satu jgn lupa inform ain ye.. chaiyok2 leh jadi sumber inspirasi gak