Thursday, November 08, 2012

biler menang giveaway walaupon tak joint....


lepas sebulan kat shah alam...
dah sampai mase aku nak balik ker rawang...sob sob...

drama ar ko....bukan ko kate nak balik london pon...[eeehh...besh gak kan]


laki aku kan out stesen....
eerr...tapi tah kenape...kali ni aku tak rase sangat...
mungkin sebab...tetiap minggu fared balik...??[senin hantar aku dah qaleef ke shah alam..Jumaat pagi2 dah amik kami balik rawang]
atau mungkin sebab qaleef sentiasa ade meneman aku... tak rase sunyi...
alaaa..lagipon fared bukan gi luar negare ponnnnnn..
atau ke tengah2 laut...senang jer nak kol biler die lapang....
siap sampai malas nak wat video kol lagi....huhu....

dah 4 minggu aku tinggal umah family aku kat shah alam ni...
rindu sangat rase nak balik umah sendiri kat rawang...
terasa macam dalam pantang ritu lak...ngeh ngeh ngeh..
tapi mase dalam pantang tu..langsung tak balik nak dekat 2 bulan..
ni..masih balik tetiap minggu sabtu ahad...

macamane besh pon dok umah family nih..
tetap rase nak gak balik duduk umah sendiri..-kat rawang nun..
kalau ikutkan boleh jer aku duduk rawang tu...-tu pon kalau laki nak kasi ar...
tapi duduk berdua jer ngan qaleef hari2 dari siang ke malam -tak jumpe orang lain..
boleh sawan aku dibuatnyer nanti....
dok umah family aku....ade gak mak ngan adik2 aku boleh borak2 bising2...
ade gak orang ley mintak tolong tengok2 kan si Qaleef yang melasak tak reti dok diam tuh...
walaupon mak aku sibuk [mengajar] tapi petang2 die ade umah...-sekarang dah cuti sekolah lagi besh

ni biler dah cuti sekolah..lagi semua ade kat umah...
tapi...aku pulak dah nak balik...
laki aku dah siap kerje...howwyeeaaaa...!!
so...mungkin mase entry ni di-publish...aku ngah on the way balik ke rawang...ngan qaleef...
eeerrrr..dan jugak si kucing rezqi.....
rezqi pon tau nak balik umah die kat rawang tu gak tauuuuuu...!!! 
haaa..pasal kucing nih ramai dah tanyer...nanti2 aku ade mud cerite pasal die..aku buat ar entry hek...

sonok nak balik umah sendiri nih...
dari malam semalam aku dah ngemas barang masuk dalam kereta...
seb baik ade adik2 laki yang gagah perkasa nolong kakak nyer nih.. [gagah lah sangat kannn...]
banyak weeyyhh...penuh kereta ngan luggage...tikar evamatik...baby walker...ngan toknek barang kecik2 lagi...barang2 aku..kotak menan qaleef...haaaiihh....
eeehh..naseb baik ritu aku tak hangkut bilik qaleef sekali....ngeh ngeh ngeh....

minggu nih ade bende yang sangat2 menerujakan aku....!!!
kiteorang dapat hadiah white-studio photoshoot...!! yaaaeeeyyyy...
rezki namenyer biler tetibe ade orang nak bagi hadiah free.....alhamdulillah...
mekaseh sarah....
kesah nyer biler Sarah tak dapat nak pergi photoshoot tu..
voucher tu pulak dah nak habes tempoh..
so..memang rezki aku ar biler tetibe Sarah nak bagi pade kami..
memang myvi dicita...Bmw mendatang lah kirenyer nih....ngeeeee...
since kiteorang tak pernah lagi amik gambar cun tiga beranak dalam studio..
so..ni ar masenyer.....
banyak kali planning..tapi memanjang tak jadi...
gambar bertiga..?? -boleh dikire berape kerat jer..gambar qaleef sorang beribu...!!! 
dah nah..kali ni...harap ade lah rezki kami esok tuk pergi photoshoot tu...
rugi kalau tak amik...worth it rm 350 hengget hokeh...!!! dan aku dapat secare percuma...!!
alhamdulillah....memang betul2 rezki kami...[insyaallah]
aku teruje sangat nih...!!

"semoge Allah murahkan lagi rezki kamu sekeluarge yer Sarah..aminnnn..."

tapi...sebab kan bende last minit...idea pulak tak kunjung tiba...
jadi tak de extra planning pon...
tapi tetap harap dapat gambar2 yang cantik dan menarik ngan ide yang sederhana.....


rezki photoshoot tu satu hal..
ade gak yang besh nih...biler aku menang giveaway walaupon tak joint giveaway...
huurrrmm.....acaner tu...
tu lah rezki namenyer kannnn.....
aku ni...memang tak berape nak rajin joint giveaway..
walaupon teruje tengok hadiah2 ko nak kasi...
macam baru2 nih...giveaway dari blogger Gieyana...
hadiah barang dari bodyshop ko...kelasssssss...
hati memang teringin sangat -kot2 bertuah...
tapi kalau dah namenyer malas...luperkan lah pasal tuah tu kannnn....

tapi yang aku cakap hadiah aku dapat tu...
haaaa...dari blogger Mummy Ammar yang gojes...[story from L's]
macamane boleh menang walaupon tak join giveaway yang Mummy Ammar tu buat..??
eerr...aku tak main care kotor hokeh...ngeeee...

aku menang sebab Mummy Ammar kate aku merupakan pengkomen terbanyak dan blog aku ni merupakan top referal dan mempunyai link terbanyak ker blog die...
eeeeerrrr...okeh...nampak nau bizi body nyer hek.... ngeh ngeh ngeh....
ape pon...rezki jangan ditolak.... tak baik kate ko....
terime kasih banyak2 Lyn.....[sengeh sampai telinga]









hadiah besh...!!! aku suker....
bagi aku nilai nyer besar...alhamdulillah...
campur2 ngan aku nyer jusco voucher lagi...makin banyak ar...yaaeeeeyyy.....
really appreciated...... thanks again....


nak makan kepci..-laki aku soh tunggu die gak..walaupon voucher tu..perabeh tuk aku sorang jer..
macam biasa..mane die nak kasi aku berseronot sorang2...eeehh..ber dua2-an ngan qaleef-ngeh ngeh ngeh...

okeh...tu jer nak cerite...
minggu depan ramai yang cuti panjang hek...besh..!!
aku pon dalam pale dan plan2 nak ngajak laki aku gi bercuti....insyaallah...

kalau seminggu-dua depan ni aku tak jengah blog ko...jangan amik hati yer..[kalau ar]
walaupon ko tengok blog aku berderet n3...
tu semua auto publish n3...aku dah siap awal2..
sebab pakai line bodben mak aku ni...besh..!!!! laju jer aku nak meng-haplod gambar...
nanti biler dah balik rawang..pakai balik bodben celcom yang super duper tteeeettttthh tu....
memang gigih ar aku bukak blog ko pas nih....sob sob...-macam biasa-


p/s:: eeerrr....ade orang nak bagi hadiah kat aku lagi tak...ttteeeheheh.... [banyak cun muker ko nak bende free jer...]




19 comments:

Allene said...

rezeki terpijak tu aty... aminnn... :D

Anum said...

tue la kan kawan alam maya nie memang best

Mila Ahmad said...

eee..mila xsabar nak tengok photoshoot bertiga tu !!!!!

fifi tiez said...

Murah rezeki akk.nanti nak tengok gambar tu tau..

Mommy_Cha said...

:) murah rezki aty :)

♥ dak pink said...

Congrats dear.

Tang photoshoot kalo pakai color block, gambar cantik sgt. =)

mummy ammar said...

untungnya dapat free photoshoot....:) welcome aty...hadiah kecik je tu...huhu..:D

mun said...

bestnyeee dapat hadiah....dapat pegi photoshoot....jeles tau

eima said...

rumah sendiri lg besh.....

Cik Puan Tqah said...

bestnye dpt adiah free

fiza said...

Murah rejeki ☺☺

Mimy Hamid said...

bab photoshoot tu yang aku tak sanggup dengar...huhuhu jelesss...best tu weh..

as ♥ Leenda said...

okeh..tak sabar nk tunggu gambar potoshoot korang siap..sekian.

♥ Wina ♥ said...

wahhh bestnye dapat banyak hadiah!

x sabar nk tgk hasil shoot korang bertiga..mesti cantek!

me pun ade voucher jusco x pakai² lagi..

Ros Anis Rusli said...

seronoknya dpt adiah!rezeki namanya!

puan.mila said...

rezeki2..alhamdulillah..bkn snng tu nak dpt :D

puan.mila said...

rezeki2..alhamdulillah..bkn snng tu nak dpt :D

Gadis said...

Alhamdullillah rezeki...

seronoknyer dpt hadiah...=)

Baiduri said...

wah...bez2....rzeki jgn ditolak...hehe..