Thursday, January 03, 2013

White studio photoshoot @ Ezshan studio :: akhirnya......







selepas nak masuk 2 bulan...baru ar gambar sampai kat tangan aku..

dah hampir2 malas nak amik tau dah.....gggrrrrr.....
mase amik gambar..qaleef 6 bulan...
sekarang..qaleef dah masuk 8 bulan...!!!!

puas bergaduh ngan citylink courier servis tuh...

pon ade gak rase nak naik hangin ngan Ezshan studio nih gak...
tapi gambar dah sampai kat tangan...terus rase...tak ape lah..-lupekan
bende dah lepas..malas aku nak bising2 lagi kat sini...
ritu time hangin satu badan...seb baik gak ar aku terlalu bizi nak pikir dan nak buat n3..
kalau tak..mau bikin panas aku dok pung pang kat blog ni kang...

ape2 pon...masih boleh berpuas hati ngan gambar yang diterime..

walaupon sangat2 lambat dari sepatut nyer...

eaaahh...ko nak tengok ker.......??

alaaaa...macam tu ar ghoper nyer..
tak de pon tetibe ko nampak muke aku tetibe cung macam erra fazira walaupon amik gambo kat studio tu...ngeh ngeh ngeh....




akhirnyer...ade gambar berdua feeling2 cung kat studio..



dan jugak gambar ber-3...













abah & mama love u so muchhhhhhhhh.....







qaleef sebelum2 ni dah biasa di-amik gambar...
gambar die beribu dalam external hard disk aku tu...-tak terdaye nak cuci semua-
jadi kali ni...tak banyak gambar die sorang...
baling besh...sempat kiteorang amik gambar berdua laki bini..!!
susah nak ade sekarang...ngeeeee.....
gambar ber-3 pon ni baru ar pes time amik cun sikit...
ritu amik gambar raye kat umah jer...

sejam kat studio ni...
hanye 15-20 minit pertama jer mud qaleef baik..
tapi die buat perangai tak nak pandang camera..!!!-jenuh mengagah..!!
selalunyer..sebelum2 ni...kemain lagi kalau aku pegang camera...
yang ni...lain pulak gayenyer....haaaiiihh la anak...
kekadang susah nak agak perangai2 budak ni...
jam2 ni ar nak buat perangai macam2....gggrrr....


tapi alhamdulillah..walaupon banyak gak gambar2 qaleef yang moody dan muker ketat semacam...
masih banyak gak gambar2 candid yang masih kacak...weeeaaaa...

merase gak ar amik gambar ber-3 kat studio..
selame ni plan2 tak pernah jadi..
nak kene dapat free orang hadiahkan gak baru nak pergi gamak nyer...ngeh ngeh ngeh....
terime kasih banyak2 pada blogger Sarah....
kami sangat2 ar sonot....

kalau ade rezki...nak buat lagi...
kali ni mak planning betul2...
mungkin tunggu qaleef setahun atau biler die dah pandai posing...
insyaallah...







p/s :: kiteorang ade gambar ngan outfit merah jugak.......

35 comments:

as ♥ Leenda said...

akhirnya kan..
jenuh tunggu entry ni..hehe..
ok, nak tgk gmbr dgn outfit merah pulak..feveret kaler mummy asyraf tu..hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

walau lmbt tp hasilnya cun2 belaka..

♥ Wina ♥ said...

wahhh cantik sgt²!

qaleef comel!

ok nak tgk gambar merah mak ngah pulak :)

Allene said...

wah.. cantik2. teringin nak tngkap gmbr family gak. kena tunggu kecik keluar dlu la.

Mila Ahmad said...

cute mute si qaleef ya...

Aeen said...

sweeet sesangat....comel je qaleef..:)

fifi tiez said...

lama gler tunggu entri bgmbar ni..comel qaleef.rasa nak g bgmbar lak pasni.hehe..

O'gosh Iskandar said...

amboi..jeles okeh...bila la ai nak g ambik gamba cam gini...

UMIE SUE said...

aty..nnti su balik umah mak su nak buatkan aty header yer.pakai gambr ni.umah su pki netbook nk guna photoshop berat sket.kt umah mak ada pc.snang nk wat keje..hehe.su nak guna gambar phoshoot ni tau..klu setuju hntr kt email su ok..sue_546@yahoo.com

free je.hadiah beshday.hihi
aty folllow tak blog ni..?
http://brideinmaking.blogspot.com

kreatif orgnye.selalu deco rumah

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

takpe, walaupun 2bln tunggu hasil nya cantik ! pandai akak pilih warna

MizzTina said...

comel²..

~ NANA ~ said...

cantik! teringin nk buat jugak tapi tunggu farish dah dpt duduk la...hihi

Ibu Diyana said...

Wah.. cantiknye gambar2 dia.. qaleef pun pandai amik gambar ye.. teringin gak nak amik gambar studio mcm ni.. mahal x ek?

sy follow awak ye!! salam perkenalan..

http://ceriteraibu.blogspot.com/

Mommy_Cha said...

comel la satu family ni...
aty nak tau ritu cha pon beli kupon ni...tetibe alih2 daku preggie time tu tgh pening muntah bagai..terus takde mood nak gi. tup-tup bila nak pegi jer kupon dah expired...ceh! boleh gitew!
bila nengok gambo aty hadoi lawanyer...nyesal lak tak pi!
cisssss!

✿....rossa alina....✿ said...

canteeeeekkkkkkkkkkk.. :)

mama ila said...

aty..cantik!!! semua cantikk!!! qaleef ensemmm!!!!

Mrs Lurve said...

biru dan putih combination yg cantik...cantik sgt!! ceria ja wpun cuma dua warna

Fiza Rahman said...

Gambar suma cantik². Pandai qaleef posing ☺☺

jaja_NorLiza said...

sweet nya! cantik sgt! nak tiru! hehehhee....

!k@ said...

Lawa sgt gambar2 dia..
Like 100x..h3he

Halimaton Hanafee said...

Kalau kat kamera memang penuh gambor anak je lah..hehe

MimahAjil said...

wah...sweet family potrait..(^__^)

MyraQhairel said...

salam kenal...wahh bestnyer..myra pon ada plan nak bergambo n peling peling retis masa amek gambo tapi asek tak menjadi jer.then tatau mana yg ok kat JB neh...klu kat KL tu taw lerr...

Gadis said...

wahhh...cantik la kak..
hihihi..

nak tgk gambar yang pakai baju merah tu jugak..,esti cantik ni...=)

nazliahnazeer said...

blh contact http://www.facebook.com/samfesto - 0199548955

http://www.facebook.com/snaptpixel

Gieyana said...

Bestnyer..cantikkk..teingin gak org snap2 pics kita although da gadget sendiri..ekekeke...:-)

Chekgu Azrine said...

Lawala sis..nampak natural..cantik theme colour..:)

Baiduri said...

sweetnyeee.... ^_^

yUmIe said...

ala comelnye qaleef.bile la ktorg ni dpt wt photoshoot b'3 gak ni??jenuh mikir..huhu

Salhah Suhot said...

sherasi ah wajah aty n fared...

ct kektus said...

comel qaleef pakai spect.

kang qaleef dah setahun, komfem posing sakan dia kak. :D

Erina Asmawani said...

Niceeeee...semua gambar comey2. Terasa macam nak buat jugak gambar studio :D

Mimy Hamid said...

huhuhu nak jugak......untung ko tau FREEEE...rezeki qaleef..cantik tema korang biru putih

Mr n Mrs Zaidi said...

comel....bila la sy nak buat photoshoot mcm nie...sokmo la xde mse..ape2 pun cantik kombinasi white n blue tu...

Ard Izhan said...

Skang ni depa ada buat promo baru :) FREE photoshoot pun ade. cuba check fan page depa http://facebook.com/eszhanstudio gambar semua cantik2 ;)