Thursday, December 20, 2012

barang untuk dijual :: BOTTLE DRYING RACK



SOLD





drying rack ni aku rase agak praktikal penggunaanyer tuk aku...
tapi mase kerje ritu ar..sekarang dah tak keje..dah tak de buat stock susu...dah tak banyak botol nak dicuci...jadi aku tak gune benda ni dah..
dari nanti aku simpan berkeladak..baik lah aku jual kat ko..






harge aku beli kat kedai one baby world dulu :: RM 29.00 [oleh refer kat SINI]

harga aku nak jual :: RM 15 + 8 hengget tuk penghantaran

berminat...?? 
sila email akubukanbidadari.blogspot@gmail.com [tinggalkan sekali no telifon untuk dihubungi]


SOLD




7 comments:

salmia saidin said...

kaseh fully fm, tp botol ada 2 ketul je. :p

Suria said...

nak!! dh ade org chop ke..?

Anum said...

bagus gak nie

Gadis said...

ain dah email dh kak...^_^

anna n milla said...

Ada lg ke bendanye?0125893826

anna n milla said...

Salam..ada lg ke?0125893826

anna n milla said...

Ada lg ke bendanye?0125893826