Tuesday, February 26, 2013

PENGUNGUMAN:: TEMPAHAN WOOD LEARNING TOYS





Kepada semua yang masih berminat nak beli WOOD LEARNING TOYS..
sila buat tempahan dan bayaran segera..




TEMPAHAN BERSAMA BAYARAN AKAN DI TUTUP PADA HARI SELASA [26 feb 2013]-hari ini
SELEWAT2 NYA PUKUL pada pukul 6 PTG
tempahan tanpa pembayaran selepas waktu tersebut di anggap terbatal






BATCH 1 ::Tempahan bersama bayaran yang dibuat pada minggu lepas sebelum hari sabtu [23 feb] -barang akan dihantar pada minggu ini [insyallah]
dan terima kasih atas bayaran tersebut

BATCH 2 :: bayaran yang dibuat selepas 24hb sehingga esok -barang akan dihantar bermula pada hari isnin minggu hadapan [insyaallah]

diharap bersabar yer pada semua yang telah buat pembayaran









TRAILER CIRCLES BEAD LABYRINTH 
[CODE 1A] :: GAMBAR GAJAH -RM 25[Tidak termasuk kos penghantaran]
[CODE 1B] :: GAMBAR KATAK -RM 25 [Tidak termasuk kos penghantaran]



FOUR SET OF COLUMN -RM 28 [Tidak termasuk kos penghantaran]


:: kalau amik ke dua2 set bersama [CODE 01 dan CODE 02 ]  :: RM 50







CARA PEMBAYARAN :: baik-in atau transfer kepada 

NURHAYATY BTE ABD JALIL
MAYBANK 164070485842
[sila bank-in bersama kos penghantaran]



KOS PENGHANTARAN 

semenanjung Malaysia :: Rm 8.00 [1 barang]
Sabah :: Rm 12.00 [1 barang]
Sarawak :: Rm 10.00 [1 barang]

2 barang [1 set] :: Rm 16 [untuk semenanjung malaysia]





sila email/sertakan slip pembayaran atau bukti pembayaran untuk pengesahan tempahan
sertakan bersama maklumat lengkap

:: NAMA ::
:: ALAMAT ::
:: NO TELIFON ::
:: CODE BARANG dan KUANTITI ::
:: JUMLAH PEMBAYARAN ::



EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


rujukan untuk jumlah pembayaran
* wood toys CODE 01 :: RM 25 + RM 8[penghantaran semenanjung] = RM 33 [1pc]
* wood toys CODE 02 :: RM 28 + RM 8[penghantaran semenanjung] = RM 36 [1pc]
* wood toys CODE 01 + CODE 02 :: RM 50 + RM 16 [penghantaran semenanjung] = RM 66 [1 set]





















9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi :)

Adein Kushairi said...

da emel sis utk harga penuh tapi tak direply pun..?

With Julia said...

Pandai super mommy nih berniaga...chaiyok2..

Cheyan said...

saya dah email..tapi tak response dari last week..huhuhuhu....

bole check tak?

as ♥ Leenda said...

nak order jugakkk tapi kite gaji awal bulan..cam mane? huhu..

!k@ said...

Alamak..br bukak blog aty...
Dh xsempat..tp mmg nak sgt beli..huhu.bile nk buka order utk 3rd batch ni...nanges... :-(

!k@ said...

Alamak..br bukak blog aty...
Dh xsempat..tp mmg nak sgt beli..huhu.bile nk buka order utk 3rd batch ni...nanges... :-(

fizacenonet said...

ala...aty. boleh oder lagi tak?
Nak sangat beli.huhuhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

maka dah tutupla smalam kan..