Wednesday, February 27, 2013

banyak yang aku nak cerita pasal besday party Aqil blogger Erina



aku nak cerite pasal jemputan besday anak Erina -aqil hamzah- yang dah cecah setahun kat KFC area shah alam


HAPPY 1st BIRTHDAY AQIL
semoga rahmat Allah sentiasa akan meniti perjalanan hidup kamu yer anak..
membesar menjadi anak yang soleh dan berjaya..amin..



aku nak cerite pasal besday party blogger erina dan aqil hamzah yang besh lagi happening giler..!!


aku nak cerita yang aku antara yang terawal datang ker besday party nih..


aku nak cerita jugak pertama kali qaleef jumpe ngan aqil..


aku nak cerite mase tengah makan..blogger wawa pulak sampai ngan asben dan Naila yang tetap cun...!!



aku nak cerita pasal baby naila pandai bawak diri rileks2 lepak ngan mummy lain biler makpak nyer ngah makan kepci...


nak cerite kat ko betapa lasak nye qaleef berjalan kehulu kehilir


nak cerita pasal susah betul nak soh qaleef duduk diam amek gambar ngan naila...tengok muka naila...ngeeee....


nak cerita betapa gentle nye besday boy aqil biler bergambar ngan naila..


aku nak cerita lepas biler fes time jumpe blogger Erin



aku nak cerite jugak tentang pertemuan pertama Qaleef dan aish yang siyes sangat hensem..!!


nak cerite pasal aku yang tak dapat pergi besday party fayel tapi jumpe mimy kat besday party Aqil..


nak cerita..semua budak2 yang datang...di bagi pakai topi party nih...
tapi tak semua redho nak pakai...ngeeee....


nak cerita pasal bukan senang hokeh nak soh derang ni bergambar sama2 ngan sempurna..ngeeee


nak cerite pasal mommy cha yang pengnan 6 bulan tapi tetap maintain gojes..
dan dah tentu ar ngan Mikha yang rambut kekal terpacak..


nak cerite pasal jumpe semua gang blogger yang happening..!!


nak cerita yang Anaila dikelilingi kumbang2 comel..eeaahh...?? heheh..
kurang sorang..mane besday boy...??!!!


nak cerita pasal 2 orang budak ni yang saling berpandangan pelik macam "eeahh..macam biasa jumpe jer" ngeh ngeh ngeh


nak cerite..paling meriah biler sama2 nyanyi lagu besday tuk besday boy aqil..


nak cerite kat ko yang bukan qaleef jer jakun pertama kali jumpe chicky kepci nih..
aku pon fes time jumpe..!! jakun hokeh...



nak cerite hot mommy cha yang dapat rembat hadiah banyak giler mase main game..!! aktif weeyyhh.....cer ko kire berapa kotak kat tangan die tuh..
aku dapat satu jeeeeerrrrrr......





nak cerita selain dari hidangan kepci..ade jugak candy buffet yang cun..!!
banyak cekelat dan idea menarik...!!
tapi satu pon aku terlupe nak merasa...sob sob...





nak cerite kat ko..kiteorang blogger dan camera memang seperti kawan baik..


eeerrr...banyak aku nak cerite..tapi sebab gambar dah terlampau banyak..
jadi ko bace jer lah cerite bergambar hek...



paling sadis aku nak cerita kat ko...aku terlupa nak tulis wish besday kat aqil dalam guest book yang erina dah sediakan...huwaaaaaa..!!!!!





" terima kasih erina sebab jemput kami sekeluarga "



p/s :: kalau nak ikutkan sibuk..sampai biler2 ar tak dapat jumpe kawan2...



18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk nak cerita ni ..tak sbr nak tau..hihi

Nurzakiah Hanum said...

hapynya

~Leyyatasha~ said...

bestnye dpt jumpe sume ek.meriah!!~

erin said...

seronok jumpa aty, aty ramah la..malu ai..haha. rin pun balik awal jugak hari tu, sbb hubby nak pergi dinner mlm tu, x smpat langsung borak dgn k.mimy n mommycha, lps salam diaorg terus balik, hopefully boleh jumpe lagi lps ni, kemain bijak qaleef duk kehulu ke hilir..penat maknya..haha

With Julia said...

Ya Allah, seronok yer...hopse someday nak join u olls nanti...next birthday party plz hehhe

SweetLikeWhat said...

comel semuanye..meriahh!!

Erina Asmawani said...

Terima kasih Aty sebab sudi datang. Terima asih banyak2 juga utk doa utk Aqil dan entry yang sungguh sweet ni.
Terharunyeeee :')

Kannn..kita semua ni even jarang jumpa (baru festaim jumpa pun ye), galak sakan beborak memasing macam kawan baik. Hope our frienship last forever :D

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

seronoknyaaa.....bilalah dapat join besday party anak2 mommy gojes ni ye, sedihnya duduk jauh kat labuan ni. Sian Aidi takde kawan..huhu

Baiduri said...

sonoknye nengok memasing m'dukung n meriba ank2 yg lebih kurang sebaya.... hepi bezday aQil... eh, silap landing lak wish...

Mama Likha said...

sama besar je anak2 yuols hehhee. jap lagi 1st bday qaleef plak kan ??

malynd_anggun said...

bestnye!!

D Yatie said...

Teringin sgt nak join gathering mommies nih. Huhu.

Veelara Shamsyul said...

Bestnya dpt jupe semua org.erin kate nnti akan jemput kite g bday aish.insyaAllah nk g....klu aty g nk jupe gak.hehehe

Mommy_Cha said...

hadoiyai aty...gemss nyer cha...hahaha! yelah aty eksaited sampai lupa botol susu qaleef eh? kihkihkih! :)

~ NANA ~ said...

meriahnya!
best betol tengok blogger2 gojes ni ber-gather2...hehe

Chekgu Azrine said...

seronok betul kalau dapat manage beday party cenggini utk anak2kan??

Gadis said...

seronoknyer..
bestnyer kalau dpt join..
tapi dh duduk jauh mcm ni mmg payah la..huhuhu

MizzTina said...

bc entry ni semlm, komen hri ni.. kekeke.. kak, bilanya dpt jmpa akak n qaleef ni??