Friday, January 11, 2013

Set bilik tidur kanak-kanak







terpikir tuk beli set katil siap sekali ruang penstoran barang2 anak...
lebi menarik dan jimat ruang...
set ni aku tengok kemain mahal ko...rm 16oo lebih gak...



katil yang very the.....


complete set cun...tuk anak lelaki



peerrgghh...sentap jiwa raga menengok nyer nih..






gurlish...tapi serabot...
mungkin lapik alas bawah tu kalau plain..much more better..





saje nak cuci mate...
buat mase ni tak rase nak beli ape2 pon..
perabot yang ade sekarang pon dah mencukupi..
tapi lain kali tak tau lagi...ngeeeeee.............





p/s :: ape warne bilik baru qaleef nanti...??






24 comments:

MizzTina said...

pink!! pink!! hehehe

Masya said...

berkenan btl yg warna biru gambar no. 2 tu.. maklumlah tgh dok pikir idea nak buat kat blk anak.. tp dia suka hijau..

Mama Vogue said...

Katil Mc Queen tu sangat menggugat jiwa raga okeh..! Ni tgk kat gugel ke atau mmg ade kat kedai? Bape agak nyer rega katil Mc Queen & keta sport biru tu ye?..huu

as ♥ Leenda said...

suke tengok katil Car tu..adehhhhh..menusuk qalbu sungguh...haiiiii...

CikPuanHaLia said...

Ijoooo ;)

Wawa said...

bilik skang ni pun dah lawa...nti pindah lawa lg...huhhhhh! jeles tau...

Gadis said...

x sbr nk tgk bilik baru qaleef...
suke tgk bilik knk2 ni sbb mcm wahhhh...meriah dgn kaler...=)

Aeen said...

aduuh..geram la pulak tgk set katil nie...xtahan ...:D

Wawa Yusoff said...

eeeee....!!! kite suke sangat katil yg ade storage tu..!!

Gieyana said...

sy suka yg nice n simple jer..kalau da gmbar2 katun cmni rs semak la plak..hihihi...:-)

Cheq Kaq said...

Penah gak tepikir nk beli..tp tu la..tang harge tu la cheqkaq x sanggup tu..huhuhu..

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Aku pun dah lama dok usha usha set bilik untuk Aidi. Tapi kat Labuan ni payah sikit lah nak dapat yang best. Tunggu anak almost 2 years boleh dah kot beli bedroom set untuk depa.

Ohh x sabarnya. =)

Chekgu Azrine said...

Rasanya lawa kalau warna biru..hehehe..

Nastyna said...

tumpang cuci.... mata. salam kenal dear.

Diyana Didie said...

idoiii mmg sentap jiwa raga. me vote for brown/green utk bilik qaleef!

Salhah Suhot said...

alamak..berkenan betul no 1 ngan no 2...

izfanora said...

tp utk jgka masa pnjg xpraktikal.. huhu.. klu kaya, mmg nk je beli.. kan..

erna said...

wahhh teruja tengok semua perabot dan hiasan bilik tu.best nyer aty.....

Ann said...

bestnya qaleef dpt bilik.x sabar nk tgk bilik qleef

Liyana said...

ngaaa pitam tgk..

Fiza Rahman said...

Rambang mata tgk ☺☺

Cik Puan Rara said...

Kalau g viva home lg boleh gila.hehehe

rebecca timi said...

katil yang kaler pink and blue tu, kat mana boleh dapatkan ya? minat sangat..kalau ada skali table utk study kat tepi dia kan lagi bagus...minta tolong...bagi info kat mana nak dapatkan katil ni...boleh wasap saya..01125179808..tq

suraya said...

Kat mne leh dpt brg camni ek