Thursday, November 08, 2012

salam TAKZIAH untuk blogger PINKY MOMMA....




*sticky entry - sila scroll ke bawah untuk n3 terbaru....*






pagi tadi aku dikhabarkan oleh Mimy tentang kehilangan mak Nadia...
blogger Pinky Momma


innalillah......

mari same2 kite sedekah kan alfatihah pada arwah mak nadia....

semoge arwah ditempatkan bersama orang2 beriman...insyaallah...


sepeti ramai sedia maklum...arwah mak Nadia menghidapi kanser....
semoge Nadia sekeluarga tabah menghadapi dugaan terhebat ni...

aku pernah jumpe beberapa kali mak nad nih...
kat umah di rawang dan jugak aku datang umah mak die kat cheras...
jadi... perasaan hiba tu terase agak kuat kat hati aku....
tak sempat aku nak ziarah sebelum arwah meninngal...
sedang kan dah berniat dan cakap pada nad dah..
niat memang nak tunggu Fared balik...gi ziarah since bace baru2 ni keadaan mak nad yang agak teruk..
tapi tak sempat..............terkilan.......


hati aku nak sangat gi ziarah sekarang...
tadi sempat aku kol dan ucap salam takziah...

tapi kene tunggu fared balik..ziarah bersama..tu lebih baik memandangkan fared jugak kenal keluarge nad...


takziah nad...


alfatihah..............................













35 comments:

Ryn said...

takziah utk nad & family....al-fatihah..~~

Mommy_Cha said...

takziah dekat kawan aty tu yer. momy cha pon dah rasa kehilangan seorang ayah! :(

Anum said...

al-fatihah

Mr n Mrs Zaidi said...

takziah..semoga berada dikalangan orang2 mukmin..amin..al-fatihah

Rozita said...

al fatihah... terima kasih atas perkabaran ini..

Allene said...

al fatihah...

4feet8 said...

ha..ada pernah baca entry pasal aty jumpa pinkmommy tu. takziah juga ya..

4feet8 said...

ha..ada pernah baca entry pasal aty jumpa pinkmommy tu. takziah juga ya..

♥ ROS ♥ said...

Takziah kak nad... Alfatihah :(

Mila Ahmad said...

Mila ada baca jugak perkembangan arwah mak kak nadia tu sebab before ni mila ada ketulan kat payudara gak. AL-fatihah buat arwah mak kak nadia, semoga ditempatkan dikalangan org yang beriman.

Mila Ahmad said...

Mila ada baca jugak perkembangan arwah mak kak nadia tu sebab before ni mila ada ketulan kat payudara gak. AL-fatihah buat arwah mak kak nadia, semoga ditempatkan dikalangan org yang beriman.

nuyui a.k.a miss YUI said...

takziah dan al-Fatihah utk arwah..

With Julia said...

Ucapan takziah utk keluarganya...al-fatihah aminnn

Gieyana said...

sebaknyer..salam takziah utk nadia sekeluarga...

MizzTina said...

kak, sy bru je bc entry kak diya yg latest tu psl arwah mak dia.. ya Allah, btl² tergamam bc.. isnin lepas sepupu kpd mak long sy meninggal, breast cancer jugak.. hri ni dgr berita kematian mak kak diya pulak.. sebak sgt² ni..

Siti Shuhadah said...

innalillah... kesian kat mak kak nadia.. sedih.... semoga rohnya ditempatkan bersama org2 beriman..amin..

Gadis said...

al-fatihah...

selalu jugak baca entry pasal mak kak diya..
sedih..

mrs kayrul said...

takziah buat cik pinky...baru jer baca kat blog cik pinky kisah mak dia masuk wad....al-fatihah

mrs kayrul said...

takziah buat cik pinky...baru jer baca kat blog cik pinky kisah mak dia masuk wad....al-fatihah

Zura said...

takziah untuk keluara arwah...

-cinta soFiaSafiya- said...

ALFATIHAH........ T_T

Nadiah_Rahman said...

al-fatihah

Diana said...

Al-Fatihah untuk arwah...
Kehilangan orang yang paling berjasa dalam hidup, adalah kesedihan yang tak terkata...

Sabarlah wahai anak-anak arwah..
Setiap orang akan melaluinya..
saya pun sudah melaluinya...
Sedih yang tak terucap..
Hanya doa anak-anak penyambung jasa kepada mereka.

Al-Fatihah....

Kepada yang masih mempunyai ibu, emak, mama, mommy, ummi...
Hargailah mereka selagi mereka masih ada.. :-(

Siti Haslinda Sadiken said...

al-fatihahh

O'gosh Iskandar said...

Al-Fatihah...takziah pada PM...

puan.mila said...

takziah tuk nad&keluarga..Alfatihah..

eima said...

semoga arwah ditempatkan disamping org beriman

maszull said...

assalamualaikum aty...
al-fatihah...
takziah buat keluarga diya yer....:(

~MommyAida~ said...

Takziah dan Al- Fatihah..

saza said...

al-fatihah untuk arwah...

nisa said...

Takziah utk nad n family..al-fatihah dan semoga rohnya dicucuri Rahmat dan bersama orang2 yg beriman

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

salam takziah dr Mak Dara sekeluarga.. semoga arwah ditempatkan bersama orang2 beriman...Al fatihah..

♥ Wina ♥ said...

al-fatihah & takziah

Mama Likha said...

smoga nad tabah atas pemergian bonda tersayangnya.... alfatihah... sedih jugak wpun tk penah lg jumpa nad.... :((

sensasi2020.com said...

Tahziah buat keluarga si mati.