Thursday, November 29, 2012

Pre-white photoshoot Eszhan studio



hengat takaku pernah cerite aku dapat 'hadiah' free white studio photoshoot Sarah kasik..??
dalam 2-3 minggu lepas..??
gambar tak siap lagi..haaiihh....kate 2 minggu...ni sudah lebey...
pakkal la free kannnn....

eeerrrr...sebenarnyer tak sabar2 nak tengok dah ni...
ritu dapat ar tengok soft copy mase pilih2 gambar tuk di cuci..-sangat puas hati-
nak amik copy nyer tapi sorang pon tak bawak pen-drive..-dalam kereta pon takde..
jadi..redho jer ar menunggu sampai siap.....
harap tak amik mase lame....

ni ade ar 2-3 keping gambar amik pakai tab -sebelum tab pon matik habes battery...gggrrr....
gambar ngah siap2 dan tungu studio...
sebab ade orang ngah photoshoot kat dalam..






sambil berdoa semoge mud qaleef ok sampai kat dalam tuh...
ni mse menunggu..die baru bangun tidor..dah kenyang..tu mod sengeh jer...
kat dalam tu.........
haaa....dah siap gambar baru aku cerite hokeh....

tema..?? sebab kan bende last minit..
kiteorang pakai ape yang ade...
laki aku pon baru jer balik dari out stesen...memang tak dapat nak prepare lebih2...
pagi nak pergi..baru nak carik baju nak match2 kan laki binik...
kaler block biru...-tapi aku tak de baju kaler tuh...
jadi aku pilih all white..dan pakai tudung kaler biru block tu...
match ngan laki aku yang pakai kemeja kaler tu ngan seluar putih..
kenape putih tuk white studio...??
coz for me..u can never go wrong with white outfit..
hasil nyer...??? nanti dah siap gambar baru ko ley kate hokeh... 

biler nak dapat gambar nih........


eeaaahh..mase gi photo-shoot ni..
terjumpepulak sorang pembace blog aku nih...kalau tak silap aku name die faizatul...[sori kalau silap]
amik gambar ber-3 gak ngan anak pompuan die balkis..
sesi die selepas kiteorang...
mekaseh kenal dan tegur aku... dan terime kaseh sebab bace blog aku nih...


16 comments:

as ♥ Leenda said...

aisehhh..baru nk tengok gmbor dlm studio..heheh...

YanaUjang said...

tringin gak nk pi photoshoot studio gini..tp nk org sponsor gakkk..huwaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

scbor nak tgk hasilnya..msti cun2..

CikNaa said...

amboi qaleef! sukee dia nak shoot eh.. mak pak tema biru lagi..

Tina Othman said...

bestnya, tingin jugak nak buat mcm ni

Wawa Yusoff said...

tajuk memberi harapan palsu! ingatkan dah ade gambornye, awok ni eksaited nak nengok sengeh si qaleef dpn camera!

Gadis said...

wahhh...seronoknyer...
mesti cantik gambar tu nnti..

nnti update gambar tu tau kak..=)

boleh letak kat umah baru nnti..hihih

e k i n ♥ y u s r i said...

nk tgk
huhuhu

♥ Wina ♥ said...

ok nak tgk gambar studio plisss :)

PUAN SUE said...

Aloo..tk sbr jgk ni

Allene said...

best2... da lame nak amik photoshoot. mungkin kena tunggu debab 1year baru amik kot. wat kenangan... :D

Anum said...

bestnya

eima said...

wahhh dah cam artis siap ade photoshoot besh!!

Baiduri said...

xsabau nk tgk jugek... cepat2 upload nti ek aty...ehehe

D Yatie said...

xsabar jugak nak menumpang tengok! hahahaha. nak dapat photoshoot yang free jugak. hihihihi.

izfanora said...

teringin nk photoshoot studio dgn hubby.. waaa.. jeles tau..

mesti gmbr cntik2.. lg2 ada budak kecik..