Saturday, December 01, 2012

MAMALOVE warehouse clearance @ kota kemuning shah alam




lambat share ngan ko semua....
pasal warehouse nih...
aku baru jer jumpe banner nih...tu pon kalau carik atas name kempeni die Wah Ha...kalau ko cari atas brand Mamalove..memang tak jumpe ar ko...






ko tak tau kan pasal warehouse ni kan...??
aku jumpe dan tau pasal warehouse ni pon sebab aku nampak banner berderet sepanjang jalan dari masuk kota kemuning biler aku nak balik umah family aku....
astu aku try google pasal warehouse ni...-tak jumpe2...
dah pergi baru ar tau name kempeni nih...baru ar dapat cari share ngan ko...
[lagi2 yang bertanye pasal buggy yang aku beli kat sogo ritu tu...] 

tu po ni lepas aku pergi sendiri..-tu pon sebenarnyer tak berniat pon nak pergi-
tetibe mase on the way nak balik dari umah family aku petang tadi..rase nak pergi...
memang dekat sangat2 ngan umah family aku...
lebih kurang 5-1- minit jeh....
kalau tak beli ape2 pon..nak gak tegok2 ape yang besh kan.........

pendapat aku...??
kalau ko mencari walker..stroller..buggy.. car seat..bouncer..rocker...carrier...kereta menan yang besar tu..motor..beskal menan...aku memang galakan sangat2 ko pergi warehouse sales ni..!!!
aku rase..warehouse sales ni pon agak terbaik..stroller murah dan cun...
lagi banyak pilihan berbanding my dear warehouse sales tau...!!! -siyes aku tak tipu...
aku sendiri jakun tengok..!!!

tak caye..?? ko tengok nih....










buggy aku yang aku baru jer beli kat sogo ritu pon ader tauuuuuuuuuuuuuuuu...!!!!
murah pulak tu...geram hokeh...!!!

yang besh....kalau ko beli barang kat sini lebih 200 hengget...ko dapat satu buggy free...
haaa...hamek ko....besh giler aku rase...

aku beli ape...??
nanti ar aku cerite..
aku nak share bagitau ko jer pasal warehouse ni..
sebab esok ade lagi tau...
sehari jer lagi...
aku tak dapat tolong bagi ko tande arah jalan..
tapi aku bagi ko alamat hek..


Wah Ha Children Products Sdn. Bhd 
[brand owner for Mamalove product]
21, Jalan Anggerik Mokara 31/47, 
Seksyen 31, Kota Kemuning, 
40460 Shah Alam Selangor


kalau ko nak pergi...
senang kalau ko carik jalan dari kesas atau LKSA highway tu..
masuk kat KOTA KEMUNING..
dalam tu...ko akan nampak banner yang ade tande arah jalan...
ko ikut jer banner tu..
aku nak cerite panjang2...kat kota kemuning tu banyak round-board..
bukan ko jer pening..aku pon pening nak cakap ngan ko nih...



p/s :: tak besh sebab tak tau pasal warehouse ni sebelum beranak ritu...



14 comments:

izfanora said...

dkt giler dgn umh.. tp me belum der ank lg.. doakan rezeki kami.. :)

CikPuanHaLia said...

Playpen ada takk yang? Ari ni ingat nk g expo bby kt midvalley tp klu ada kt warehouse ni better g situ kut.. tq for info..

che_puang hafiza said...

wahhh..
sape nak pegi?
nak tlg kirim beli.

#sedih la jauh beno nak pegi T_____T#

cikpingu said...

wooo sedeyy btul... dh smpi miri bru ade yg dekat2 ni.. kempunan nok.

LuN@_aiDi said...

alaaa warehouse sales lagi.. jeles..jeles..jeles..huhu

antalya said...

frust!!! pg isnin br akak baca entry nih. melepas daku. frust sbb mmg tgh cari buggy pon huwaaaaaaaaaaa

Gadis said...

baru balik dri klang semalam..
x perasan plak ader warehouse ni..huhuhu..

Dyah said...

Aty...dimana2 pun skrg ada warehouse sale...disebabkan dkt dgn tempat kerja, diah pegi...dpt rembatlah walker....cuma diah pegi ari jumaat..jd x dpt lah kite nk jpe...yg x best, stock die limited...ari jumaat jer byk item yg dah kena rembat....price mmg sgt murah...warehouse sale ni ada lagi nanti...die 6 bulan sekali...

Nur Zulya said...

alahai..tak tau pula whse sales ni.arini bru nmpk kt blog aty.takperla next time :))

AIN NAZRI said...

huwaaa aku baru baca blog ko pagi ni.. ruginya x tahu.,, aku nak beli buggy tuk Auf laa.. aduhaiii.. Aty kalu ko tahu pasal mana2 warehouse mcm ni ko bgtahu laa aku ye.. aku ni kurg ler bersosial sbb budak2 opis x layan warehouse2 ni.. FB lak xde org nak update aku.. huhu.. harapkan blogger actif mcm ko je laaa

Mommy_Cha said...

hoh..kalo selalu ade warehouse sale cenggini kan best...mau tutup manjaku kalo selalu ade jual murah ceni..ntah@ sogo pon bengkrap kuikuikui!

With Julia said...

best2...borong2 jgn x borong...baru lepas pi midvally ye expo baby...bestttt borong baju tuk qaiser ilman...aummmmmmmmmm!!!!!

Cik Hazz said...

thanks aty for the info.. sempat gak laa terjah hari ahad hrtuh walaupun sesat barat. haha.. nsb bila nak kluar tu nmpak bunting yg aty tunjuk, follow laa smpai depan warehouse dia. heeee.. car-seat murah2 tp yg tinggal xbyk. Hana nak msuk 5 bln minggu depan, so kitorg rembat walker & high-chair siap2. berbaloi.. ngeh3.. ;)

ketikketok said...

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS